/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 november
2017

Talvele vastu tervelt ja rõõmsalt

Öeldakse, et ei ole kehva ilma, vaid on vale riietus. Meie Biomarketis arvame veel, et ei ole kehva aastaaega, kui on tugev tervis ja reibas meel. 
Astu algavale talvele vastu tugeva immuunsüsteemi ja vitamiinidest tulvil organismiga, nii tunned talvest kindla peale rohkem rõõmu! Biomarketist leiad novembris rikkaliku valiku tervist toetavaid tooteid, mis aitavad Sul talvele vapralt vastu astuda ja seda kõike 15% tavahinnast soodsamalt. 

C-vitamiin toetab immuunsüsteemi 

C-vitamiin on küllap enim tuntud ja tarbitud toitaine, mida inimorganism paraku ise toota ei suuda. Selle vitamiini vajalikkust on raske alahinnata, sest just C-vitamiin mängib peamist rolli immuunsüsteemis bakter- ja viirusnakkustele vastupanul, C-vitamiini vaegus väljendub esimesena aga just nõrgenenud immuunsüsteemis ning kõrgenenu vastuvõtlikkuses külmetushaigustele.

Kuigi tõsine C-vitamiini puudus on tänapäevase söögisedeli puhul üsna harva esinev, võivad C-vitamiini omastamist takistada näiteks rohke vee joomine, suitsetamine ja C-vitamiini sisaldavate toiduainete liigne kuumtöötlemine. Seepärast tasukski igapäevaselt tarbida rohkem C-vitamiini rikast värsket puu- ja köögivilja nagu tsitrusviljad, ananass, mustad sõstrad, kiivid, paprika ja tumerohelised lehtköögiviljad. Kui aga talviste nakkushaiguste hooaeg olemise kõhedaks teeb, võib end kosutada ka purki pandud C-vitamiiniga.
Pukka C-vitamiin on pärit acerola-kirsi, amla ja kibuvitsa ekstraktidest. 

Pukka C-vitamiin, 60kps hind novembris 22,02 eurot, hind püsikliendile 20,47, tavahind 25,90
 

D-vitamiin kui pudelisse pakitud päike

Päikest napib meie laiuskraadidel teinekord isegi suvel, mis siis veel sügis-talv-kevadisest ajast rääkida., samas on päikesel aga oluline roll inimorganismis D-vitamiini sünteesimisel. Nii tulebki meelde tuletada viimasel ajal terviseteadlike jutuajamiste refrääni, et D-vitamiini võiks juurde võtta kõigil üheksal kuul peale suve.
Toidulaual peidab D-vitamiin end rasvases kalas, sojatoodetes ja shiitake-seentes, kui aga need Su igapäevasesse söögisedelisse ei kuulu, tuleb abi hankida pudelisse pakitud D-vitamiinist.

Viridian D-vitamiini tilgad, 50ml hind novembris 13,60 eurot, hind püsikliendile 12,65, tavahind 16,00

Viridian D-vitamiin (2000iu), 60kps hind novembris 14,88 eurot, hind püsikliendile 13,83, tavahind 17,50 

B-vitamiin turgutab närve  

B-grupi vitamiinid toetavad närvisüsteemi normaalset toimimist, aidates leevendada kunatust ja väsimust ning võidelda stressi ja tujukõikumiste vastu. Kui talveväsimus ja tööstress üle pea kasvama kipuvad, tasub end turgutada B-vitamiinide kuuriga.

Viridiani High Twelve B-kompleks sisaldab teiste B-grupi vitamiinidega võrreldes suuremas koguses B-12 vitamiini, mis toetab närvi- ja immuunsüsteemi talitlust stressirohkel perioodil, leevendades ärevust, masendust ja keskendumisraskusi.

Viridian High Twelve B-kompleks, 30 kps hind novembris 7,86 eurot, hind püsikliendile 7,31, tavahind 9,25

Natures Aid B-vitamiinide kompleks 50+C tootes on B-vitamiinid ühendanud jõud C-vitamiiniga.

Natures Aid B-vitamiinide kompleks 50+C, 90 tabletti hind novembris 12,16 eurot, hind püsikliendile 11,30, tavahind   14,30

Natures Aid vitamiinide ja mineraalainete kompleks varustab organismi erinevate vitamiinide, mineraalainete ja antioksüdantidega, mis koostöös toimivad tasakaalustatult ja laiatoimeliselt, tugevdades tervist puuduliku toitumise ja stressirohke elustiili korral.

Natures Aid vitamiinide ja mineraalainete kompleks, 90  tbl hind novembris 8,33 eurot, hind püsikliendile 7,75, tavahind 9,80 

Apteek metsas ja marjamaal

Kevadised kuusevõrsed pakatavad C-vitamiinist, kuid kust küll neid talve hakul hankida? Chaga kuusevõrse pulbri 30-grammisesse kotikesse on kätketud 300 grammi värskeid kuusevõrseid, mis korjatud kevadisel kõrghooajal ning seejärel külmkuivatatud, jahvatatud ja pakki pandud. Külmkuivatamine aitab säilitada võrsete maitset, lõhna ja toiteväärtust parimal 
võimalikul viisil.
Lisa kuusevõrsepulbrit smuutidesse ja teetassi või kasuta seda hoopis värskendava ja tervistava vanni tarbeks.

Chaga kuusevõrse pulber, 30 g hind novembris 5,06 eurot, hind püsikliendile 4,70, tavahind 5,95

Kodumaistesse marjadesse on pakitud põhjamaise suvepäikese üürike, kuid võimas jõud. Vähem luuleliselt väljendatuna pakatavad me metsa- ja ka aiamarjad C-vitamiinist ja mitmetest bioflavonoididest, mille tõhus koostöö aitab tugevdada immuunsüsteemi ning mõjub ka antibakteriaalselt.

Taarapõllu mustikamahl, 500ml hind novembris 5,69 eurot, hind püsikliendile 5,29, tavahind 6,69

Taarapõllu jõhvikakrõpsud, 80g hind novembris 4,07 eurot, hind püsikliendile 3,79, tavahind 4,79

Taarapõllu jõhvikamahl, 500ml hind novembris 5,69 eurot, hind püsikliendile 5,29, tavahind 6,69

Taarapõllu astelpajumahl viljalihaga, 500ml hind novembris 4,92 eurot, hind püsikliendile 4,58, tavahind 5,79

Iidsetest aegadest tuttavate kodumaiste marjade püünele pürgivad aga ka uued tulijad nagu hariliku taralõnga ehk goji marjad. Eestimaal veel väheste entusiastide aedades pigem ilutaimena esineva goji marjad varustavad organismi antioksüdantide, aminohapete ja vitamiinidega. Eriti rikkalikult on goji-marjad laetud C-vitamiiniga, mis talvisel ajal teadupärast tõhusalt viirustega võidelda aitab.  

Horizon goji-marjad, 150g hind novembris 8,93 eurot, hind püsikliendile 8,30, tavahind 10,50 

Tervis algab soolestikust

Terve soolestik toetab kogu tervist, soolestiku tervise eest hoolitsevad aga kasulikud probiootilised bakterid, mis aitavad tugevdada organismi vastupanuvõimet viirustele ja patogeensetele bakteritele. Igapäevasel toidulaual sisaldavad probiootikume rikkalikult näiteks hapendatud köögiviljad (hapukapsas, hapukurk jm), hapendatud piimatooted (jogurt, keefir) ja ka teeseenejook ehk kombucha. Paraku võib nii ühekülgne toitumine kui talvisel haigusteperioodil saadud antibiootikumitavi soolestiku bakterite tasakaalu oluliselt kõigutada. Seepärast soovitatakse antibiootikumiravi soolestiku mikrobioota toetuseks tarbida ka täiendavas koguses probiootikume.

Natures Aid Pro-30 Max piimhappebakterite kompleks sisaldab kaheksat kasulikku bakteritüve, mida igas kapslikeses on kokki ligi 30 miljardi elujõulise bakteri näol.

Natures Aid Pro-30 Max piimhappebakterite kompleks, 30 kapslit hind novembris 17,17 eurot, hind püsikliendile 15,97, tavahind 20,20

Biolatte Subtilis sisaldab looduslikku antibiootikumi subtiliini, mis aktiveerib antikehi tootvaid rakke, aidates seeläbi tugevdada vastupanuvõimet erinevatele viirustele. Tootele lisatud tsink toetab rasvhappe ainevahetust, pH tasakaalu ning immuunsüsteemi tavapäraseid toiminguid.

Biolatte Subtilis 60 kapslit 30g hind novembris 21,68 eurot, hind püsikliendile 20,16, tavahind 25,50

Pukka Triphala Plus on ajurveediline toidulisand, milles sisalduvad kõrbe-teelehe seemnekestad, linaseemned, rabarber, lagrits ja mitmed teised taimed aitavad korrastada seedimist, paradada soolte tööd ja leevendada kroonilist kõhukinnisust.

Pukka Triphala plus, 60kps hind novembris 22,02 eurot, hind püsikliendile 20,47, tavahind 25,90 

Greipfruudiseemne saladused 

Mahegreipfruutidest valmistatud ekstrakt on tulvil looduslikke bioflavonoide, mis osalevad sarnaselt vitamiinidele paljudes ainevahetusprotsessides. CitroPlus greibiseemneekstrakt on antibakteriaalse, viirustevastase ja antiseptilise toimega, aitab tugevdada organismi vastupanuvõimet külmetushaiguste või stressi perioodil ning korrastab ka seedetrakti tööd näiteks reisil ettetulevate kõhuhädade korral.

GSE CitroPlus greibiseemne ekstrakt 75 tabletti, hind novembris 13,60 eurot, hind püsikliendile 12,65, tavahind           16,00

Oomega-3 on aastaringselt oluline

Asendamatu rasvhape ja oluline antioksüdant oomega-3 aitab kaasa südame ja veresoonkonna, aju ja nägemise normaalsele funktsioneerimisele, seda eriti tänapäevaselt küllastunud rasvhapete poole kaldu menüü korral.  

Natures Aid Oomega­3 kalaõli, 60 kapslit hind novembris 12,16 eurot, hind püsikliendile 11,30, tavahind 14,30 

Kindlusta huuled pakase vastu 

Dr Hauschka hooldav huulepulk pakub kaitset õrnadele ja kuivadele huultele. Sheavõi, mesilasvaha, mandliõli ja harilik koldrohi hooldavad õrna huulenahka ning säästavad seda keskkonnamõjude eest. Huulepulk ei sisalda sünteetilisi lõhna-, värv- ja säilitusaineid, mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid koosnedes 100% looduslikust toorainest. Asjalik saatja igas olukorras, eriti talviselt tujuka ilma korral.

Dr Hauschka hooldav huulepulk 4,9g hind novembris 6,55 eurot, hind püsikliendile 6,09, tavahind 7,70

Vaata siit ka meie teisi novembrikuiseid sooduspakkumisi. 

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid