/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 november
2016

Novembris tugevdad immuunsüsteemi ja naudid lõhnavat kätepesu 15% soodsamalt

Kui sügis end sujuvalt talve poole sätib, on aeg tähelepanu pöörata imuunsüsteemi tugevdamisele ning tähelepanelikule hügieenile. Tassike teed, mõnusad maiused ja soojad sussid kuluvad küllap samuti igaühele ära. 
Kätepesu kui meelierutav lõhnateraapia? Just nii, Soneti vedelseepidega muudad selle argitoimingu mõnusaks peatuseks aroomide aias. Lavendel, saialill, sidrunhein, rosmariin ja roos pakuvad valikut igale maitsele. Pane tähele, et lõhnapelglikele ja allergikutele on Sonetil varuks ka neutraalne vedelseep. Orgaanilistest taimeõlidest ja essentsõlidest valmivad vedelseebid ei kahjusta loodust ja on sõbralikud sinu ihule. Loe Soneti vedelseepide sooduspakkumise kohta edasi meie blogist.

Hilissügisesed õhtud on teetassi seltsis oluliselt õdusamad. Tee võib ergutada meeli ja kõhutunnet, rahustada vaimu ja soodustada und, olla maitseelamuseks ja kosutuseks külmal ajal. Lisaks sisule loeb aga ka pakend - Suurbritannia juhtiva maheteede tootja Clipperi teevalikust leiad igaks otstarbeks oma tee, mis pakendatud tervisele ohututesse keemiliselt pleegitamata teekotikestesse.
Loe lähemalt Clipperi novembrikuise sooduspakkumise kohta meie blogist.

Saabuva talve ootuses oleme Sinu jaoks kokku kogunud kümmekond tervisetugevdajat, mis pakatavad antioksüdantidest, vitamiinidest ja kasulikest piimhappebakteritest. Ikka selleks, et vastikud viirused Sind ei murraks ja köha-nohu ligi ei tikuks. Kosuta end kodumaiste supermarjade ja kuusekasvudega, greibiseemne ekstrakti ja tervislike bakteritega, toitaineterohke spirulina-vetika ja India taimetarkade rohusegudega – kõik need turgutajad on novembris 15% soodsamad.

Vali igaks otstarbeks õige õli!
Naturata päevalille praadimisõli
sobib tänu oma kõrgele oleiinhappe sisaldusele eriti hästi just praadimiseks. Kõrge oleiinhappe sisaldus on saadud tänu päevalilleseemnete pressimisele läbi paberfiltrite, kasutades madalat rõhku ning vältides abiaineid, kuumtöötlust ja tsentrifuugimist. Nii rikastub õli täiendava hapnikuga ning saavutab tervisele kasuliku ja kuumtöötluseks sobiliku kõrge monoküllastumata oleiinhappe sisalduse.
Bioflavonoidide, antioksüdantide ja vitamiinide poolest rikkalik Emile Noëli maarjaohakaõli toetab tugevdab immuunsüsteemi, toetab maksa- ja sapiteede funktsioone ning korrigeerib kolesteroolitaset. Kasuta mahedamaitselist maarjaohakaõli salatite maitsestamisel või lusika kaupa niisama puhtalt tervise edenduseks.
Emile Noëli külmpressitud magusmandliõli teeb tervisele kasu tänu kõrgele E-vitamiini ja omega-9 rasvhappe sisaldusele, sobides lisaks salatitele ja külmroogadele ka praadimiseks ja küpsetamiseks.

Naturata Päevalille praadimisõli 750ml tavahind 6.50 eur, hind novembris 4.88, hind püsikliendile 4.53
Emile Noëli maarjaohakaõli 250ml tavahind 19.00 eur, hind novembris 14.25, hind püsikliendile 13.25
Emile Noëli magusa mandli õli 250ml tavahind 14.85 eur, hind novembris 11.14, hind püsikliendile 10.36

Luba oma kööki eksootilisi maitseid! Lähis-Ida lemmikmääre hummus vajab autentseks õnnestumiseks seesamiseemnepastat ehk tahinit. Maapähklivõiga valmista kanavarraste kõrvale aasiapärast sataykastet või limpsi seda lihtsalt jänkide kombel saia pealt.
Kaneeliga võid lisaks vana kooli kaneelirullidele ka soolaseid roogasid vürtsitada. Näiteks saavad tavalised lihapallid kaneeli toel ehedalt kreekapärase meki, tomatikastmetele ja lihapadadele lisab sutsuke kaneeli aga just selle hilissügisesse sobiva krutski.

Horizon Tahini 330g tavahind 5.80 eur, hind novembris 4.35, hind püsikliendile 4.05
Whole Earth tükiline maapähklivõie 340 g tavahind 7.70 eur, hind novembris 5.78, hind püsikliendile 5.37
Lebensbaumi jahvatatud kaneel 50g tavahind 3.19 eur, hind novembris 2.39, hind püsikliendile 2.23

Pildil: hummus

Tuuni oma toitu supermarjadega! Magusaisu pärssivad mooruspuumarjad varustavad organismi raua, kaltsiumi ja kaaliumiga. Goji-marjade trumbiks on aga rikkalik erinevate antioksüdantide ja aminohapete sisaldus. 

Supernutrients mooruspuumarjad 250g   tavahind 8.95 eur, hind novembris 6.71, hind püsikliendile 6.24
Horizon goji-marjad, 175g tavahind 10.50 eur, hind novembris 7.88, hind püsikliendile 7.32

Kui magusaisu näpistab, tee tark valik ning ampsa tooršokolaadi, puuviljabatooni või meemartsipani. Nii väldid asjatuid ballastaineid ning saad lisaks magusahimu rahuldamisele ka suutäie kasulikku. Näiteks tooršokolaadides on tänu madalale valmimistemperatuurile säilinud kõik toorkakaos sisalduvad antioksüdandid, puuviljabatoonist saad jõudu andvat puuviljasuhkurt ning kiudaineid, meemartsipani rikkalik mandlisisaldus varustab Sind aga magneesiumi ja kaaliumiga. Pane tähele, et muidugi on nende kõigi näol tegemist siiski maiustustega, mis ei asenda tervislikku toitumist. Soojade ja karvaste sussidega ei saa aga kuidagi liialdada ega tervisele kahju teha! 

Valik Karvapalli sooje susse -15% 
Lubs meemartsipan, 40g tavahind 1.99 eur, hind novembris 1.49, hind püsikliendile 1.39
Lubs puuviljabatoon vaarikatega, 30g tavahind 1.38 eur, hind novembris   1.04, hind püsikliendile 0.96
Conscious tooršokolaad "Cranberry kiss" 50 g tavahind 3.90 eur, hind novembris 2.93, hind püsikliendile 2.72
Conscious tooršokolaad "Mint hint" 50 g tavahind 3.90 eur, hind novembris 2.93, hind püsikliendile 2.72

Kas oled juba Donati mineraalveega sõbraks saanud? See magneesiumirikas mineraalvesi rahustab meelt ja lõõgastab lihaseid, eriti rikkaliku mineraalainete sisalduse tõttu on selle päevaseks soovitavaks koguseks vaid 1 klaasitäis.
Whole Earth koolajook ja Naturata kakaopulber rahuldavad maiasmokkade himusid, pakkudes külma ja kuuma joogirõõmu.
Donat mineraalvesi 1l, tavahind 2.39 eur, hind novembris 1.79, hind püsikliendile 1.67
Naturata 10-12% rasvasisaldusega kakaopulber 125g tavahind 2.80 eur, hind novembris 2.10, hind püsikliendile 1.95
Whole Earth koolamaitseline karastusjook 330 ml tavahind 1.50 eur, hind novembris 1.13, hind püsikliendile 1.05
Fotod: tootjad, Pixabay
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid