/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
30 juuli
2018

Terve ja särava naeratuse heaks

Isegi, kui teised kadestavad ja kiidavad su kena naeratust, on oluline teha iga päev õigeid samme, et selle eest hoolitseda ja vältida probleeme - nii jääb särav ja terve naeratus sind kaunistama terveks eluks.
Augustis leiad Biomarketist soodushinnaga suure valiku kvaliteetseid suuhooldustooteid, et julgeksid alati naeratada. 
Kui pead neid lihtsaid punkte meeles, tänavad su hambad sind ka aastate pärast. 

1.       Ära mine magama ilma hambaid pesemata

Hambaid tuleks pesta 2 korda päevas.  Hommikul enne hommikusööki ja õhtul enne voodisse heitmist. Sageli unustatakse unise peaga, aga õhtune pesu sootuks. Õhtul, enne magama minekut, peaks hooldama suud aga  kõige põhjalikumalt, sest öisel ajal on hammaste isepuhastusvõime vähenenud (sülje eritus vähenenud). Mikroobidel on võimalus hakata vohama. Mikroobide vohamine suus võib tekitada aga erinevaid probleeme ja igemehaiguseid. 

2.       Harja korralikult ja õigesti

Õige harjamistehnika on samaoluline kui hammaste pesu. Valesti harjatud hambad võrdub peaaegu, et hammaste mittepesemisega. Võta hammastepesuks aega ja  suuna harjased 45º nurga all õrnalt poolviltu hambale.  Ringjate liigutustega pese hambaid umbes 2-4 minutit. Korraliku hammaste harjamise järgselt tunduvad hambapinnad keelega katsudes siledad.  

3.       Ära unusta pesta ka keelt

Iga kord, kui harjad oma hambaid, pese kergelt üle ka oma keel. Keelele kogunenud mikroobid võivad tekitada halba hingeõhku ja igemepõletikku.

Kes tahab aga keelepuhastuse hoolikamalt igaõhtusesse pesurutiini lisada leiab Biomarketi riiulist ka Apeiron keelepuhastus kaabitsa ja geeli soodushinnaga al. 14.41 eurot*.

4.       Vali looduslikud hambapastad 

Hambapasta valik poelettidel võib mõnikord isegi pea pöörlema ajada. Kuid siiski ei sobi kõik hambapastad igale inimesele. Paljude inimeste hambad on ääretult tundlikud, teistel jälle esineb tihti igemepõletikku, mõnel jälle on hambaemail väga nõrk.  Sageli sisaldavad tavapoes müüdavad hambapastad aga päris mõnusas koguses keemiat ja sünteetilisi magusaineid. 

Selleks, et oma tervist ja hambaid kaitsta vali 100% looduslikke ekstrakte sisaldavad  L'ANGELICA hambapastad, mida on saadaval neljas erinevad variandis: 
* teepuuõliga, mis on antibakteriaalsete omadustega ja vähendab igemepõletikku
*  Total Protection, mis sobib nõrga emailiga hammastele
* tundlikele hammastele 
*valgendav. 

Kui kardad, et looduslikud hambapastad maksavad rohkem, kui tavalised, siis ära muretse. Pakume neid sulle hea hinnaga, ning ühe mõnusa tuubi pastat saad juba al. 3,90 eurot*. 

5.       Hammaste niiditamine on sama oluline kui harjamine

Hammaste harjamisega saad puhtaks vaid pool oma suust. Peale hammaste pesemist niidita ka oma hambavahed üle. Hammaste vahele koguneb päeva jooksul toidujääke ja mikroobe, mis võivad mitte niiditades hakata seal oma elu elama ja tekitama hambaauke. Selleks, et Sööbik ja Pisik hammastest eemal hoida kasuta hambaniiti.  

6.       Saa sõbraks suuveega

Sarnaselt hambaniidile pääseb suuvesi kohtadesse, kuhu hari ei pääse. Suuvesi aitab eemal hoida igemepõletikku tekitavad bakterid ja hambakatu.  

Selle kuu pakkumistest leiab ka Apeironi suuhooldustooted, millega tagada värske hingeõhk. Suuspreid ja suuloputus vedelikud leiab al. 6.76 eurot*.

7.      Kasuta pehmet hambaharja ja vaheta seda  iga 3-4 kuu järel. 

Hammaste harjamiseks kasuta ka kvaliteetset hambaharja. Biomarketil on pakkuda sellel kuul Sulle soodushinnaga hambaharju, mille tootmisel pole rõhutud vaid kvaliteedile, vaid ka taaskasutusele.

Näiteks bambusest värvilised Humble Brush hambaharjad saad oma korvi pista
soodushinnaga al. 3.39 eurot*.

Eriti kiftid näevad välja aga Radius hambaharjad, mille harjamisotsik on vahetatav ja käepide on tehtud taaskastutatud puidust, paberist või rahast. Radiuse hambaharja koos lisa harjamisotsikuga, millega saad pool aastat muretult hambaid pesta leiad meie poest al. 8.49 eurot*.  

8.       Joo rohkem vett 

Janu kustutamiseks joo alati vett. Suhkrustatud joogid ei mõju lisaks tervisele, hästi ka hammastele.

9.       Söö krõmpsuvaid puu- ja köögivilju 

Valmistoidud on küll  väga mugavad, aga hambad neid siiski väga ei armasta.  Värske ja krõmpsuv ei sisalda mitte ainult palju kiudaineid, vaid ka on kasulik hammastele. Kõvad ja krõmpsuvad toidud aitavad eemaldada hambakattu ja tugevdavad hambaid.  

11.   Külasta hambaarsti vähemalt 1-2x aastas 
Tean, et hambaarsti külastamine ei ole kuigi rahakotisõbralik, eriti kui parandada on päris mitu auku. Probleeme ennetada on alati lihtsam, kui pärast tagajärgedega võidelda. Selleks külasta regulaarselt oma hambaarsti. 
Kas sul on juba aeg kirja pandud? 

* SOODUSHINNALE LISANDUB KA KLIENDIKAARDI SOODUSTUS.

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid