/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
02 juuli
2021

Saame tuttavaks: Voelkel

Meil on hea meel sulle tutvustada meie koostööpartnerit Voelkelit. Voelkel on täpselt see ettevõte, kes aitab Biomarketil teieni tuua naturaalsed mahlad, mis on valmistatud mõeldes inimkonnale ja keskkonnale.

Vastutus inimkonna ja looduse eest on olnud Voelkeli pereettevõtte keskne idee juba aastast 1936. Tegemist on ettevõttega, mis kujundab tulevikku ja on oma alal kindlasti teerajaja. Lisaks sellele on need mahlad nii maitsvad!

VOELKEL- 

orgaaniline mahl



Naturaalsed mahlad alates aastast 1936


Voelkelile aluse pannud abielupaar Karl and Margret Voelkel alustasid oma tegevust noorte organisatsioonis Wandervogel. Wandervogeli eesmärgiks oli tuua inimesed tagasi vabadusse ja loodusesse. Selle tulemusena kolisid need kaks noort mägisesse linnakesse nimega  Höhbeck, kus nad istutasid õuna-, pirni- ja kirsipuud ning lisaks sellele hakkasid nad kasvatama ka maasikaid, sõstraid ja karusmarju oma viljapuude aias. Ja kõike seda tegid nad juhindudes antroposoofilistest põhimõtetest. Sellest sündiski Voelkeli ettevõtte tegutsemise üks põhimõtteid: biodünaamiline tootmine.

Karl and Margret Voelkel  alustasid oma mahlade müümist liikudes linnast linna oma mahlapressiga, et pakkuda inimestele värsket ja seda õige maitsega mahla. Nad tegid seda aastaid enne kui nad leidsid võimaluse viia oma tooteid ka kaugemale ja rohkemate inimesteni. 1936 aastal suleti üks piimafarm ning  Karl ja Margret Voelkel nägid  selles võimalust oma unisted täide viia. Seda pärandit aitas edasi viia perekonna teine generatsioon koos Harm Voelkeliga, kes jätkas algupäraste eesmärkide saavutamist.

Läbimurre saabus kolmanda generatsiooni abil, kui ettevõtet hakkas juhtima ka täna tegutsev Stefan Voelkel. Tema abil jõudis ettevõte oma tootmisprotsessidega tänapäeva, pakkudes tänaseks juba 170 erinevat toodet meile nautimiseks.

Hetkel on ettevõtet juhtimas juba perekonna Voelkelite neljas generatsioon, Isa Stefan Voelkel koos oma 4 täiskasvanud pojaga. Ka nemad juhuinduvad seisukohast, et ettevõtte asutamise põhimõtted nagu ka jätkusuutlikud majandustegevused peavad olema tagatud.

See tähendab ainult seda, et ka neljas generatsioon on pühendunud sellele, et tuua sinuni kõrgekvaliteedilisi ja naturaalseid mahlasid ning olla eeskujuks kõigile ettevõtetele kui pikaajalise äritegevusega ettevõte, mis mõtleb nii inimkonna tulevikule kui ka loodusele. Eesmärkide täitmiseks loodi 2011 aastal ka Voelkeli Fond. Voelkeli Fondi eesmärkideks on  edendada mahepõllumajanduslikku ja biodünaalisit põllumajandust nii enda piirkonnas kui ka kogu maailmas. 


Partnerid


Kasvatuspartnerite jaoks tähendab usaldusväärne ja aus koostöö Voelkeli Fondiga seda, et nad saavad jätkata oma äri juhtimist ja laiendamist vastavalt looduskaitse ja keskkonnakaitse põhimõtetele. Tänu sellisele koostööle saab Voekel meie garanteerida, et täna ja ka tulevikus saame nautida looduslikke ja orgaanilisi tooteid, mida toodetakse mõeldes keskkonnale.

Vastutus inimkonna ja looduse ees

Vastutus inimkonna ja looduse eest on olnud Voelkeli pereettevõtte keskne idee juba aastast 1936. Nii pikaajaline planeerimine, loodust austav majandustevegus kui ka inimtegevus on alati olnud Voelkeli traditsioonilised eesmärgid.  Ettevõte on tänapäeva maailmas teenäitaja.


Voelkeli igapäevast tööd iseloomustavad:

  • Me töötame oma traditsioonide nimel ja seisame naturaalsete mahlade eest!
  • Me oleme innovaatilised ja garanteerime kõrgeima kvaliteedi!
  • Me seisame asjatundlikkuse eest ja pärandame seda ka järgmistele põlvkondadele!
  • Me loome usaldusväärsuse ja eeldame vastutustundlikkust!
  • Me kujundame mitmekesisust ja edendame orgaanilist ja biodünaamilist põllumajandust!
  • Me näitame välja pühendumist nii regionaalselt, riiklikult kui ka rahvusvaheliselt!
  • Me kujundame tulevikku ja oleme selles teerajajad!

Naturaalne nauding läbi kerge rafineerimise

Voelkeli põllumajanduspartnerid valivad hoolikalt välja puu- ja köögiviljad. Need hoolikalt valitud viljad tuuakse Voelkeli tootmisesse, kus neid pressitakse suure hoolega, säilitades elutähtsad ained. Seejärel pastöriseeritakse spetsiaalse kuumutusprotsessu abil, kasutades lühiajalist kohest uuesti jahutamist. Tänu sellele protsessile säilib originaalne, tüüpiline puuviljamaitse, looduslikud taimsed koostisosad ning vitamiinid ja mineraalid. Värsked mahlad villitakse pärast pressimist otse pudelisse ja suur mahuti imab õrnalt pastöriseeritud NFC-mahla kuni need on kokku segunenud.




Voelkel hoolitseb ka selle eest, et koostisosade transportimise vahemaad oleksid võimalikult lühikesed ja transpordivahendid võimalikult keskkonnasõbralikud. Näiteks eksootilisi puuvilju transporditakse keskkonnasõbralikult laevaga. Mõned koostööpartnerid saavad töödelda puuvilju mahlaks või püreeks juba kohapeal, et säästa ruumi ja energiat ning säilitada väärtuslikke koostisosi.



Tootevalik

Kui sinu jaoks on oluline looduslik söök ja jook, sa soovid säilitada bioloogilist mitmekesisust ja samal ajal säilitades suurepärase maitse, siis Voelkeli mahlad on just sinu jaoks.

Kuidas Voelkel seda kõik teha saab? Asi on selles, et südames on ettevõtte töötajad ikkagi käsitöölised ja suur kasumipõhine tööstus ei ole nende stiil. Voelkel nõuab alati väga kõrget kvaliteeti ja nende erilised retseptid toetavad mitmekülgset sortimenti.

Meie Biomarketis oleme valinud enda sortimenti nii mõnegi toote, mis on valmistatud just keskkonnale mõeldes ja maitsevad imeliselt!


Tutvu Voelkeli mahladega ja karastusjookidega  meie e-poes.


Pildid pärinevad ettevõtte Voelkeli Facebooki lehelt.
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid