/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 november
2014

Biomarketis novembris mitmed armastatud tooted 25% soodsamalt!

Oktoobris leiad meie kampaanialaualt tervise tugevdamiseks greibiseemne-ekstrakti, naha paitamiseks mandli ja jojoobi baasõlid, toitudesse ja jookidesse lisamiseks kaneeli ja kookospiima ja mitmed muud klientide armastatud tooted. 
  • GSE CitroPlus, greibiseemneekstrakt 100 ml 26,63 EUR (tavahind 35,50 EUR). C-vitamiini ja bioflavanoidide rikas looduslik toidulisand mahedalt kasvatatud greipide seemnetest ja koortest. Tugevdab immuunsust, aitab ennetada külmetushaigusi ja korrastab seedetrakti tööd.
  • Lebensbaumi Tseiloni kaneel 50 g 2,40 EUR (tavahind 3,20 EUR). Põletikuvastane, soojendav ja veresuhkrut tasakaalustav vürts sobib sügisel küpsetistesse, magustoitudesse ja tee sisse.
  • Marschlandi kookospiim 400 g 2,81 EUR (tavahind 3,75 EUR). Sobib köögis laialdaseks kasutamiseks – suppides ja pajaroogades, smuutides ja marinaadiks kanale.
  • Primavera mandli baasõli 30 ml 3,26 EUR (tavahind 4,35 EUR). Klassikaline beebihooldusõli ja ideaalne aroomimassaažiõli, kaitseb ja toidab, rahustab ja pehmendab nahka. Sobib eriti kuivale, karedale, ärritunud ja tundlikule nahale. Seguneb hästi eeterlike õlidega.
  • Primavera jojoobi baasõli 100 ml 12,49 EUR (tavahind 16,65 EUR). Ideaalne mitmeotstarbeline nahahooldus- ja massaažiõli tervele perele. Toidab nahka ja muudab selle sametiselt pehmeks, reguleerib naha niiskuse- ja rasutootmist, rahustab kihelust, on põletikuvastane ehk aitab hästi akne korral. Sobib rasedusarmide ennetamiseks.
  • Soneti üldine puhastusvahend 500 ml 3,04 EUR (tavahind 4,05 EUR). Universaalne vahend põrandate, vannitoa, köögi jne puhastamiseks. Soneti loodussõbralikud puhastusvahendid on äärmiselt leebed ja õrnad nahale ning sobivad hästi allergikutele. Toodete koostisained on taimsed, tooraine pärineb kontrollitud biodünaamilisest ja mahepõllundusest.
  • Supernutrientsi toor-kakaooad 250 g 6,15 EUR (tavahind 8,20 EUR). Toorkakao on suurepärane antioksüdantide, magneesiumi, raua ja muude mineraalainete ning kiudainete allikas. Lisaks soodustab see iidsetel aegadel jumalate toiduks nimetatud taim heaolutunnet tekitavate ja ajutegevust ergutavate ainete endofriinide vabanemist organismis.
  • Yogi Tea unetee 17 pk 2,93 EUR (tavahind 3,90 EUR). Tassike maitsvat uneteed aitab õhtul rahuneda. Tees sisalduvaid rahustavaid taimi, nt kummel, piparmünt, palderjan ja lavendel, kasutavad keha lõõgastamiseks nii ajurveda kui lääne taimravid.
  • Yogi Tea Himalaya Chai 90 g 3,98 EUR (tavahind 5,30 EUR). Ajatu vürtsitee segu, milles koos apteegitilli magusus, ingveri vürtsikus ja kaneeli soojus. Teeb head seedimisele, eriti pärast sööki, soojendab ja rahustab.
Novembris lisakampaanias!
  • -50%: Supernutrientsi punase banaani pulber 250 g 4.70 EUR (tavahind 9.40 EUR). Punane banaan on väga aromaatne ja tunduvalt intensiivsema maitsega ning C-vitamiini rikkam kui kollane banaan. Sisaldab rohkesti kaaliumi ja beetakaroteeni, aitab tugevdada immuunsust. 1 kuhjaga tl banaanipulbrit vastab umbes ühele banaanile. Sobib smuutidesse, putrudesse, müslidesse, salatikastmetesse ja magustoitude kaunistamiseks. Küpsetistes võib 10-20% suhkrukogusest asendada banaanipulbriga. 
  • -40%: Naturata toorroo-tuhksuhkur 200 g 1.43 EUR (tavahind 2.39 EUR). Kontrollitud mahetoodang, mis pole rafineeritud, keemiliselt pleegitatud ega värvitud. Maheda maitsega, sobib magustoitude ja küpsetiste valmistamiseks ja peale raputamiseks ning glasuurimiseks. 
  • -30%: Supernutrientsi ahvileivapuu (baobabi) pulber 200 g 9.72 EUR (tavahind 13.89 EUR). Maailma ühte jämedamat puud, harilikku ahvileivapuud on nimetatud pühaks ja elu puuks. Puu viljalihast (pildil) valmistatud õrna ja pikantse tsitrusemaitsega pulber sisaldab rohkesti kiudaineid, antioksüdante ja kaltsiumit. Lisa pulbrit smuutidele või pudrule. Pulber sobib hästi ka küpsetistesse toit- ja kiudainete lisamiseks.

  • -30%: BioFiti šampinjonilõigud 330 g 2.86 EUR (tavahind 4.09 EUR). 
  • Solarise Biomarketis -25%: Naturata valge palsamiäädikas 500 ml 4.45 EUR (tavahind 5.94 EUR) ja punane palsamiäädikas Di Modena 250 ml 6.04 EUR (tavahind 8.05 EUR). Vähene happesus (4-5%) annab Itaalias Modenas valmistatud valgele palsamiäädikale meeldivalt magushapu maitse. Sobib liha-, kala- ja köögiviljatoitude maitsestamiseks, tomati- ja mozzarella salatile ning magustoitudele piserdamiseks. Täidlase ja kergelt magusa maitsega tume siirupitaoline punane palsamiäädikas annab lihatoitudele ja pajaroogadele erilise nüansi ning proovi seda piserada ka jäätisele.

Pakkumised kehtivad kuni 30.11.2014 või kuni kaupa jätkub. Hindadele lisandub püsikliendisoodustus -7%. Tervislikku hingekuud!

Fotod: tootjad

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid