Kinoa salat grillitud kanafileega
Kogus: 4 inimesele Ettevalmistusaeg: 35 minutit Küpsetusaeg: 30 minutit
Retsept ja pilt pärinevad Biomarketi koostööpartneri Emile Noel-i lehelt.
Tutvu kindlasti ka Biomarketi uue ahjukana maitseseguga, mis viib su koguse ahju- või grillkana meisterkoka tasemele: Maitsesoovitus: 11 maheürdist koosnev Biomarketi uus ahjukana maitsesegu.
Ja proovi ka seda isuäratavat retsepti: Krõbekana kartulipüreega
Vaja läheb
200 g kinoa segu
120 g krõmpsuvaid rohelisi ube
½ kurki
250 g kirsstomateid
40 g musti oliive
1 sidrun
2 tl köömneid
400 g kanafileed
Maitsetaimi: piparmünt, murulauku, peterselli jne
Soola
Pipart
2 spl sinepit
6 spl õli
120 g krõmpsuvaid rohelisi ube
½ kurki
250 g kirsstomateid
40 g musti oliive
1 sidrun
2 tl köömneid
400 g kanafileed
Maitsetaimi: piparmünt, murulauku, peterselli jne
Soola
Pipart
2 spl sinepit
6 spl õli
Valmistamine
- Loputa kinoa puhtas vees kaks korda. Seejärel keeda 10 minutit soolaga maitsestatud vees. Eemalda pliidilt ja lase kinoal veel 5 minutit paisuda. Seejärel nõruta üleliigne vesi ja lase jahtuda.
- Koori rohelised oad ja keeda neid 7 minutit soolaga maitsestatud keevas vees.
- Lõika kurk viiludeks ja poolita kirsstomatid.
- Valmista kaste: pressi sidrunimahl kaussi ja sega hulka sinep ja 4 spl õli. Jäta mõned tilgad sidrunimahla ka kana praadimiseks.
- Viiluta kanafilee ja grilli viilud pannil õliga. Poole küpsetamise peal lisa kanale ka köömned ja mõnad tilgad sidrunimahla.
- Haki maitsetaimed.
- Sega suures kausis kinoa ja juurviljad, oliivid, kana ja kaste.
- Lisa juurde ka maitsetaimed ja vajadusel ka maitseained. Sega uuesti.
- Naudi salatit!
Retsept ja pilt pärinevad Biomarketi koostööpartneri Emile Noel-i lehelt.
Loe lisaks: Biomarketi uus ahjukana maitsesegu ja veel üks põnev retsept
Tutvu kindlasti ka Biomarketi uue ahjukana maitseseguga, mis viib su koguse ahju- või grillkana meisterkoka tasemele: Maitsesoovitus: 11 maheürdist koosnev Biomarketi uus ahjukana maitsesegu.
Ja proovi ka seda isuäratavat retsepti: Krõbekana kartulipüreega