/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
06 november
2018

Tassike teed?

"Kas sooviksid ühte seiklust kohe, või joome enne tassikese teed?" küsis Alice Imedemaalt kavalalt. Alice juba teadis, et tee jaoks on alati aega ja see teeb ka meele tulevaste seikluste jaoks hoopis rõõmsamaks.  

Tule avasta põnevaid Biomarketist põnevad teed, mis teevad meele rõõmsaks ja seest soojaks 15% soodsamalt.
Sa vist juba tead, et tee on maru kasulik jook. Aga kas sa tead ka miks ja kuidas see su tervisele mõjub?  Kohe saad teada. 

Tee on olnud inimeste seltsiliseks juba aastatuhandeid. Tänapäeva teadlased aga on andnud meile palju parema ülevaate, kuidas tee meie tervist parandab.  

Meil on olemas nii must, roheline, valge kui ka oolongi tee, aga tegelikult tulevad need teed kõik ühest taimest, milleks on camellia sinensis.  Kõik need teed sisaldavad antioksüdante, katehhiine ja polüfenoole, mis avaldavad positiivset mõju meie kehadele.  
  1. Kolesterooli taseme alandamine
    Ameerika Kliinilise Toitumise ajakiri avaldas aastal 2011 uuringu tulemused, kus vaadeldi kolesterooli taseme muutumist, kui inimesed  tarbisid rohelist kohvi.  Tulemustes selgus, et kui päevas juua vähemalt 5 tassi rohelist kohvi, on ka efekt kolesterooli tasemele märgatav.  Ehk selle pärast ongi Hiinlased maailma kõige madalama kolesteroolitasemega rahvas. 
  2. Halva silmanägemise ennetamine
    Tee oma suure antioksüdantide sisaldusele,  aitab kaasa silmakoe aktiivsusele. Lisaks aitab tee joomine ennetada pimedaks jäämist, ehk silmaläätse hägusaks muutumist. 
  3. Kortisooli ehk stressihormooni alanemine
    Kortisool on stressihormoon, mis on tugevalt seotud kõhurasva tekkega ja kiirenenud naha vananemisega. Kui tunned, et stress on võtnud võimust, siis proovi suurendada tee joomist  ja juba 6 nädala pärast peaksid märkama tulemusi oma olemises. 
  4. Põletikuvastane toime 
    Dr. Mark Hymani sõnul on põletik seotud peaaegu iga kaasaegse haigusega, kaasa arvatud artriit, metaboolne sündroom ja depressioon. Põletik kehas võib samuti tekitada vedelikupeetust ja nii võid tunda end vahel nn. kohevana, sest keha on vett täis, seega mõni tass teed päevas võib sind tundma panna ka saledamana. 
  5. Suurenenud keskendumisvõime ja mälu
    Uuringud on näidanud, et tees leiduva kofeiini ja L-teaniini kooslus parandab reaktsioonikiirust, mälu ja keskendumisvõimet.  Niiet, ehk jood enne tööle asumist tassikese valget teed?  
  6. Vähenenud südameinfarkti risk 
    Vastavalt 2009. aasta meta-uuringule vähendab insuldi- ja südameinfarktiriski oht 21% võrra, juues päevas vähemalt kolm tassi rohelist või musta teed. Alusta oma igapäevast teejoomist juba täna, et kaitsta ennast varem.
  7. Vähenenud risk dementsusele 
    Kes ei tahaks olla vananedes vitaalne ja terava mõistusega. Siis on aeg hakata jooma teed, sest 2011 aastal tehtud uuring näitas, et tee joomine  vähendab dementsuse ohtu, reguleerib see närvi sünapseid ja veresuhkrut. 2011. aasta uuring näitas ka seda, et tee mõjutab aju teeta laineid, mis parandab mälu ja suurendab keskendumisvõimet - veel üks põhjus,  alustada tee joomisega.
  8. Üldise terviseseisundi paranemine
    Nagu juba ülevalt punktidest lugesid, võib teel olla nii palju häid omadusi. Just seetõttu on igapäevased teejoojad ka sageli tervemad. 
Leia ka oma lemmik tee Biomarketist ja alusta oma toeta oma tervist juba täna. Sellel kuul tore teevalik Sulle 15% soodsamalt.
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid