Uus Biomarketis: maitsvad mahejuustud Hollandist
Camemberti juustud on pehmed valge hallituskihiga kaetud juustud. Lambapiima Camembertil on iseloomulik täidlane ja rikkalik maitse ning kitsepiima Camembertile annavad piimas sisalduvad proteiinid ja rasvad kreemja maigu ja konsistentsi. Serveeri seda juustu röstsaial või meki niisama. Enne söömist võta juust külmikust välja, et see saavutaks toatemperatuuri.
Feta juustud on seisnud vähemalt 60 päeva soolvees ning see annab nendele juustudele erilise tugevalt soolase maitse. Feta juustu sobib lisada mitmetele toitudele, näiteks värsketesse salatitesse või pastale.
Lambaläätsedega kitsejuust on poolkõva koorikuta juust. Kitsejuustu pehme ning lambaläätsede pähkline maitse kõlavad selles Heemveldi juustus kokku eriliseks kergelt mõrkjaks maitseks. Avatud juustupakk tasub pakkida fooliumisse, et juustu meeldivalt mahe maitse säiliks võimalikult kaua.
Kitsepiimajuust topsis lummab samuti kreemja konsistentsi ja rikkaliku maitsega. 90-grammine pakend on just paras ühele juustusõbrale ning seda juustu
sobib pakkuda nii eelroana, röstsaial kui lisada värskele salatile.