/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
29 juuni
2022

Kinoa salat grillitud kanafileega


Kogus: 4 inimesele  Ettevalmistusaeg: 35 minutit Küpsetusaeg: 30 minutit



Vaja läheb

200 g kinoa segu
120 g krõmpsuvaid rohelisi ube
½ kurki
250 g kirsstomateid
40 g musti oliive
1 sidrun
2 tl köömneid
400 g kanafileed
Maitsetaimi: piparmünt, murulauku, peterselli jne
Soola
Pipart
2 spl sinepit
6 spl õli


Valmistamine


  1. Loputa kinoa puhtas vees kaks korda. Seejärel keeda 10 minutit soolaga maitsestatud vees. Eemalda pliidilt ja lase kinoal veel 5 minutit paisuda. Seejärel nõruta üleliigne vesi ja lase jahtuda.
  2. Koori rohelised oad ja keeda neid 7 minutit soolaga maitsestatud keevas vees.
  3. Lõika kurk viiludeks ja poolita kirsstomatid.
  4. Valmista kaste: pressi sidrunimahl kaussi ja sega hulka sinep ja 4 spl õli. Jäta mõned tilgad sidrunimahla ka kana praadimiseks.
  5. Viiluta kanafilee ja grilli viilud pannil õliga. Poole küpsetamise peal lisa kanale ka köömned ja mõnad tilgad sidrunimahla.
  6. Haki maitsetaimed.
  7. Sega suures kausis kinoa ja juurviljad, oliivid, kana ja kaste.
  8. Lisa juurde ka maitsetaimed ja vajadusel ka maitseained. Sega uuesti.
  9. Naudi salatit!


Retsept ja pilt pärinevad Biomarketi koostööpartneri Emile Noel-i lehelt.

Loe lisaks: Biomarketi uus ahjukana maitsesegu ja veel üks põnev retsept


Tutvu kindlasti ka Biomarketi uue ahjukana maitseseguga, mis viib su koguse ahju- või grillkana meisterkoka tasemele: Maitsesoovitus: 11 maheürdist koosnev Biomarketi uus ahjukana maitsesegu.
Ja proovi ka seda isuäratavat retsepti: Krõbekana kartulipüreega


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised