/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
15 jaanuar
2014

Uuel aastal uue hooga! Mis annaks energiat?

Uuel aastal tahaks alustada uue hooga, kuid mida teha, kui selleks energiat napib? Kohv ja energiajoogid on sellisel juhul kehv valik, sest need pigistavad organismist välja viimasedki jõuvarud. Mõistlik on anda kehale energiat lisaks toitainetest. Siin on kolm looduslikku toidulisandit, mis aitavad taastada elujõu.
Sini-rohevetika ehk spirulina ja klorella vetika pulber ja tabletid

Need kaks vetikat on ühed toitainetihedamad toiduained maailmas, mis on tulvil antioksüdante, aminohappeid, valke, asendamatuid rasvhappeid, vitamiine, mineraale ja nukleiinhappeid.

Spirulina vetikal on ainulaadselt toitvad, toetavad ja õrnalt tugevdavad omadused. See aitab korrigeerida toitainevaegust, taastada keha aminohapete ja valgusisaldust, suurendada energiat ja vastupidavust, kosutada verd, parandada seedimist, leevendada pärmseent, tugevdada immuunsust, soodustada närviregeneratsiooni, reguleerida kaalu, tasakaalustada veresuhkru sisaldust, parandada liigeste tööd ja leevendada põletikke.

Klorella vetikas puhastab ja kaitseb keha, keskendudes just immuunsuse tugevdamisele. Klorella vetika positiivne mõju tervisele väljendub kolesteroolisisalduse alanemises, haavade paranemises, kehakaalu ja veresuhkru sisalduse tasakaalustumises, seedimise paranemises ning pärmseene ja põletike leevenemises. Klorella vetikas on ka võimas mürkide väljutaja. See puhastab maksa, kaitseb südant, turgutab närvisüsteemi, annab energiat, toidab verd, vähendab põletikke ja tõhustab regeneratsiooni ehk organismi osade, näiteks elundite ja kudede, taastumist ja uuenemist.

Chywanaprash`i džemm

Seda toniseerivat džemmi nimetatakse India meditsiinis ajurvedas austavalt elueliksiiriks ja süüakse Indias iga päev miljonite teelusikatäite kaupa selle kuulsa noorendava toime tõttu. Džemmi põhiline koostisaine on India karusmari, mis on segatud kokku 35 teise taimega ning keedetud pastaks mee, seesamiõli ja jaggery toorsuhkruga (eriliste toitvate omadustega kontsentreeritud suhkruroomahl). Magus, hapu ja vürtsikas džemm tugevdab immuunsust. Džemmi kasutatakse haigustest taastumiseks, vaimuselguse suurendamiseks, viljakuse parandamiseks, elu pikendamiseks, elujõu taastamiseks ja vananemise aeglustamiseks. Antioksüdantide rohke žemm aitab ülekaalulisuse, hingamisraskuste, nõrgenenud immuunsuse, aastaaegadele omaste vaevuste ja südamehäirete korral.

Maka pulber

Maka ehk mugulkress on pärit Peruust. Andide ženšenniks kutsutud taime juurtest valmistatud pulbrit hinnatakse selle kiudainete, mineraalide ja süsivesikute rohkuse tõttu. Maka sisaldab rikkalikult valku, vitamiine, mineraalaineid, süsivesikuid, aminohappeid ja küllastumata rasvhappeid. Maka tugevdab organismi ja immuunsust, annab vastupidavust ja energiat ning toetab stressi korral. Maka tasakaalustab ka hormonaalsüsteemi. Aastatuhandeid on makale omistatud libiidot suurendava afrodisiaakumi omadusi. Naistel aitab maka reguleerida menstruatsioonitsüklit ning leevendab premenstruaalse sündroomi ja menopausi vaevusi.

Toidulisandite kõrval tasub loomulikult süüa palju vitamiinirohkeid puu- ja köögivilju, liikuda iga päev veidi kosutavas värskes õhus ning magada piisavalt.



Foto: GSE Vertrieb

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid