/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
13 september
2021

UUS Biomarketis! Masmi kuupüksikud ja pestavad hügieenisidemed

Kas sa teadsid, et üks naine kasutab oma elu jooksul keskmiselt 10 000-17 000 tavalist hügieenisidet ja/või tampooni, mis lagunevad naftasaaduste sisalduse tõttu looduses mõtlemapanevalt pikka aega rääkimata rahakulust ja kemikaale kasutava tootmise tõttu tekkida võivatest ärritusnähtudest keha kõige tundlikumas piirkonnas. Tavaliste sidemete valmistamine ei ole keskkonnasäästlik ja alati ei ole need tooted sinu tervisele ohutud.

Masmi Natural Cotton
on kaubamärk, mis on spetsialiseerunud naiselikele intiimsetele hügieenitoodetele, mis on valmistatud 100% puhtast orgaanilisest puuvillast. Masmi eesmärkideks on hoida sinu tervist ja teha seda meie planeeti säästes.

Ka Masmi on läinud trendidega kaasa ja loonud 2 uut toodet naistele: lekkekindlad kuupüksikud ja pestavad hügieenisidemed ja pesukaitse. Muidugi on nende loomisel arvestatud naiste tervisega ja ka meie keskkonnaga.
Trendidega kaasa minnes on vahel oht luua tooteid, mida me tegelikult ei vaja. Kuid seekord on rõõm teile tutvustada Masmi uusi tooteid, mis on head naiste tervisele, need on korduvkasutatavad, säästavad loodust ja kokkuvõttes säästavad ka sinu raha.


Kuidas nende toodete ostmine sinu raha säästab?

Kui sa esimest korda lekkekindlaid menstruaalpüksikuid ostma hakkad võib see hind tunduda kallis. Aga kui sa teed arvutuse tavasidemete ostmise kohta, palju sul päriselt kulub hügieenitoodete peale, siis sa kindlasti mõtled ringi. Näiteks maksab üks hügieenisideme pakk, milles on 16 hügieenisidet keskmiselt 2,70€. Vahel on sul vaja osta rohkem kui üks pakk üheks kuuks, vahel on sidemed ka kallimad ja vahel leiad ka hea sooduspakkumise. Aga lähtume hetkel sellest hinnast, et näidata sinu kulusid. Kui sa ostad tavalisi hügieenisidemeid iga kuu, siis sinu kulu on aastas 2,70€x12= 32,40€. Kuna Masmi  lekkekindlad kuupüksikud ja pestavad hügieenisidemed peavad vastu vähemalt 100 pesukorda ehk 3 aastat, siis lisame võrdlusesse ka kolme aasta tavaliste hügieenisidemete kulu: 32,40€+32,40€+32,40€= 97,20€.

Lisaks suurele rahakulule on tava sidemete kasutamisel märkimisväärne kahju ka loodusele. Nimelt lagunevad naftasaadusi sisaldavad hüügieenisidemed looduses mõtlemapanevalt pikka aega.


Kas need uued tooted ikka kaitsevad lekkimise eest?

Kui alguses võib tunduda võõras, et kuidas saavad ühed püksikud ja pestavad hügieenisidemed olla imavad ja sind kaitsta, siis võid kindel olla, et Masmi on teinud vajalikud katsetused ja tõendanud oma toodete imamisvõime. Nimelt näitavad Masmi enda katsetused, et kuupüksikud ja pestavad hügieenisidemed suudavad imada sama palju kui 4 tampooni kokku. Võta endale aega, et harjuda uue tervist ja keskkonda säästva tootega.


Lekkekindlad kuupüksikud



Lekkekindlad kuupüksikud on roheline alternatiiv, mida oleme kaua oodanud. Need on ohutud, ökoloogilised ja mugavad. Tegemist on korduvkasutatavate toodetega, sest sa saad need peale igat kasutust ära pesta. Kuupüksikute saladus peitud 3D kangas, mille on spetsiaalselt välja töötanud Masmi Natural Cotton kasutades selleks sertifitseeritud orgaanilist puuvilla.  Püksikud on lekkekindlad tänu õhukesele, nahal hingata võimaldavale polüuretaanikihile. Materjal, mida on kasutatud kuupüksikute valmistamiseks: 96% ökopuuvilla, 4% elastaani, imavas osas 97% ökopuuvilla, 3% polüuretaani.

Lekkekindlate kuupüksikute kasutamine:

  • Pese püksikuid kindlasti enne esimest kasutamist! 
  • Kuupüksikuid võib pesta pesumasinas kuni 40-kraadises vees.
  • Lekkekindluse tagamiseks õhukest polüuereteenikihti sisaldavad püksikud peavad vastu 100 pesukorda ehk 3 aastat
  •  Kuupüksikuid ei tohi panna kuivatisse!
  • Püksikuid ei tohi pesta valgendajaga ega kasutada pesuloputajat
  • Soovitame peale kasutamist loputada või leotada külmas vees.


Biomarketi valikust leiad 3 suurust Masmi lekkekindlaid kuupüksikuid.

L
M
S



Pestavad hügieenisidemed ja pesukaitse


Pestavad hügieenisidemed ja pesukaitse on samamoodi hea roheline alternatiiv nagu ka lekkekindlad kuupüksikud. Ökopuuvillast valmistatud ja seeläbi nahaärritusi vältivad pesukaitse ja hügieenisidemed on „tiivakestega“ ja need saab kinnitada trukiga.

Need on ohutud, ökoloogilised ja mugavad. Tegemist on korduvkasutatavate toodetega, sest sa saad need peale igat kasutust ära pesta. Pestavate hügieenisidemete ja pesukaitse saladus peitud 3D kangas, mille on spetsiaalselt välja töötanud Masmi Natural Cotton kasutades selleks sertifitseeritud orgaanilist puuvilla. Pestavad hügieenisidemed ja pesukaitse on lekkekindlad tänu õhukesele, nahal hingata võimaldavale polüuretaanikihile. Materjal, mida on kasutatud pestavate hügieenisidemete ja pesukaitse valmistamiseks:  96% ökopuuvilla, 4% polüuretaani. 

Biomarketi valikust leiad 3 erinevat alternatiivi:

Pestav hügieeniside ööseks - Korduvkasutatav pestav hügieeniside asendab tampoone ja ühekordseid hügieenisidemeid.

Pestav hügieeniside päevaks - Korduvkasutatav pestav hügieeniside asendab tampoone ja ühekordseid hügieenisidemeid.

Pestav pesukaitse - Korduvkasutatav pestav pesukaitse asendab ühekordselt kasutatavaid pesukaitsmeid.



Pestavate hügieenisidemete ja pesukaitse kasutamine:

  • Pese hügieenisidemed kindlasti enne esimest kasutamist!
  • Hügieenisidemeid võib pesta pesumasinas kuni 40-kraadises vees.
  • Lekkekindluse tagamiseks õhukest polüuereteenikihti sisaldav side peab vastu 100 pesukorda ehk 3 aastat
  •  Hügieenisidemeid ei tohi panna kuivatisse!
  • Hügieenisidemeid ei tohi pesta valgendajaga ega kasutada pesuloputajat.
  • Soovitame peale kasutamist loputada või leotada külmas vees.


Loe Masmi kohta lähemalt meie blogipostitusest!
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid