/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
28 aprill
2014

Vitamiininädal: 28. aprillist 4. maini värsked puu- ja köögiviljad -15!

Biomarketis teame, et tervislik ja puhas toit aitab muuta elu tervemaks ja rõõmsamaks. Seepärast on kevadpüha nädalal 28. aprillist 4. maini värsked ning vitamiinidest pungil puu- ja köögiviljad 15% soodsamad.
Soodsamalt pakume kolme sorti pirne, mangosid ja banaane, õunu ja greipe, kiivisid ja apelsine jne. Köögiviljadest pakume soodsamalt tomatit ja kurki, šampinjone ja baklažaane. Surista puuviljadest smuutit, valmista salatit või maiusta nendega niisama, köögiviljad pista salatisse või hautisesse.

Päevas tasub süüa vähemalt viis peotäit puu- ja köögivilju. Alles nii suure tarbimiskoguse korral avaldub puu- ja köögiviljade haigusi ennetav toime ning organism saab kätte piisavalt vajalikke vitamiine, mineraalaineid, vett ja kiudaineid. Lisaks rohkele vitamiinide ja muude kasulike ainete sisaldusele täidavad puu- ja köögiviljad hästi kõhtu, andmata seejuures liigselt kaloreid.

Biomarketist puu- ja köögivilju ostes võid kindel olla, et need on puhtad ehk pakume ainult mahedalt kasvatatud vilju. See tähendab, et puu- ja köögiviljade kasvatamisel ei ole kasutatud kunstlikke taimekaitsevahendeid ega väetisi.

Sooduskampaania kehtib välismaistele puu- ja köögiviljadele ning kestab 28. aprillist 4. maini. Soodushindadele lisandub püsikliendisoodustus -7%.

Vitamiinirohket ja rõõmsat kevadpüha nädalat!


Foto: Biomarket

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid