Uued põnevad näksid: Inspirali lehtkapsa- ja kookosekrõpsud
Inspirali
uued lehtkapsa- ja kookosekrõpsud on ideaalne suupiste nendeks hetkedeks, kui
tunned, et tahaks midagi näksida, ent see midagi võiks olla tervislikum kui
tugevalt töödeldud, liiga rasvased ja soolased kartulikrõpsud.
Järgmisel korral, kui näksimisisu peale tuleb, sea julgesti sammud lähima Biomarketi poole, sest meilt leiad mitmeid tervislikke suupisteid. Nüüd on nende seas ka Inspirali põnevad ja omalaadsed lehtkapsa- ja kookosekrõpsud.
Lehtkapsakrõpse on nelja sorti:
Inspirali lehtkapsakrõpsud on valgurikas väetoit, need on gluteenivabad, toortoit ehk kuumutamata ja vegan. Kiiduväärt on need näksid veel selle poolest, et krõpsud on pakendatud keskkonnasõbralikesse biolagunevatesse pakenditesse.
Inspirali krõpsude lehtkapsas on kasvanud Suurbritannia farmides ning käsitsi korjatud. Et kapsalehtedes säiliksid kõik väärtuslikud toitained, kuivatatakse neid madalal temperatuuril 18 tundi, nii et ei mingit masstootmist! Kapsalehti on „masseeritud“ mitmete maitsekate lisanditega, nt India pähklid, mitmed põnevad ja juba mainitud pulbrid, päevalilleseemned ja esimese külmpressi oliiviõli.
Omalaadsed suupisted on ka Inspirali kookosekrõpud, mis sobivad hästi väiksemat sorti isu leevendamiseks. Need on tulvil häid rasvu ja oi, kui maitsvad! Ka kookosekrõpse on kuivatatud madalal temperatuuril 18 tundi, et need muutuksid suussulavaks, kuid jääksid siiski krõmpsuvaks. Krõpse on kahte sorti – vaarikamaitselised magusamad ning suitsutatud maitsega krõpsud paprikaga.
Lehtkapsakrõpse on nelja sorti:
- Peedi ja acerola-kirsi maitselised krõpsud
- Ahvileivapuu vilja ja sibulaga krõpsud
- BBQ-maitselised krõpsud suitsutatud paprika ja India pähklitega
- Teravad Jaapani mädarõika wasabi ja nisuorase pulbriga krõpsud
Inspirali lehtkapsakrõpsud on valgurikas väetoit, need on gluteenivabad, toortoit ehk kuumutamata ja vegan. Kiiduväärt on need näksid veel selle poolest, et krõpsud on pakendatud keskkonnasõbralikesse biolagunevatesse pakenditesse.
Inspirali krõpsude lehtkapsas on kasvanud Suurbritannia farmides ning käsitsi korjatud. Et kapsalehtedes säiliksid kõik väärtuslikud toitained, kuivatatakse neid madalal temperatuuril 18 tundi, nii et ei mingit masstootmist! Kapsalehti on „masseeritud“ mitmete maitsekate lisanditega, nt India pähklid, mitmed põnevad ja juba mainitud pulbrid, päevalilleseemned ja esimese külmpressi oliiviõli.
Omalaadsed suupisted on ka Inspirali kookosekrõpud, mis sobivad hästi väiksemat sorti isu leevendamiseks. Need on tulvil häid rasvu ja oi, kui maitsvad! Ka kookosekrõpse on kuivatatud madalal temperatuuril 18 tundi, et need muutuksid suussulavaks, kuid jääksid siiski krõmpsuvaks. Krõpse on kahte sorti – vaarikamaitselised magusamad ning suitsutatud maitsega krõpsud paprikaga.
Fotod: Biomarket