/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
14 mai
2023

Tootesoovitused energia toetuseks

Kas kevadväsimus kimbutab? Biomarketi ilu- ja tervisevaldkonna juhil Ireen Reilandtil on sulle tootesoovitused energia toetuseks.
Et kevadväsimus kimbutab, seda kuulen meie klientidelt praegusel ajal tihti. Olen seda meelt, et kui silm ei sära ja jaksu ei ole, siis ei peaks seda võtma kui paratamatust. Kui toitumine ja elustiil energiataset ei toeta, siis on muuhulgas paslik vaadata, mida toidulisandiks valida.

Mul on mitu kevadist lemmikut tsitruselõhnaliste Primavera aroomiteraapiliste toodete ja Dr. Hauschka kosmeetika, aga ka toidulisandite seas, mis sel hooajal aktiisemaks muutuva elustiili ja vaimse stressi mõjude puhul jõudu-jaksu annavad.

Juba varakevadel alustan Green Origins klorella ja spirulina tablettidega, mis on organismis suurepäraselt imenduv toitainete kompleks energiataseme toetuseks, aga ka organismi puhastumise hoogustamiseks. Juba mitmendat aastat kuuluvad mu “kevadisse menüüsse” Natures Aid Ultimate Superfoods kapslid, milles on kontsentreeritud moel tervelt 31 supertoitu alates puuviljadest-marjadest kuni ravimtaimede ja vetikateni. Rohkelt fütotoitaineid, antioksüdante, ensüüme ja aminohappeid – kutsun seda roheliseks kullaks.

Sel kevadel leidsin enda jaoks Viridiani multivitamiini sportlastele. Tegin aasta alguses intensiivsemalt trenni, mis viis kurnatuseni. Viridiani suurepärane retsept toimis kiiresti ja aitas kõikuma löönud sisemise tasakaalu taastada. Kiireks energialaenguks sobivad suurepäraselt ka B-vitamiini kompleksid, eriti suukaudselt imenduvad spreid. Väga tõhusalt ja nobedalt toimib ka Yourzooki liposoomne C-vitamiin.

Ja siis muidugi magneesium! Sellest kõige olulisemast mineraalist on puudus pea igaühel. Muuhulgas närvisüsteemi ja stressiga toimetulekut, kosutavat und ja lihaste tööd toetav mineraal imendub kõige paremini naha kaudu, aga olen meie tootevalikusse kaasanud ka mitmeid kapsleid ja pulbreid, mille hulgast leiab kas ühe kõige parema imendumispotentsiaaliga magneesiumi vormi või lausa mitut mangeesiumi vormi ja ka imendumist parandavat vitamiini B6 sisaldavaid toidulisandeid. Armastan pikki kõndimisretki ja siis aitab väsinud ja krampi kiskuvatele jalgadele väga kiiresti ja tõhusalt nahakaudselt imenduv magneesium – eelistan säärtele pihustatavat õli või aromaatsete magneesiumihelvestega jalavanni.

Hetkel on Biomarketi e-poes käimas sinu energiat toetav kampaania. Kõik need tooted, millest Ireen eespool kirjutas on kuni pühapäevani ka soodsama hinnaga. Ära jäta võimalust kasutamata ja toeta oma energiat!

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid