/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
02 märts
2017

Kevadväsimusele tuld!

Juba linnukesed väljas laulavad! Küllap tahaks Mikud-Mannidki niimoodi päikesepaistel vilet lüüa, aga olemine on tönts ja tuju töss. Mida teha? Muidugi on energia hankimiseks kõige parem kohalik ja hooajaline toidukraam, värske õhk ja soe päikesepaiste, aga kust seda kõike enne suurt suve võtta? 
Märtsis pakume Sulle rikkalikku valikut väetoite Green Origins’ilt, et suudaksid nendega oma igapäevast söögisedelit täiendades algavale kevadele reipamalt vastu astuda.

2008. aastal loodud Green Origins on võtnud sihiks pakkuda kõrgekvaliteedilisi väetoite, mis pärinevad keskkonnateadlikelt ja eetilistelt tootjatelt üle ilma. Otsesuhtlus algallika ehk kohalike tootjatega annab kontrolli toodete kvaliteedi üle ning võimaldab pakkuda õiglast hinda nii tootjale kui tarbjale.  Green Origins mahemärgistus kehtib kogu protsessile alates tooraine kasvatusest kuni selle töötlemise ja pakendamiseni välja. Kõik tooted on sobilikud ka veganitele. 

Lae end oomega-rasvhapetega

Lõuna-Ameerikast, Amasoonase vihmametsadest pärit euterpepalmi vili assai on väike violetne marjake, mille pulber annab energiat, rohkesti antioksüdante, küllastumata oomega-3, -6- ja -9-rasvhapped, mineraale, B-grupi ning C- ja E-vitamiini. Lisa pulbrit smuutile, mahlale või magustoitude sisse.
Assai marja kapslid 60 kapsli hind märtsis 11,39 eurot, püsikliendile 10,59, tavahind 13,40
Assai marja pulber 75g hind märtsis 14,37 eurot, püsikliendile 13,36, tavahind 16,90

Turguta libiidot

Maka juure ehk mugulkressi pulber tugevdab organismi ning annab vastupidavust ja energiat vaimse ja füüsilise väsimuse korral. See väekas pulber tasakaalustab nii meeste kui naiste hormonaalsüsteemi ning turgutab libiidot.  Maka pulbrit hinnatakse tänu rohkele kiudainete, mineraalide ja süsivesikute sisaldusele. Maka sisaldab rikkalikult valku, B-grupi vitamiine (B1, B2, B6), kaltsiumit, rauda ja tsinki. Lisa maka pulbrit smuutidele või valmista sellega tooršokolaadi, kus maka pulbril on šokolaadi siidise tekstuuri tagamisel emulgaatori roll.  
Maka pulber 150g hind märtsis 9,09 eurot, püsikliendile 8,45, tavahind 10,69 

Rahusta meeli

Moringa ehk õli-rõikapuu pulber on erakordselt kõrge toiteväärtusega, annab energiat ja vastupidavust ning on samas ka rahustava toimega. Imepuuks kutsutud moringa on iidsest ajast tuntud ajurveedilises meditsiinis tänu oma antioksüdantsele, närvisüsteemi tugevdavale ja naha heaolu parandavale toimele. Põhilisteks tegijateks on moringapuu pulbris sisalduvad A- ja E-vitamiin ning riboflaviin.
Moringa pulber 150 g hind märtsis 6,93 eurot, püsikliendile 6,44, tavahind 8,15 

Tugevda immuunsüsteemi

Mustikad on niisamagi maitsvad, aga lisaks maitseelamusele pakuvad need rikkalikult toitainetega laetud metsamarjad ka olulist tuge tervisele. Metsmustikas sisalduvad karoteenid ja C-vitamiin mõjuvad immuunsüsteemi tugevdavalt, parkained ja flavonoidid põletikuvastaselt ning aminohape kingib rahuliku une.
Mustika pulber 75g hind märtsis 12,07 eur, püsikliendile 11,23, tavahind 14.20 


Varusta end kiudainetega

Maailma üht jämedamat puud, harilikku ahvileivapuud ehk baobabi on nimetatud pühaks ja elu puuks. Puu viljalihast valmistatud õrna ja pikantse tsitrusemaitsega pulber sisaldab rohkesti kiudaineid, antioksüdante ja kaltsiumit. Baobabi pulber sobib hästi ka küpsetistesse toit- ja kiudainete lisamiseks.
Baobabi pulber 150g hind märtsis 9,01 eurot, püsikliendile 8,38, tavahind 10,60 

Täienda oma mineraalidevaru

Kakaopulber sisaldab rauda, tsinki, magneesiumi, kaaliumi, kaltsiumi ja vaske ehk mineraale, mis toetavad kehas olulisi funktsioone, kandes laiali hapnikku, aidates reguleerida veresuhkru taset, toetades lihaste kasvu jne. Kakao rikkalik antioksüdantide ja flavonoidide sisaldus teeb sellest üldtunnustatud väetoidu.
Kakaopalad ehk -nibsid saadakse kooritud, kuid röstimata kakaoubade purustamisel. Lisa kakaopalasid smuutidele, toordessertidele ja putrudele või isetehtud granola hulka.
Kakaovõi on tervetest kakaoubadest eraldatud rasv, mida kasutatakse küpsetamiseks, magustoitude ja tooršokolaadi valmistamiseks, aga ka naha välispidiseks niisutamiseks tugevama päevituse saamiseks (NB! kakaovõil puudub UV-kaitse).
Kakaonibsid 150g hind märtsis 5,48 eurot, püsikliendile 5,10 tavahind 6,45
Kakaopulber 150g hind märtsis 5,35 eurot, püsikliendile 4,97, tavahind 6,29
Kakaovõi 150g hind märtsis 7,44 eurot, püsikliendile 6,92, tavahind 8,75


Magusta mõistlikult

Luukumivilja pulber sisaldab rohkelt kiudaineid, mineraale ja süsivesikuid ning kostitab kasutajat täiendava energia ja elujõuduga. Karamelliselt magusa maitsega pulber sobib smuutide magustamiseks, passides tänu madalale glükeemilisele indeksile ka kõrge veresuhkruga kimpus olijaile.
Luukumi pulber 150g hind märtsis 6,72 eur, püsikliendile 6,24, tavahind 7,90 

Rohuroheline jõud

Nisuorase pulber on valgu- ja kiudainerikas ning sisaldab rikkalikult klorofülli, vitamiine, mineraalaineid ja aminohappeid. Erkroheline nisuorase pulber puhastab verd, soodustab seedimist ja toetab immuunsust. Õrnroheline nisuoras lõigatakse, kui noored nisutera võrsed jõuavad oma kõige toitainerikkamasse ja viljakamasse kasvufaasi. Nisuoras sisaldab rohkesti E-vitamiini, tsinki ja vaske, mis aitavad kaitsta rakke oksüdatiivse stressi ja selle kahjustuste eest. Lisa nisuorase pulbrit mahlale või smuutile, samuti sobib seda kasutada suppides, dipikastmetes ning salati- ja pastakastmetes.
Nisuorase pulber, 125g hind märtsis 5,36 eur, püsikliendile 4,98, tavahind 6,30

Odraorase pulber sisaldab rikkalikult klorofülli, mistõttu aitab puhastada organismi ja tugevdab immuunsust. Kõrge toitainesisaldusega, A- ja C-vitamiinist ning kaltsiumist tulvil oraorase pulber aitab ennetada kehvveresust ja ergutab väsinud organismi.
Odraorase pulber 125g hind märtsis 5,36 eur, püsikliendile 4,98, tavahind 6,30 

Varusta end valkudega

Valgurikas spirulina on üks toitainetihedamaid toiduaineid maailmas, mis on tulvil antioksüdante, aminohappeid, valke, asendamatuid rasvhappeid, vitamiine, mineraale ja nukleiinhappeid. Aitab korrigeerida organismi toitainevaegust, suurendab energiat ja vastupidavust, parandab seedimist ja tugevdab immuunsust. Lisa 1-2 tl pulbrit smuuti sisse.
Spirulina pulber 150g hind märtsis 7,57 eurot, püsikliendile 7,04, tavahind 8,90
Spirulina tabletid 180 tableti hind märtsis 7,40 eurot, püsikliendile 6,88, tavahind 8,70

 
Raudne valik

Klorella vetika suurimaks kasuteguriks on raud, millele sekundeerivad magneesium ja kaltsium. Raud toetab immuunsüsteemi tööd ja hapniku transporti veres ning aitab vähendada väsimust, magneesium on abiks närvisüsteemile ja ainevahetusele ning aitab samuti vähendada väsimust, kaltsium hoolitseb luude ja hammaste tervise eest. Klorella vetikas on ka võimas mürkide väljutaja. See puhastab maksa, kaitseb südant, turgutab närvisüsteemi, annab energiat, toidab verd, vähendab põletikke ja tõhustab regeneratsiooni ehk organismi osade, näiteks elundite ja kudede, taastumist ja uuenemist. Klorella pulber 150g hind märtsis 10,88 eurot, püsikliendile 10,12, tavahind 12,80
Klorella tabletid 180 tabletti hind märtsis 9,01 eurot, püsikliendile 8,38, tavahind 10,6
Klorella ja spirulina tabletid 180 tabletti, hind märtsis 8,33 eurot, püsikliendile 7,75 tavahind 9,80

Kolesterool kontrolli alla

Kanepiseemned on suurepärane proteiiniallikas nii sportlastele kui taimetoitlastele, täiendades ka kõigi teiste tervisliku toidu fännide menüüd raua, magneesiumi ja omega-3 rasvhappega. Tänu viimase sisaldusele aitavad kanepiseemned reguleerida kolesterooli. Puista mõnusalt pähklise mekiga kanepiseemneid salatite peale ja smuutidesse.
Kooritud kanepiseemned 200g hind märtsis 7,65 eurot, püsikliendile 7,11, tavahind 9,00

Vaata ka meie teisi märtsikuiseid sooduspakkumisi siit

Fotod: tootja, internet

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid