/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 november
2016

Talvele vastu tervelt ja rõõmsalt

Eesootav talv on lumiste rõõmude ja kargete lõbustuste aeg, kuhu haigused ja kohustuslik kodus konutamine kuidagi kuuluda ei tohiks. Tervena püsimiseks on meil endil aga palju võimalik ära teha. Immuunsüsteemi tugevdamine koos tähelepaneliku hügieeni ja teadliku viirusekollete vältimisega on kolm tervena püsimise alustala.
Usin kätepesu, ruumide tuulutamine ja võimalusel rahvarohkete kohtade vältimine on kõik arukad tegevused, kui viiruste hooaeg juba tuure kogumas. Immuunsüsteemi tugevdamine peaks aga olema aastaringne tegevus, sest keset talve sellega alustades võib parim aeg juba möödas olla. Nii võiks kevadel alustada organismi turgutamist kuusekasvude ja esimeste tärkavate taimedega nagu nõgesed ja naadid, suvel jätkata tervise hoidmist antioksüdantide- ja vitamiinirohkete metsamarjade ja aiasaadustega. Sügisese tervisemenüü hulka kuulub kindlasti piimhappebakteritest ja c-vitamiinist tulvil hapukapsas, vastu talve võiks aga kiigata loodusapteegi pakutava poole.

Ajal, mil loodus end talveunele sätib ning värske aia- ja metsakraami valik pea olematuks muutub, tulevad organismi tugevdamisel appi erinevad looduslikud toidulisandid, kuhu on talletatud kasutatud toorainete parimad omadused. Biomarketi loodusapteegi pikkadelt riiulitelt oleme talveks valmistudes Sinu tervise toeks välja valinud 12 tõhusat turgutajat.

GSE CitroPlus greibiseemne ekstrakt glütseriiniga on C-vitamiini ja bioflavonoidide rikas looduslik toidulisand mahegreipide seemnetest ja koortest. Bioflavonoidid on bioloogiliselt aktiivsed ained, mis püüavad tervisele kahjulikke vabu radikaale ja metalliioone ning on tänu sellele põletiku-, allergia-, viiruste- ja mõne kasvaja vastase toimega. CitroPlus tugevdab immuunsust, aitab ennetada külmetushaigusi ja korrastab seedetrakti tööd.
GSE CitroPlus (800), 100ml, greibiseemne ekstrakt glütseriiniga tavahind 35.50 eur, hind novembris 30.10, hind püsikliendile 28.06


Natures Aid C-vitamiini tilgad on loodud (ka rinnapiimatoidul) imikutele ja väikelastele, aidates tugevdada laste üldist tervist. C-vitamiinil on oluline roll raua imendumisel ja immuunsüsteemi tugevdamisel.            
NaturesAid C-vitamiini tilgad lastele 50ml tavahind 5.90 eur, hind novembris 5.02, hind püsikliendile 4.66  

Pukka C-vitamiini kapslitesse on koondatud mahedatest acerola-kirssidest, amalaki õislehiku- ning kibuvitsamarjadest pärit C-vitamiin. Säästvalt kasvatatud ja hoolikalt korjatud viljade sünergia annab tulemuseks organismile hästi omastatava C-vitamiini preparaadi.
Pukka Vitamin C, 60 kapslit tavahind 25.90 eur, hind novembris 22.02, hind püsikliendile 20.47

Pukka Chyawanprashi keedis on Indias tuntud antioksüdantide rohke toidulisand, mida valmistatakse ajurveda süsteemis hinnatud puuviljadest, ürtidest, vürtsidest ja meest. Suurepärane tervise hoidja tugevdab immuunsust ja organismi vastupanuvõimet, toetab haigustest paranemise ja stressi ajal, lima veeldava toimega, nt köha korral, lisab vitaalsust. Toniseerivat džemmi sobib segada nii kuuma tee sisse kui määrida saiale.
Pukka Chyawanprash, 250g tavahind 20.90 eur, hind novembris 17.77, hind püsikliendile 16.52

Loodusväe külmpressitud täismahlad valmivad kodumaistest mahedatest marjadest, millest mustikad on korjatud Eestimaa metsadest tunnustatud mahekorjealadelt ning mustad sõstrad pärinevad kohalikelt mahetalunikelt. 100%-lised marjamahlad, millele ei ole lisatud suhkrut ega vett, on naturaalsel moel  päris tugevamaitselised, mistõttu võiks neid lahjendamata juua väikeste tervistavate lonksudena. Veega lahjendatult ja meega magustatult saab neist mõnusa morsijoogi.
Metsmustikas sisalduvad karoteenid ja C-vitamiin mõjuvad immuunsüsteemi tugevdavalt, parkained ja flavonoidid põletikuvastaselt ning aminohape kingib rahuliku une. Must sõstar on oma kõrge vitamiini- ning antioksüdantide sisalduse poolest on Põhjamaade kõige väärtuslikum aiamari, ületades C-vitamiini sisalduse poolest 5-9 kordselt isegi apelsini. Mustad sõstrad suurendavad elujõudu ja oma rohke C-vitamiini sisalduse tõttu kiirendavad haigustest tervenemist ning tugevdavad immuunsüsteemi.
                 
Loodusväe metsmustika mahl 500 ml tavahind 7.30 eur, hind novembris 6.21, hind püsikliendile 5.77                  
Loodusväe musta sõstra mahl 500 ml tavahind 5.05 eur, hind novembris 4.29, hind püsikliendile 3.99
                    
Kas teadsid, et 300 grammist värsketest kuusevõrsetest valmistatud 30g külmkuivatatud kuusevõrse pulbrit katab pea täielikult täiskasvanud organismi päevase C-vitamiini vajaduse. Külmkuivatamine säilitab taimede maitse, lõhna ja toiteväärtuse parimal võimalikul viisil. Kuusevõrsepulbrist saab valmistada maistvat teed, mille auru võib vajadusel kasutada ka sissehingamiseks. Kuusevõrsepulbrit võib kasutada liha- ja kalaroogade maitsestamiseks või smuutidele lisamiseks, aga miks mitte ka lihtsalt meega segatult niisama maiustamiseks. Lisades kuusevõrsepulbrit vanniveele, saad samuti värskendava ja tervistava kogemuse osaliseks.
Chaga Health'i kuusevõrse pulber, 30 g tavahind 5.95 eur, hind novembris 5.06, hind püsikliendile 4.70
         
Chaga Health’i külmkuivatatud mustikates on säilinud kõik tervisele kasulikud vitamiinid, mikroelemendid ja bioflavonoidid. Külmkuivatatud mustikaid võib kasutada mõnusa vahepalana, lisada neid smuutidele , müslidele ja küpsetistele või keeta marjadest maitsvat teed.
Külmkuivatamine säilitab kõik mustikas sisalduvad kasulikud ained ja võimaldab ehedat mustikamaitset nautida aasta läbi. 300g värskeid marju kaalub külmkuivatades 30g.      
Chaga Health'i külmkuivatatud mustikad 15g tavahind 2.60 eur, hind novembris 2.21, hind püsikliendile 2.06

Pukka Triphala Plus toidulisandi kolm põhilist koostisosa - amalaki õislehik, india teelehe kestad ja linaseemned - aitavad tugevdada organismi vastupanu- ja taastumisvõimet ning toetavad seedimistegevust ja puhastumisprotsessi.
Pukka Triphala Plus 60 kapslit tavahind   25.90 eur, hind novembris 22.02, hind püsikliendile 20.47

Erakordselt toitainerikas spirulina vetikas sisaldab rohkesti taimset valku, vitamiine ja mineraalaineid, samuti klorofülli. Organismi paljude vajalike toitainetega varustav spirulina aitab tugevdada immuunsust, suurendada energiat ja vastupidavust, turgutada närvisüsteemi, kosutada verd ja korrigeerida toitainevaegust.
GSE Spirulina, 240 tabletti tavahind 22.50eur, hind novembris 19.13, hind püsikliendile 17.79
                 
Natures Aid Kidz Immune Support mustasõstramaitseline vedelik sisaldab leedriõie ekstrakti, C- ja D3 vitamiini ning tsinki, mis kõik tugevdavad lapse immuunsüsteemi. Preparaat on suhkruvaba ning ei sisalda kunstlikke värvi- ega maitseaineid.
NaturesAid Kidz Immune Support 150ml tavahind 9.50 eur, hind novembris 8.08, hind püsikliendile 7.51

Natures Aid PRO-30 Max on tugevatoimeline igapäevaseks manustamiseks mõeldud probiootikum, mis sisaldab suures koguses heatoimelisi piimhappebaktereid. Iga kapsel sisaldab 30 miljardit mikroorganismi, mis pärit kaheksalt erinevalt põhjalikult uuritud bakteritüvelt, sh neljalt Lactobacilluse tüvelt. Toode sobib veganitele ja vegetariaanidele. Säilitada külmikus.
NaturesAid Pro-30 Max piimhappebakterite kompleks, 30 kapslit tavahind 20.20 eur, hind novembris 17.17, hind püsikliendile 15.97

Vaata meie teisi novembrikuiseid pakkumisi siit. 
Fotod: tootjad, Pixabay
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid