/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 veebruar
2015

Tervislikku vastlakuud: mitmed klientide lemmikud 25% soodsamalt!

Vastlakuul leiad meie kampaanialaualt talvest väsinud organismi turgutamiseks toitainerohked spirulina vetika ja kanepivalgu pulbrid, maitsvate roogade valmistamiseks tatart ja kuskussi, rohelist teed jasmiiniga ja mitut sorti kohvi, sealhulgas kofeiinivaba, ning maiustamiseks vahvaid kummi- ja vahukomme.
  • Naturya spirulina vetika pulber 200 g 12.11 EUR (tavahind 16.15 EUR)

Üks toitainetihedamaid toiduaineid maailmas, mis on tulvil antioksüdante, aminohappeid, valke, asendamatuid rasvhappeid, vitamiine, mineraale ja nukleiinhappeid. Aitab korrigeerida organismi toitainevaegust, suurendab energiat ja vastupidavust, parandab seedimist ja tugevdab immuunsust. Lisa 1-2 tl pulbrit smuuti sisse. Spirulinast ja teistest looduslikest toidulisanditest, mis aitavad taastada elujõu, loe meie blogist

  • Naturya kanepivalgu pulber 300 g 12.11 EUR (tavahind 16.15 EUR)

Kanepiseemnetest saadud pulber sisaldab rohkelt valku, kiudaineid, mineraale ja oomega rasvhappeid. Kanepivalk sisaldab 18 asendamatut aminohapet, olles üks täiuslikuma aminohapete koostisega taimne valk, mida inimorganism kasutab ensüümide, vereliblede, hormoonide ja lihasmassi moodustamiseks. Soovitatav suure füüsilise koormuse korral ja sportlastele. Kõrge kiudainete sisaldus soodustab seedimist. Lisa jogurtile, smuutidesse, putrudele või küpsetistesse.

  • Antersdorferi tatar 1 kg 3.94 EUR (tavahind 5.25 EUR)

Toortatar sisaldab rohkesti B-grupi vitamiine, asendamatuid aminohappeid ja mikroelemente. Kõige rohkem on tatras rauda, vaske, kaaliumi ja magneesiumi ning P-vitamiini ehk bioflavanoide, mille toime sarnaneb C-vitamiini omaga. Tatravalgud on hästi omastatavad ega tekita kõhus raskustunnet. Tatar sobib pudru ja salatite valmistamiseks. Toortatart sobib kasutada ka üleöö vees leotatuna koos puuviljade ja marjadega smuutis või toortrühvlite valmistamiseks, lisades tatrale näiteks datleid, kakaod ja kookoshelbeid.

  • Antersdorferi kuskuss 500 g 2.17 EUR (tavahind 2.89 EUR)

Kuskussi valmistatakse eelaurutatud ja peenestatud durumnisust. Sobib suurepäraselt salatitesse, vormiroogadesse, suppidesse või lisandina põhiroale.

  • Ökovitali Ökovital-Bär kummikommid 200 g 2.69 EUR (tavahind 3.59 EUR) ja Bio-Frutti Mellows kommid
    100 g 1.58 EUR (tavahind 2.11 EUR)
  • Mount Hageni jahvatatud kohv
    500 g 6.53 EUR (tavahind 8.70 EUR)

Hoolikalt valitud ja käsitsi korjatud mägismaa ökoistanduste ubadest valmistatud kohv. Ettevaatlik röstimismeetod tagab kohvi hõrgu aroomi ja maitse. Sobib kasutamiseks filtermasinas või presskannus.

  • Simon Levelti roheline tee jasmiiniga
    100 g 5.06 EUR (tavahind 6.75 EUR)

Kerge, värskendav ja aromaatne jasmiiniaroomiga roheline tee. Kuidas võluda rohelisest teest välja parim maitse ehk valmistada seda õigesti, loe meie blogist

  • Simon Levelti kofeiinivaba kohv Senza 250 g 4.39 EUR (tavahind 5.85 EUR)

Aromaatne ja täidlase maitsega keskmise röstiga araabika kohv Lõuna-Ameerikast. Sobib valmistamiseks filtermasinaga ja presskannuga. Kuidas eemaldatakse kohvist kofeiin, kas kofeiinivaba kohv ei sisalda üldse kofeiini ja muud kasulikku teadmist saad kofeiinivaba kohvi kohta meie blogist.

  • Simon Levelti kohv Etioopia 250 g 4.61 EUR (tavahind 6.15 EUR)

Kohvi kodumaalt Etioopiast pärit aromaatne ja rikkaliku maitsega 100% araabika kohv. Aroomis on tunda  šokolaadi, puuviljade ja õrna kaneeli nüanssi. Sobib valmistamiseks filtermasinaga või presskannuga.

Pakkumised kehtivad kuni 28.02.2015 või kuni kaupa jätkub. Hindadele lisandub püsikliendisoodustus -7%. Tervislikku vastlakuud!

Fotod: tootjad

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid