/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
27 veebruar
2024

Vägevad seened kohvitassis

"Biomarket on pakkunud oma tervisetoodete valikus ravimseeni juba kümmekond aastat, aga tarbijate teadlikkus ja huvi on kasvanud alles hiljuti. Kui keegi oleks mulle veel mõne aasta eest öelnud, et aastal 2024 on seened nii populaarsed, et neid tarbitakse juba hommikukohviga, oleksin selle loo üle naernud. Ometigi, just nii on läinud ja see on väga hea!"
Ireen Reilandt, Biomarketi tervisevaldkonna juht
Tänases mõistes ravimseenteks kutsutud terviseturgutajaid tuntakse erinevates paikades üle maailma juba tuhandeid aastaid. Hoolimata sellest pakuvad seened teaduritele senini rohkelt uurimisvõimalusi ja üha põnevamat kasutusvõimaluste paletti. Pikalt pigem biohäkkerite sõnavarasse kuulnud seenesordid on kaasajal teada-tuntud paljudele terviseentusiastidele. Kapslite, pulbrite ja ekstraktide kõrval mõtlevad toidulisandite tootjad viisidele, et muuta seente tarbimine võimalikult lihtsaks ja mugavaks. 

Biomarket riiulitelt leiad seeneriigi esindajaid toidulisanditena erineval kujul ja erinevatelt brändidelt.  Suurbritannia juurtega loodustoodete bränd Kiki Health on leidnud ühe tõeliselt maitsva tehnoloogilise võimaluse panna kokku kõrge kvaliteediga külmkuivatatud araabika kohv ja seente viljakehadest valmistatud ekstraktid. Toitaineterikkal puidul loomuliku kasvurütmiga sirgunud seentest kontrollitud temperatuuril ja väärtuslike aktiivainete säilitamist kindlustaval meetodil saadud ekstraktid sisaldavad 30% beetaglükaaniderikkaid ehk inimkeeli raskesti imenduvaid polüsahhariide, mis treenivad meie imuunsüsteemi haigusetekitajatele reageerima ja vastu seisma.

Kofeiini sisaldavas kohvipulbris on libliktageli, lõvilakk-korallnarmiku ja läikvaabiku ekstraktid, mis teevad hommikukohvist tõeliselt vägeva aju tööd ja keskendumist ning stressiga toimetulekut toetava joogi.
Kofeiinivabas kohvis on läikvaabiku asemel kedristõlviku ekstrakt. Kedristõlvikule omistatakse stimuleerivat ja toniseerivat toimet ning turgutust vaimsele vastupidavusele ja energiatasemele.

Kohvi nautimiseks sega ca 1 teelusikatäis (5g) pulbrit kuuma vee, sooja piimaga või smuuti sisse. Kohvipulber sobib hästi ka jääkohvi valmistamiseks.
Võid üllatuda, kui energilise alguse päevale toob hommikune tassitäis maitsvat jooki ja kui hästi pea terve päeva jooksul lõikab.







LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid