/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
07 aprill
2014

Uus Biomarketis – erilised Zotteri ökošokolaadid nautimiseks

Uuele nädalale aitab kindlasti hoo sisse saada üks mõnus šokolaad. Selleks on meil nüüd pakkuda midagi erilist – Biomarketitesse on jõudnud erilised ja põnevad Zotteri ökošokolaadid Austriast. 
Zotter on juba 20 aastat valmistanud šokolaade inimestele, kes naudivad iga hetke. Need šokolaadid ei ole lihtsalt söömiseks, need on nautimiseks! Zotteri šokolaadid on valmistatud mahetoorainest ning koostisaineid on kaubeldud kooskõlas õiglase kaubanduse standarditega. 2012. aastal valiti Zotter kaheksa parima šokolaadivalmistaja hulka maailmas.

Zotteri sarjast leiab tõelisi iludusi ja haruldusi, siin on vaid mõned näited - tume šokolaad valge mooni, kaneeli ja aprikoosibrändi täidisega, kohvišokolaad konjakikreemiga, piimašokolaad Cachaça (suhkruroo liköör) ja laimitäidisega, tume piimašokolaad musta leiva napsi täidisega, lambapiimašokolaad ja kitsepiimašokolaad, 100% kakaosisaldusega šokolaad, valge šokolaad ja piimašokolaad vaarikate ja roosi õielehtedega, punasesõstra- ja mustikašokolaad astelpajumarjadega jne.

Biomarketis pakume Zotterilt Mitzi Blue sarja ümmargusi üllatuslike lisandidega šokolaade (alumisel fotol), Labooko sarja põnevaid šokolaade ning käsitsi valmistatud imepäraste täidistega šokolaade (ülemisel fotol), lisaks kolme šokolaadijooki, millele lisatud rohkesti väekaid lisandeid.

Zotteris valmistatakse šokolaadid kohapeal ehk kakaooast šokolaaditahvlini, seda tähendab ka kiri bean-to-bar šokolaaditahvlitel. Alates kakaoubade röstimisest kuni viimase lihvini šokolaadimassi töötlemisel – kõike seda tehakse erilise tundlikkusega. Sel viisil vastandub Zotter oma tootmisviisiga selgelt šokolaadi standardiseeritud masstootmisele. Pealegi on Zotter ainus tootja Euroopas, kes kasutab šokolaadi algusest peale tootmiseks ainult õiglase kaubanduse standartitele vastavat ja mahetoorainet.

Tule külla ja asu avastama Zotteri šokolaadide põnevat maailma!


Fotod: Zotter

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid