/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
06 märts
2017

Dr. Hauschka uus meigisari on kohal!

Looduskosmeetika suunanäitaja Dr. Hauschka tõi 50. juubeli puhul välja uue meigisarja, milles ulatavad teineteisele käe värvid ja hooldus. Nii toob uus meigisari esile nii Su isikupära kui ka Su sisemise ja välise ilu, su olemust rõhutades, mitte seda varjates, sest...  Sa oled kordumatult kaunis.
Kõik sarja retseptid sisaldavad hoolikalt kokkusobitatud ja naha eest hoolt kandvaid ravimtaimetõmmiseid, hinnalisi taimevahasid, -õlisid ja mineraalseid värvipigmente. Jumestustoodete peen tekstuur sulandub su enda nahatooniga – tulemuseks on vaid sinu nahale omane värvinüanss. Kõik tooted kannavad loodus- ja mahekosmeetika märgist NATRUE, mis annab tunnistust kontrollitud ja esmaklassilisest kvaliteedist. Mitte ükski toode ei sisalda sünteetilisi lõhna- ja säilitusaineid.
Dr. Hauschka rahvusvahelise jumestuskunstniku Karim Sattari ja sarja arendustiimi poolt loodud toodete värviteemad helisevad omavahel harmoonilises kooskõlas ning pakuvad piiramatult võimalusi oma olemus loominguliselt ja insipireerivalt välja tuua. 81 toote hulgast leiad jumestuskreemid-puudrid-põsepunad, lauvärvid-silmapliiatsid-ripsmetušid ja värvika valiku huuletooteid. Üllatajatena on sarjas toonierinevusi korrigeeriv puuder, kulmu- ja ripsmegeel, värvitu huulepliiats ja higlight-tooted.
Uue sarja kohta loe lisa siit. 



LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid