/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
19 jaanuar
2022

Tooteuudised toidumaailmast

Tule loe lähemalt, millised maitsvad tooted on jõudnud Biomarketi kauplustesse!

Vanini uued mahedad šokolaadid


Uued Vanini Uganda šokolaaditahvlid on valmistatud imelisest ja ainulaadsest Uganda kakaost. Organisatsioon, ICAM, on Ugandas töötanud järjepidevalt, et edendada jätkusuutlikku ja täielikult jälgitavat tarneahelat. Tänu projektile on parandatud märkimisväärselt kakao kvaliteeti. Lisaks sellele on paranenud ka kogu piirkonna sotsiaal-majanduslik olukord, tagades kohalikele piisavad töötingimused, pakkudes kooliabi ja tervisetoetust kogu linnale.

Tulenevalt tarbijavajadustest, elada jätkusuutlikumat elu ja teha keskkonnateadlikemaid otsuseid, otsustati luua toode, mis on otsast lõpuni jätkusuutlik. Selle projekti üheks tulemuseks on ka šokolaaditahvlite pakendid, mis on pakendatud komposteeritavasse pakendisse. Vanini šokolaaditahvli ümbris on esimene, mis on valmistatud patendeeritud biopolümeerist, mis koosneb taimsetest koostisosadest nagu maisitärklis. Vanini uute šokolaaditahvlite ümbris on valmistatud 80% ulatuses taastuvast toorainest ja on 100% komposteeritav.

Esimesena on sellisesse sarja uuendusse kaasatud 6 Vanini šokolaaditahvlit.
Valikus on 6 erineva maitsega šokolaaditahvlit, mis on valmistatud Ugandast pärit mahekakaost. Mahekakaod täiustavad kombinatsioonid erinevatest kuivatatud puuviljadest, soolastest nootidest ja kakaonibsidest. Kõik lisandid on samuti pärit mahepõllumajandusest.

🤎 Tume šokolaad (56 %) soolaste pistaatsiapähklitega, 85g
🤎 Tume šokolaad , 85%, 85g
🤎 Tume šokolaad mandlitega ja soolaga, 56%, 85g
🤎 Tume šokolaad, 93%, 85g
🤎 Gianduja šokolaad kakaonibsidega, 85g
🤎 Gianduja šokolaad sarapuupähklitega, 85g




Voelkeli uued Hygge punšid


Muuda oma elu nauditavamaks uute mahedate Hygge alkoholivabade punšidega. Süüta mõned küünlad ja soojenda punš. Rohkem Hygget tähendab rohkem aega, rohkem soojust ja rohkem naudingut sulle, su perele ja olulistele asjadele su elus. Kuula oma südant ja ole õnnelik.


Biomarketi kauplustes saadaval kaks mahedat ja eheda maitsega Hygge punši:

🍎 Hygge alkoholivaba õuna-ingveri punš 0,75L – valmistatud maitsvatest õuna- ja ingverimahlast, millele on lisatud parimad vürtsid. 

🍎 Hygge alkoholivaba õuna-mustika punš 0,75L – valmistatud maitsvatest õuna- ja mustikamahlast, millele on lisatud parimad vürtsid. 


Hygge punši maitseomadused tulevad esile kui jooki kergelt soojendada. Ära keeda!
Hygge punšid on saadaval kõikides Biomarketi kauplustes ja e-poes!

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid