/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
05 september
2021

Uuenenud Biomarketi kauplus on nüüd avatud Rocca al Mare keskuses


Me mõistame, et meie missiooni igapäevaseks täitmiseks peame ka ise arenema ja käima ajaga kaasas. Selleks, et sulle mahetooted lähemale tuua ja enamat pakkuda viimegi läbi muutusi, mis järk-järgult jõuavad ka sinu ette. Meie teine uue kontseptsiooniga Biomarket kauplus on nüüd avatud Rocca Al Mare keskuses ja me väga ootame sind uude kauplusesse uudistama!

Uuenenud Rocca Al Mare Biomarketis on:
  • Uus suurem ruum
  • Aknast sisse kumav loomulik valgus
  • Modernsem välimus
  • Uus Biomarketi logo
  • Ainult iseteeninduskassad
  • Mahe ja looduslik kaubavalik
  • Täiesti uus pakendivaba ala
  • Rõõmsad ja abivalmid Biomarketi klienditeenindajad


ISETEENINDUSKASSAD


Et su ostud saaksid tehtud kiirelt ja mugavalt oleme sinu jaoks ülesse seadnud 3 iseteeninduskassat. Ja sul on võimalik maksta nii kaardiga kui ka sularahas. Biomarketi Rocca Al Mare keskuses asuv kauplus on meie teine kauplus, kus on ainult iseteeninduskassad. Iseteeninduskassade kasutusel võtmine on andnud meie klienditeenindajatele suurepärase võimaluse sinuga rohkem suhelda ja sinuga kaupluses ringi liikuda, et leida just sinu jaoks õige toode. Ja loomulikult on meie klienditeenindajad sinu jaoks olemas, kui vajad abi maksmisel.



BIOMARKETI DELI JA KOHVIAPARAAT


Just sinu kiiremateks ostudeks oleme kohe sissepääsu juurde paigutanud meie oma Biomarketi Deli leti. Deli letis saad sa endale kaasa osta maheda söögi ja joogi. Valikust leiad meie Deli kokkade poolt suure hoole ja armastusega valmistatud mahetooted. Valikust leiad nii salateid, värskendavaid jooke, hummuseid kui ka toitvamaid sööke nagu riis, kinoa ja karri.

Deli leti kõrvale oleme üles seadnud ka meie kolmanda kuumade jookide aparaadi. Sul on võimalus osta endale mahekvaliteediga kohvi, teed ja kakaod. Sinna juurde saad sa lisada mahepiima või kaerapiima. Ostes kuuma joogi oma topsi, saad joogi 25 senti soodsamalt. Juhul kui oma tops on koju ununenud on kohapeal olemas ka topsid.


MAHETOITUDE VALIK

Toiduainete väljapanek on meil jätkuvalt rikkalik. Siit leiad nii mahetoodangut nii
Eestist kui ka mujalt maailmast. Hommikusöögiks saad valida erinevate müslide, putrude ja magusate määrete seast. Õhtusöögi saad valmistada mahedast pastast, riisist vms. Toiduvalmistamiseks ja -maitsestamiseks leiad erinevaid õlisid ja maitseaineid. Külmikud on meil täitunud erinevate piimade, juustude, vorstide ja kanaga.

Kuivainete brändid meie lettidel on: Jahu-Jaan, Bioenergie, Biona, Amisa, Koksvere Veski, Tõrvaaugu mahetalu, Remedy Way, Quinoa Real, Antersdorfer Mühle, ALB-GOLD, La Selva, Veski Mati, La Bio Idea, Rosengarten ja CrispyFood.

Erinevadi kastmeid pakuvad meile näiteks Randi&Ross, Biona, Naturata, Sunita, Arche, La Selva, La Bio Idea ja Curtice Brothers.

Sinu toidulaua rikastamiseks oleme valinud erinevad õlid just nendelt brändidelt: Emile Noel, Soler Romero, Naturata, Gourmante, DO-IT, Tammejuure Mahetalu, Koksere Veski, Biona, Kulau ja Royal Green.

Sinu maitseainete valikut rikastavad  Biona, Maya Gold, Horizon, Naturata, Natty, Lebensbaum ja Bioenergie.






Külmikutest leiad tootevalikut sulle tuttavatelt brändidelt nagu Liisu, Pajumäe talu, Saaremaa, Sojade, Food Studio, Bioverde, Sir Loin, Dirham, Kloksikala, Wheaty, Mediterranea, Hõbeda mõis, Cesvaines, Ca Verde ja Karotites.


VÄRSKE KRAAM

Värske kraami letist leiad nii kohalikke kui ka mahedaid puu-ja juurvilju mujalt maailmast. Siit leiab endale hea valiku nii eksootiliste viljade armastaja kui ka kodumaiste toodete armastaja. Leiad nii imeilusat ja maitsvat kollast banaani kui ka pruuni mahedat kartulit.

Kuna uues kaupluses on rohkem ruumi on meil võimalik sulle ka suuremaid koguseid pakkuda. Tule julgelt, kõigile jätkub!



MAHEMAIUSTUSED

Iga magusasõbra unistus ootab teda kohe Biomarketi uue Rocca Al Mare kaupluse eesosas. Ja kui sulle meeldib maiustada tervislikumalt ja mahedalt, siis see osa kauplusest on just sinu jaoks.

Maiustuste riiulilt leiad tuttavad brändid nagu Roobar, Vivani, Vanini, Fudgio, Lubs, Yum Earth, Minna Marmelaad ja Ökovital.

Muidugi on meil teile maiustamiseks ka La Muu ja Jäämari jäätised!



JOOGID



Meie kauplusest leiad märkimisväärse valiku erinevaid jooke ja kogu vajaliku endale meelepärase kuuma joogi  valmistamiseks. Näiteks on meil sulle pakkuda suur valik erinevaid teesid. Ka kohvisõpradele oleme me mõelnud ja ka sindki ootab ees märkimisväärne valik. Mahlad, limonaadid, kombuchad ja kosutavad veed on mahutatud erinevatele lettidele. Ka taimsete jookide austajad leiavad endale hea valiku erinevaid tooteid.

















Meie alkoholiletist leiad sa maheda valiku erinevaid tooteid nii veinisõpradele kui ka siidrisõpradele. Ka vahuveini armastaja leiab endale nii mõnegi toote.  Valikus on selliste tuntud brändide tooted nagu Pizzalato,  Meinklang Jaanihanso ja Tori siidrid.
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga ja alkohol võib kahjustada sinu tervist!


VÄETOIDUD

Väetoidud on jätkuvalt kasvamas aina populaarsemaks ja nii on laienemas ka meil siin Biomarketis väetoitude sortiment. Brändid nagu Naturya, Kiki Health, Boost Yourself, Chaga Health, Green Origins on meie klientide lemmikud. Väetoidud on jõudnud ka meie pakendivaba kaupade alale. Tule tutvu kogu meie valikuga Biomarketi Rocca Al Mare keskuses asuvas kaupluses.


HÜGIEEN

Et sinu isiklik hügieen oleks tagatud naturaalselt ja mahedalt saame sinuni tuua tooted , et hoida sinu tervist ja keskkonda. Brändid nagu Urtekram, Primavera, Ben&Anna, Buccotherm, Weleda, Niyok, Georganics, Münt, i+m, Unique Products, Masmi, ECO Cosmetics, Fair Squared, Emma Noel ja muidugi Dr. Hauschka on meie klientide lemmikud.


ILU- JA TERVISEKAUBAD

Rocca Al Mare keskuses asuvas uues Biomarketis on märkimisväärselt lai valik erinevaid toidulisandeid, alates tuntud Eesti loodustoodetest kuni tervisetoodete uusimaid trende järgivate rahvusvaheliste brändideni. Tootevalikus on ligi 250 erinevat toidulisandit. Brändidest on esindatud: Viridian, Ecosh Life, Natures Aid, Kiki Health, Biolatte, Fushi, Better You ja Royal Green.


DR. HAUSCHKA ERIVÄLJAPANEK


Uuest kauplusest leiad sa ka Saksa looduskosmeetika suunanäitaja Dr. Hauschka eriväljapaneku. Valikus on meigitooted, juukse- ja kehahooldustooted, näohooldustooted kui ka erinevad kinkekomplektid.

KODUKAUBAD


SONETT

Säästa tervist ja loodust kasutades kodu puhastamisel just Soneti tooteid.

Soneti looduslikud pesu- ja puhastusvahendid ei sisalda naftakeemiast valmistatud tensiide, ensüüme ega teisi allergeene, kunstlikke lõhna-, värv- ega säilitusaineid, on need erilised veel oma tootmisprotsessi tõttu. Sul on võimalus osta Soneti tooteid ka oma pakendisse. 



UUS BIOMARKETIS! 

MEPAL KARBID


Me sortimenti on lisandunud täiesti uus Hollandi bränd Mepal, mis on tegutsenud juba 70 aastat. Sarnaselt Biomarketile on Mepal see ettevõte, kes tahab pakkuda meile tooteid, mis on head nii inimestele kui ka keskkonnale. Mepali tooted on vastupidavad ja kestavad aastaid. Mepal valmistab tooteid, et teha sinu elu lihtsamaks ja kergemaks.

Sul on võimalik endale soe toit kaasa võtta olles kindel, et anum ei lase läbi ja toit on ka päriselt soe. Või sul on võimalik oma pakend kauplusesse kaasa võtta ja osta pakendivabu kaupu Mepali topsidesse.

Mepali tooteid on sul võimalik soetada eksklusiivselt ainult Rocca Al Mare keskuse Biomarketi kauplusest!

UUS BIOMARKETIS!

PAKENDIVABA ALA


Uue ja suure pakendivaba ala avamisega astusime taaskord sammukese lähemale oma missioonile: teha mahekaubad sulle igapäevaseks, loomulikuks ja kättesaadavaks. Meie valikus on täna juba üle 200 pakendivaba toote. Tule osta enda anumasse või kasuta kaupluses olevaid pakendeid.


Üle 40 väetoidu ja tee. Valikus on ka üle 15 erineva maitseaine.
Meie valikusse on lisandunud ka pakendivabad vedelad keha- ja juuksehooldustooted.

Sul on võimalus nüüd soetada pakendivabalt ka Ben&Anna hambapesutablette ja dušitablette.

Meie pakendivabalt alalt on sul võimalus oma pakendisse osta ka mune. Osta 1 või osta kasvõi 11. Täpselt nii palju kui sul on vaja ja pakendivabalt!


Veel pilte meie uuest kauplusest




LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid