/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 veebruar
2016

Veebruari pakkumine: mitmed maitsvad ja tervislikud ökotooted 25% soodsamalt

Vastlakuul veebruaris pakume sulle tavapärasest hinnast 25% soodsamalt magusaisu rahuldamiseks tervislikke maiustusi, kosutavate hautiste maitsestamiseks kurkumi- ja karripulbrit, mitmekülgselt kasulikku kookosõli, lehmapiima asendamiseks kaerajooki ja veel mitut puhast ökotoodet.

CHI kookosõli 500 ml
Hind veebruaris 10.35 EUR (tavahind 13.80 EUR)
Kookosõlile omistatakse mitmeid tervisele kasulikke omadusi ning see on hinnatud ja palju kasutatud õli nii toiduvalmistamisel kui kosmeetikas. Loe kookosõli kasulikkusest ja kasutamisest lähemalt meie blogist

Lebensbaumi India karripulber 50 g
Hind veebruaris 2.96 EUR (tavahind 3.95 EUR)
Karripulber sisaldab kurkumit, mis annab sellele maitseainesegule erekollase värvuse, sinepiseemneid, koriandrit, musta pipart, küüslauku, tšillit ja ingverit. Maitsesta karripulbriga köögivilja-, läätse-, riisi-, linnuliha- ja muid lihatoitusid.

Lebensbaumi kurkumipulber 50 g
Hind veebruaris 2.40 EUR (tavahind 3.20 EUR)
Mahedalt vürtsikas, veidi kirbe kurkumipulber ehk kuivatatud ja jahvatatud kollajuur vabastab rasvaines kuumutades oma sooja aroomi ning annab roogadele vahva kollase värvuse. Lisa seda hautistele ja kastmetele. 
Loe kurkumi kasulikkusest ja kasutamisest meie blogist.

Crispy Foodi röstitud müsli pähklitega 375 g
Hind veebruaris 2.96 EUR (tavahind 3.95 EUR)
Kui hommikul on uni magus ning toidu valmistamiseks ei ole just palju aega, on müsli hea lahendus. Crispy Foodi krõbe müsli kaera-, nisu- ja kookoshelvestest, riisikrõpsudest ja metspähklitest annab sulle rohkesti energiat ja kiudaineid, mis täidavad kõhu pikaks ajaks.  

Allose maapähklivõi pähklitükikestega 227 g
Hind veebruaris 2.96 EUR (tavahind 3.95 EUR)
Allose maapähklivõist leiad ainult röstitud maapähklid, palmiõli ja meresoola ning ei mingeid lisaaineid! Kergelt soolakas võie ei sisalda grammigi lisatud suhkrut, vaid selle asemel hoopis erakordselt palju pähkleid – 95%. Krõmpsuvate tükikestega pähklivõi on maitsev võileivamääre ning sobib kastmetesse ja küpsetistesse.

Amandini riisikoor 200 ml
Hind jaanuaris 1.24 EUR (tavahind 1.65 EUR)
Riisikoor on maitsev taimne alternatiiv lehmapiimast koorele. Kasuta seda nii soolastes kui magusates roogades – kastmete, kreemide, suppide, risoto ja magustoitude valmistamiseks või vala riisikoort kohvile.

Amandini kaerajook kaltsiumilisandiga 1 l

Hind veebruaris 1.61 EUR (tavahind 2.15 EUR)
Amandini kaerajook sobib lehmapiima alternatiiviks eriti neile, keda kimbutab piimsuhkru laktoosi või piimavalgu kaseiini talumatus. Keeda kaerajoogiga putru, vala seda müslile ja kohvile, rüüpa niisama kuumalt või külmalt. Jook sisaldab ainult kaeras looduslikult esinevaid suhkruid ning kaltsiumiallikana on lisatud merevetikat Lithothamnium calcareum.

Allose seesami-mandli maiustus 30 g
Hind veebruaris 0.90 EUR (tavahind 1.20 EUR)
Krõbedale seesamiseemnetest ja mandlitest maiustusele lisab magusust mesi. Krõmpsuv batoon annab energiat, kosutab tervisliku vahepalana ja leevendab magusaisu.

Lubsi datli-kookose kommid 100 g
Hind veebruaris 2.09 EUR (tavahind 2.79 EUR)
Ainult datlid ja kookos ning ei mingeid lisaaineid ega lisatud suhkrut. Puhtad ja tervislikud puuviljakommid mekivad magusalt ning on abiks olukorras, kui tahaks „midagi head“.

Biominerata WC-poti puhastusvahend 750 ml
Hind veebruaris 2.93 EUR (tavahind 3.90 EUR)
Biominerata on Eesti ökoloogiliste kodupuhastusvahendite sari. Taimsete puhastusainete ja tsitronella eeterliku õliga tualetipoti puhastusvahend saab jagu ka suuremast mustusest ning ei ärrita silmi ega hingamisteid.

Fotod:
  tootjad
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid