/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
05 jaanuar
2020

Ilutoodete jaanuarikuu pakkumised

Jaanuari ilutoodete kampaanias soovitame meie klientide lemmikuteks kerkinud näo- ja juuksehooldustooteid, mis on just omal kohal, kui sinu uusaastalubadus on hoolitseda enda eest kvaliteetsete ja tõhusate loodustoodetega. Biomarketitest leiad kontrollitud ja sertifitseeritud loodus- ja mahetooted meie valitud koostööpartneritelt, kes peavad oluliseks keskkonnasäästlikku tootmist. Nagu ikka, kehtib kampaaniapakkumistele Biomarketi püsikliendi soodustus.
Loodus ja mahekosmeetika suunanäitaja Dr. Hauschka muljetavaldav poole sajandi pikkune kogemus ja tõhusad tooted teevad sellest brändist meie klientide suure lemmiku. See kosmeetika on sama mitmekülgne nagu sina. Loodusravimite tootmisest alguse saanud tootesarja loojad ei mõtle jäikades raamides, vaid võtab sind ja sinu nahka kui terviklikku süsteemi. Seepärast leiad nendelt riiulitelt tooted, mis sobivad just sinu naha seisundiga hoolimata soost, vanusest või aastaajast. Aasta alguseks soovitame Dr. Hauschka puhastustooteid.

* Silmameigieemaldaja (50 ml) soodushind jaanuaris 16.41 EUR (tavahind 19.30 EUR)
Kahefaasiline simaümbruse õrna nahka hooldav silmameigieemaldaja sobib ka veekindla jumestuse eemaldamiseks.
* Puhastuskreemi komplekt (50+30 ml) soodushind jaanuaris 13.52 EUR (tavahind 15.90 EUR)
Poole sajandi vanune retsept on täna sama aktuaalne kui brändi algusajalgi. Mandlijahu nahka leebelt, aga tõhusalt puhastavaid omadusi tunti juba vanas Egiptuses. Pühendunud kasutajate poolt puhastusgeeniuseks nimetatud igapäevaseks näopuhastuseks sobiv kreem toimib suurepäraselt kasutades nahal vajutavaid, mitte nühkivaid liigutusi. Loe kindlasti soovitusi brändi veebilehel või tootepakendil.


Skandinaavias kõrgelt hinnatud Taani ökokosmeetika bränd Urtekram pakub laia valikut igapäevaseks kasutamiseks mõeldud hea hinna ja kvaliteedi suhtega kosmeetikatooteid. Sel kuul soovitame brändi hambapastasid nii täiskasvanutele kui lastele. Need fluoriidivabad hambapastad teeb eriliseks traditsioonilise puhastusvahendi - kriidipulbri kasutamine ühes suuõõne tervislikku mikrofloorat toetavate taimeekstraktide ja -õlidega (näiteks piparmünt, teepuu, roheline tee, eukalüpt, aaloe).


* Valik Urtekrami hambapastasid (75 ml) soodushind jaanuaris 4.00 EUR (tavahind 4.70 EUR)

Meie hea koostööpartner, Taani bränd Unique Beauty on suurepärane näide vastutustundlikust looduskosmeetika tootmisest. Tegijad peavad lisaks kohalikku päritolu toorainete kasutamisele oluliseks ka tootmisprotsessi ja pakendamise maksimaalset loodussäästlikkust. Nii töötab Unique Beauty tehas 100% tuuleenergiat kasutades. Juuksurisalongideski kasutusel oleva tootesarja võtmekomponent on kohalik ja taastuv toidutööstuse jääk vadak, mis tagab kõrge valgu, vitamiinide ja mineraalide sisalduse. On ju Taani suur ökokvaliteediga juustu tootja, aga iga kilo juustu kohta tekib 9 kilo vadakut. Lisaks on igas juuksehooldustootes hoolikalt valitud põhjamaised taimsed komponendid.

Tootevalikus on niisutav, kõõmavastane, sügavpuhastav ja kohevust lisav ning värvitud juustele mõeldud šampoon, samuti spetsiaalne šampoon lastele. Põhjalikumaks hoolitsuseks leiad tootesarjast ka niisutava ja värvitud juustele mõeldud palsami ning juustessejäetava ja kammimist hõlbustava hoolduspalsami.

* Unique Products valik šampoone lastele ja täiskasvanutele (250 ml) soodushinnad jaanuaris 7.82-9.52 EUR (tavahinnad 10.80-11.20 EUR)
* Valik väjapestavaid ja juustesseäetavaid palsameid (150 ja 250 ml) soodushinnad jaanuaris 9.18-10.16 EUR (tavahind 10.80-11.95 EUR)

Saksa bränd Schönenberger kasutab juuksehooldustoodetes meiegi rahvatarkuses tuntud kiharatele vitaalsust ja läiget pakkuvaid taimi nagu näiteks kaselehti, kummelit ja melissi. 

* Schönenbergeri valik šampoone (250 ml) soodushind jaanuaris 8.46 EUR (tavahind 9.95 EUR)

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid