/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
25 juuli
2014

Uus Biomarketis: looduslikud taimedest valmistatud intiimlibestid Yes

Teame kõik, et meie nahale on tähtis ph-tasakaal. Enamik meist ei tule aga selle peale, et tasakaal on oluline ka selle osa jaoks nahast, mida ei ole väljaspoolt näha ehk keha kõige intiimsemale piirkonnale – tupele. Seetõttu jäetakse see keha kõige tundlikum ja sensuaalsem osa tihti hoolitsuseta.
Meie nahk imab endasse paljud kemikaalid, mida sisaldavad kosmeetika- ja nahahooldustooted. Umbes 60% sellest, mis satub nahale, võib jõuda ka vereringesse. Limaskestad on taoliste ainete suhtes eriti tundlikud, kuna neil ei ole kaitsvat kihti. See tähendab, et kahjulikud ained võivad limaskestade kaudu veelgi lihtsamini vereringesse imenduda. Seega on eriti oluline, et intiimpiirkonnas kasutatavad tooted oleksid nii puhtad kui võimalik.

Nii nagu nahakuivusel, on ka intiimpiirkonna kuivusel mitmeid põhjuseid. Näiteks igapäevaelu stress, ravimite kõrvaltoimed, rinnaga toitmine ja isegi eelmänguta vahekord. Tupekuivus ei ole kindlasti ainult menopausi aegne probleem, vaid võib kimbutada igas eas naisi. Probleemi tagajärjed võivad ulatuda kergest ebamugavustundest suure valuni vahekorra ajal, mis võib aga mõjuda negatiivselt armuelule.

Nüüd pakume Biomarketis Suurbritannias valmistatud intiimlibesteid Yes. 

See mahedalt toodetud libestite sari kannab esimesena Suurbritannia mahepõllumajanduse edendamisega tegeleva organisatsisooni Soil Association sertifikaati. Yesi libestid on valmistatud puhastest taimeekstraktidest, mis pakuvad võimalikult loomulikku niisutust. Neid kasutades ei pea tundma muret sünteetiliste koostisainete, parabeenide, hormonaalsete lisandite ega muu taolise pärast.  

Yesi intiimlibestid kaitsevad tuppe ning tasakaalustavad selle ph-d, mis aitab kaitsta infektsioonide, näiteks tupeseene eest. Paljud naised kinnitavad, et nad on pärast tavaliste libestite kasutamist tupeseenele vastuvõtlikumad. Tavalised intiimpiirkonna hooldustooted sisaldavad tihtipeale sünteetilisi koostisaineid, mis aga paneb kehale suure koormuse. Yesi libestid on sellistele toodetele naturaalne, kemikaalivaba ja tõeliselt looduslik alternatiiv.

Yes on ainus libestite sari, mis sobib kasutamiseks niisutajana ka neile, kes soovivad lihtsalt igapäevast vahendit intiimpiirkonna pehmendamiseks. Yesi õlipõhist intiimlibestit sobib kasutada ka massaažiõlina. Samuti sobivad libestid seksuaalelu rikastamiseks, et nauding oleks veelgi suurem ja rahuldavam, isegi kui tupekuivus ei valmista probleeme.

Biomarketi valikus on Yesilt:

  • Õlipõhine intiimlibesti,
    25 ml ja 75 ml
  • Õlipõhine intiimlibesti vanilli lõhnaga, 75 ml
  • Veepõhine intiimlibesti,
    25 ml ja 75 ml
  • Veepõhine intiimlibesti aplikaatoris, 6 x 5 ml
  • Vee- ja õlipõhiste intiimlibestite valik. Sisaldab veepõhiseid libesteid: 1x25 ml, 1x7 ml, 2x5 ml ja õlipõhiseid libesteid: 1x25 ml ja 1x7 ml.
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid