/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 november
2016

Naudi puhast ja tervislikku teed!

Tassike teed kulub ikka ära, kas siis rõske ilma leevenduseks või hämara õhtu turgutuseks, hommikuseks ergutuseks või puhkepausi täienduseks. Suurbritannia tuntuima maheteede tootja Clipperi valikust leiab oma lemmiku nii teetraditsioonide austaja kui põnevate maitsekombinatsioonide otsija.

Traditsioonidest tänapäevase mitmekesisuseni 

Tervisejoogina tunti teed Aasias juba üle 2700 aasta enne Kristust, Euroopa kõrgseltskonna meelelahutuseks sai see tänu Türgi kaupmeestele aga hilisel keskajal. Kui mujal Euroopas alustas oma võidukäiku kohv, jäi Suurbritannias tee siiski valitsevaks joogiks. Tänapäeval on maailma suurimad teetarbijad Türgi ja Maroko, kellele järgnevad üsna tihedalt Iirimaa ja Ühendkuningriigid. Kui tarbimispüramiidi põhja moodustab roheline ja must tee, siis mida kõrgemale ronida, seda mitmekesisemaid maitseid teetornist leiab. Et teehuviliste meeli pidevalt erksana hoida, leiutatakse lisaks põhilise teevaliku võimalustele– valge, roheline ja must – üha uusi ja uusi maitsekombinatsioone, mis põhinevad kas teepõõsa lehtedel või siis hoopis puuvilja- ja ürdisegudel. 

Maheteede tootja Clipper on lisaks teesõpru hullutavale kirjule teevalikule tuntust kogunud ka Suurbritannia esimese ausa kaubanduse reegleid järgiva tee-ettevõttena, kes kasutab vaid mahedat toorainet ning ei kasuta oma teesegudes kunstlikke värvi-, lõhna- ega maitseaineid. Tervisele ohutututes, keemiliselt pleegitamata teekotikestes jõuab tarbijateni looduslikult puhas tee, mis maitseb täpselt nii nagu pakendi pealkiri lubab.

 Novembris pakub Biomarket teesõpradele soodushinnaga üheksat sorti Clipperi teed, mille hulgast leiab nii lõõgastavaid, ergutavaid, puhastavaid kui ka lihtsalt maitsvaid teesegusid.  

Apelsini- ja kookosetee, 20 tk tavahind 3.65 eur, hind novembris 2.92, hind püsikliendile 2.72
Hea une tee, 20 tk tavahind, 3.20 eur, hind novembris 2.56, hind püsikliendile 2.38
Love Me Truly - Chai tee, 20 tk tavahind 4.50 eur, hind novembris 3.60, hind püsikliendile 3.35
Nõgese ja piparmündi tee, 20 tk tavahind 2.50 eur, hind novembris 2.00, hind püsikliendile 1.86
Puhastav tee, 20 tk tavahind 3.20 eur, hind novembris 2.56 , hind püsikliendile 2.38
Rise & Shine mate, sidrunheina ja sidrunaliosia tee 20 tk tavahind 4.50 eur, hind novembris 3.60, hind püsikliendile 3.35
Sidruni ja ingveri tee, 20 tk tavahind 3.65eur, hind novembris 2.92, hind püsikliendile 2.72
Snore & Peace kummeli, sidrunmelissi ja lavendli tee, 20 tk tavahind 4.50 eur, hind novembris 3.60, hind püsikliendile 3.35
Võililletee, 20 tk tavahind 2.50 eur, hind novembris 2.00, hind püsikliendile1.86 

Vaata meie teisi sooduspakkumisi siit 

Fotod: tootja, Pixabay

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid