Vastlapäevaks kodused kuklid Pagar Võtaksilt
Konkursile „Kõige maitsvamad vastlakuklid“ esitame meie kolme sorti hõrgutised ökopagarikojalt Pagar Võtaks. Kandidaadid on
vastlakuklid martsipaniga ja vastlakuklid speltajahust ning kõige erilisemad on muidugi tatrakuklid vahukoore ja kirsimoosiga (alloleval fotol). Viimaseid sobib suhu pista ka neil, kelle kõht nisus sisalduvat teraviljavalku gluteeni ei armasta.
Seda ei pea nende kuklite puhul kohe kindlasti kartma, et
vahukoor oleks tehtud taimerasvast – kuklite vahel on kõige ehtsamast rõõsast
koorest päris vahukoor! Kuklite koostisainete seast ei leia midagi üleliigset,
mille vajadust kuklis ei oskaks põhjendada. Tatrajahust ja speltajahust
kuklitele lisab mõnusa nüansi ka kirsimoos. Martsipanikreem valmib pagarikojas
kohapeal öko mandlijahust.
Kõik see ehe küllus ootab kuklisõpru vastlapäeval Biomarketi kauplustes.
Pagar Võtaksi agarad pagarid on puhta tooraine usku ehk kasutavad oma toodetes ainult mahepõllumajanduslikult kasvatatud koostisaineid ning hoiduvad kindlasti sünteetilistest värvi-, lõhna- ja säilitusainetest. Puhtaid maitseid pakutakse koostise arvelt koonerdamata!
Loe Pagar Võtaksist lähemalt meie 2014. aasta sügise ajakirjast.
Foto: Pagar Võtaks