/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
23 aprill
2014

Uus vegan ananassismuuti ja põnevad hummused Kaubamaja Biomarketis

Nüüd pakume Kaubamaja Biomarketi kaasamüügiletis kahte uut smuutit – vegan ananassismuutit ja toorpiimaga kohvismuutit, erinevaid põnevate lisanditega hummuseid ja maiustamiseks energiapalle.
Uus ananassismuuti on meil õite ananassine! Lisaks värskele ananassile pistame sellesse banaani ning kookosega riisipiima või sojapiima ehk selle smuutiga saavad maiustada ka need, kelle kõhule lehmapiim ei meeldi.

Ananassi kiidetakse kui seedimise soodustajat ja vere puhastajat ning üldse organismi jääkainetest puhastajat. Ananassi on peetud isegi tõhusaks kaalulangetajaks ja rasvade põletajaks. Üks on igatahes kindel – maitseb see värske smuuti suurepäraselt ja kõhule teeb see kindlasti head.

Kohvismuutisse pistame kange kohvi ehk espresso, kakaod, banaani, toorpiima ja jogurtit. See on eriti toitev ja turgutav smuuti kohvisõpradele.

Uute smuutide kõrval pakume endiselt ka toorpiimaga valmistatud banaani-kookose smuutit ja mangolassit. Smuutisid saab kaasa osta nii taaskasutatud materjalist keskkonnasõbralikes topsides kui pudelites. 250 ml smuutide hinnad on 2.50-3 eurot.

Lisaks smuutidele saab Kaubamaja Biomarketist nüüd osta kohapeal valmistatud erinevaid põnevate lisanditega hummuseid ja energiapalle – aprikoosi-kookose ja viigimarja-linaseemne maiustusi. 150 g hummuse hind on 2.90 eurot ning energiapallid maksavad 50 senti tk. Head maiustamist!

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid