/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 detsember
2015

Detsembris 25% soodsamalt: mõnusad kosutajad endale või jõulukingiks sõpradele

Jõulukuul detsembris leiad meie kampaanialaualt mitmeid mõnusat enesetunnet loovaid ja kosutavaid tooteid, mis sobivad hästi ka jõulukingituseks.

  • Clipperi apelsini- ja kookosetee
    20 tk 2.74 EUR (tavahind 3.65 EUR)

Intensiivse maitsega puuviljatee, milles apelsini särtsakus kõlab kokku kookose kreemisusega. Troopiline tee sisaldab meepõõsast, apelsinikoort, ananassi, kookost ja looduslikke maitseaineid.

  • Clipperi hea une tee 20 tk
    2.40 EUR (tavahind 3.20 EUR)

See värskendav tee soodustab head und, tee koostises on kaneel, kummel, Aafrika punane tee rooibos, sidrunmeliss, palderjan ja looduslikud maitseained.

  • Hampsteadi Biochai vürtsidega teesegu

    100 g 4.35 EUR (tavahind 5.80 EUR)

Chai tähendab aromaatset ja magusat vürtsiteed, mis on valmistatud musta teest ja vürtsidest ning mida juuakse koos piimaga. Hampsteadi chai sisaldab musta teed ning vürtsidest ingverit, sidrunheina, pipart, kardemoni ja nelki.

  • Simon Levelti Earl Grey tee
    100 g 3.71 EUR (tavahind 4.95 EUR)

Klassikaline, maheda ja värske maitsega Earl Grey must tee. 

  • Allose maapähklivõi 227 g 2.96 EUR (tavahind 3.95 EUR)

Sellest ehedast määrdest leiad ainult röstitud maapähklid, palmiõli ja meresoola ning ei mingeid üleliigseid lisaaineid. Määri maapähklivõid saiale või banaanile, lisa köögiviljaroogadele, salatikastmetele või soojadele kastmetele.

  • Vivani mõrušokolaadi kuvertüür
    200 g 3.30 EUR (tavahind 4.40 EUR)

Vivani klassikaline tume ökokuvertüür ehk glasuurimis- või dipišokolaad sobib šokolaadifännidele, kes armastavad küpsetamist, šokolaadiga kaunistamist või trühvlite valmistamist ning eelistavad selleks kasutada puhtaid tooraineid.

Vivani kuvertüüride sarjast leiad veel valge ja piimašokolaadi ning riisipiimaga kuvertüürid. Need sisaldavad rohkesti kakaovõid, mis muudab šokolaadi sulatades mõnusalt kreemjaks ja nii sobib see ideaalselt kaunistamiseks.

  • Vivani 85% mõrušokolaad 100 g 2.10 EUR (tavahind 2.80 EUR)
  • Vivani piimašokolaad tervete pähklitega
    100 g 2.21 EUR (tavahind 2.95 EUR)

Vivani puhta ja küllusliku maitsega ökošokolaadid ei sisalda emulgaatoreid nagu sojaletsitiin. Letsitiin muudab kakaomassi töötlemise ning rasv- ja veeslahustuvate koostisainete kokkusegamise lihtsamaks, lühendab šokolaadi tootmisaega ning aitab hoida kokku kakaovõi ja tootmiskulude arvelt.

  • Supernutrientsi inkamarjad 250 g 9.56 EUR (tavahind 12.75 EUR)

Peruu füüsali marjad on hinnatud eeskätt kõrge karoteeni- ja bioflavanoidide sisalduse tõttu, mis annavad marjadele tugeva põletikuvastase ja antioksüdantse toime. Inkamarjad tugevdavad immuunsust, on head vereringesüsteemile, ajule ja silmadele, soodustavad seedimist ja aitavad kõhukinnisuse korral. Marjad sobivad niisama maiustamiseks ning magustoitudesse ja küpsetistesse.

  • Primavera jojoobi baasõli 100 ml 14.66 EUR (tavahind 19.55 EUR)

Jojoobiõli on ideaalne nahahooldus- ja massaažiõli, mis muudab naha sametiselt pehmeks, reguleerib niiskuse- ja rasutootmist, rahustab kihelust, pakub looduslikku kaitset UV-kiirte eest ja on põletikuvastane. Jojoobiõli on hea õli tervele perele ning sobib igale nahale, samuti ka näole ning kuivadele juustele maski tegemiseks. Pinguldav õli sobib hästi ka rasedusarmide ennetamiseks.

  • Nippon Kodo lavendli viiruk 1.97 EUR (tavahind 2.62 EUR)
  • Nippon Kodo sandlipuu viiruk 2.78 EUR (tavahind 3.71 EUR)

Jaapani üks peamine viirukitootja Nippon Kodo on tootnud viirukeid juba üle mitmesaja aasta. Jaapanlaste peenetundelisele maitsele on omased mahedad ja õrnad lõhnad, mis täidavad ruumi peaaegu märkamatult. Viirukit on peetud pühaks ning kasutatud aegade jooksul vahendina, mis aitab tuua ellu rohkem rahu ja rõõmu. Viirukid aitavad luua lõõgastava ja aromaatse õhkkonna, olgu see siis joogaharjutuste, meditatsiooni või vanniõhtu mõju suurendamiseks, külaliste tervitamiseks, keskendumise soodustamiseks või lihtsalt tööpäeva järel puhkamiseks. 

Pakkumised kehtivad kuni 31. detsembrini või kuni kaupa jätkub. Hindadele lisandub püsikliendisoodustus -7%. Naudinguterohket detsembrikuud!

Fotod: tootjad ja Biomarket
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid