Krõbekana kartulipüreega
Kas isutab krõbekana järgi aga ei taha liiga rasvast kõhutäis? Meil on sinu jaoks üks tervislikum krõbekana retsept, mida saad nautida koos kartulipüreega.
Loe lähemalt mida sul vaja läheb ja kuidas valmistada.
Vaja läheb
Kartulipüree jaoks
200 g kartuleid
20 g võid
näputäis soola
näputäis musta pipart
näputäis küüslaugupulbrit
50 ml piima
2 tl majoneesi
Valmistamine
- Kuumuta ahi 180 kraadini
- Krõbedaks katteks sega taldrikul riivsai, parmesan, meresool ja kuivatatud pune.
- Hõõru majonees kanafileele ja seejärel kata kanafilee kanale segatud kattega.
- Küpseta kana ahjus 35-40 minutit.
- Vahepeal valmista kartulipüree: keeda kartul ja seejärel sega kõikide kartulipüree koostisosadega ühtlaseks ja kohevaks massiks.
- Serveeri ja naudi!
Retsept on pilt pärinevad Biomarketi koostööpartneri Curtice Brothersi lehelt.
Loe lisaks: Biomarketi uus ahjukana maitsesegu ja veel üks põnev retsept
Tutvu kindlasti ka Biomarketi uue ahjukana maitseseguga, mis viib su koguse ahju- või grillkana meisterkoka tasemele: Maitsesoovitus: 11 maheürdist koosnev Biomarketi uus ahjukana maitsesegu.
Ja proovi ka seda isuäratavat retsepti: Kinoa salat grillitud kanafileega