/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
21 oktoober
2015

Osta kasvõi ainult peotäis: kuivatatud puuviljad, seemned, pähklid ja kuivained lahtiselt kaalukaubana

Kas teadsid, et mitmeid kuivatatud puuvilju, pähkleid ja seemneid ning kuivaineid saad Biomarketist osta ka lahtise kaalukaubana ehk just nii palju või vähe, kui ise soovid? Peotäis chia-seemneid või mandlijahu, pisut makapulbrit või kolm kuivatatud viigimarja - aga palun! Lahtise kaalukaba valik on nüüd laiem.

Kaks peamist plussi, millist kasu saad lahtise kaalukauba ostmisest:

1.       Saad osta väiksema koguse, et mõni toode lihtsalt ära proovida. Pista ise kotti kasvõi ainult peotäis väekaid seemneid või mõned kuivatatud marjad. 

2.       Lahtine kaalukaup on soodsam kui pakendatud tooted. Oleme lahtise kaalukauba valikut täiendanud ning leiad mitmetele pakitoodetele alternatiivid. 

Kõige populaarsemad tooted lahtise kuivatatud puuviljade, seemnete, pähklite ja kuivainete kaalukauba valikust, mida ise oma käega klaaspurkidest võtta saad, on chia-seemned, kuivatatud datlid, palmisuhkur, kuivatatud viigimarjad, mandid, mandlijahu, Kreeka pähklid, kummikommid, rosinad, mooruspuumarjad, makapulber, kuivatatud ploomid ja sarapuupähklid. Valikust leiad veel kuivatatud aprikoose, kooritud kanepiseemneid ja kuivatatud inkamarju.

Kaalukauba valik on kõige laiem meie suurimas, Tallinna kesklinnas asuvas Kaubamaja Biomarketis (fotol). Tule ise kaalukauba purgikesi uudistama! 

Foto: Biomarket
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid