/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 mai
2018

Sulle ja Su lapsele

Esimesed ehituskivid veel sündimata lapse terve ja tugeva elu vundamenti saavad asetatud juba enne uue elu loomist. Ema ja isa tervis on need alustalad, millele nende lapse elukvaliteet üles ehitatud saab. Seepärast tasubki juba beebimõtete tekkides oma tervisetavad üle vaadata ning vajadusel neis positiivseid korrektuure teha. 
Mais leiad Biomarketist mitmed ema ja lapse tervist toetavaid tooted tavapärasest 15% soodsama hinnaga. 

Viridiani spetsiaalne vitamiinide ja mineraalainete kompleks sobib kasutamiseks enne planeeritavat rasedust, raseduse vältel ja rinnaga toitmise perioodil, kui nii ema ainevahetuseks kui lapse kasvuks ja arenguks vajalike toitainete vajadus on eriti suur. 
Viridian raseduskompleks naistele, 60kps hind mais 18,32   eurot, hind püsikliendile 17,04, tavahind 21,55 

B-vitamiinide hulka kuuluv foolhape mängib olulist rolli kõikides kasvu ja arenguga seotud protsessides ning on eriti oluline raseduse ajal nii ema tervise kui loote arengu jaoks. Eriti toetab foolhape vere, rakkude ja geneetilise materjali moodustamist. Viridiani foolhape on pärit mahedalt kasvatatud sidrunite ekstraktist.
Viridian foolhape, 90kps hind mais 14,45 eurot, hind püsikliendile 13,44, tavahind 17.00 

Omega-3 rasvhape aitab reguleerida vere kolesteroolitaset, toetab südame- ja veresoonkonna tööd, ajutegevust ja silmade tervist. Viridiani vikerforelli õli on maailma esimene mahemärgiga kalaõli, mille kasuks räägivad õlis sisalduvate toitainete kvaliteet, värskus, puhtus ja loodussõbralikkus.
Viridian öko vikerforelli õli, 200ml, hind mais 28,65 eurot, hind püsikliendile 26,64, tavahind 33,70 

Raud on oluline punaste vereliblede osa ning vajalik hemoglobiini moodustamiseks. Raud aitab vähendada väsimust ning toetab mälu ja keskendumisvõime toimimist. C-vitamiin soodustab raua imendumist organismis.
Viridian vedel rauapreparaat, 200ml, hind mais 23,42 eurot, hind püsikliendile 21,78, tavahind 27,55
GSE raua ja C-vitamiini kompleks, hind mais 23,29 eurot, hind püsikliendile 21,66, tavahind 27,4
GSE raua kompleks, 330ml hind mais 16,03 eurot, hind püsikliendile 14,91, tavahind 18,86 

Natures Aid’i spetsiaalselt imikutele ja väikelastele väljatöötatud D-vitamiini tilgad sobivad kasutamiseks alates 3. elukuust kuni 5. eluaastani. Kaltsiumi imendumist soodustav D-vitamiin aitab kaasa luude ja hammaste normaalsele arengule, samuti lihaste ja immuunsüsteemi tööle.
NaturesAid D3-vitamiini tilgad lastele, 50ml hind mais 7,06 eurot, hind püsikliendile 6,56, tavahind 8,30 

Ka Natures Aid’i C-vitamiini tilgad on loodud kasutamiseks 3.elukuust kuni 5. eluaastani. C-vitamiinil on oluline roll immuunsüsteemi ja tervise üldisel toetamisel.
NaturesAid C-vitamiini tilgad lastele, 50ml hind mais 5,02 eurot, hind püsikliendile 4,66, tavahind 5,90
GSE vitamiinide ja mineraalainete kompleks lastele hind mais 16,03 eurot, hind püsikliendile 14,91, tavahind18,86 

Probiootilised bakterid hoiavad soolestiku tervist ning toetavad immuunsüsteemi tööd. Viridiani Synbio emale ja beebile mõeldud probiootiline pulber sisaldab Lactobacillus rhamnosus GG piimhappebaktereid.
Viridian Synbio ema ja beebi pulber 30 gr hind mais 22,85 eurot, hind püsikliendile 21,25, tavahind 26,88

Biolatte Original-L pulber sisaldab imikule omast ja kliiniliselt kontrollitud piimhappebakterit Bifido bacterium Bb-12, samuti kolme teist elujõulist ja inimspetsiifilist bakteritüve.
Biolatte Original-L pulber 60g hind mais 18,70 eurot, hind püsikliendile 17,39, tavahind 22.00

Rhino Horn ninaloputuskann ravib nohu, kinnist nina, hingamisteede allergiaid (õietolm, olmetolm), sinusiiti, norskamist, uneapnoed ning alandab turseid (ka rasedusaegseid). Olenemate nohu tekkepõhjusest (viirus, bakter, allergia vms) on esmaseks eneseabiviisiks liigse lima eemaldamine ja/või nina limaskesta turse alandamine. Parimaks viisiks ninaurgete puhastamiseks on ninapesu ninaloputuskannuga, sest nina puhastus toimub loomulikul viisil ilma surveta ja füsioloogilise lahusega, mis ei kuivata limaskestasid.

Rhino Horn Junior hind mais 8,42 eurot, hind püsikliendile 7,83, tavahind 9,90
Rhino Horn täiskasvanutele hind mais 8,42 eurot, hind püsikliendile 7,83, tavahind 9,90 

Ihusõbralik hügieen

Niisked salvrätid aitavad hädast, kui seep ja vesi käepärast pole. Masmi beebidele mõeldud niisked rätid on valmistatud orgaanilisest puuvillast ning immutatud nahka hooldavate saialille-, kummeli- ja melissi ekstraktidega. Dermatoloogiliselt testitud ning nahasõbraliku pH-tasemega salvrätid ei sisalda parabeene ega alkoholi.
Masmi Beebi niisked rätid, 60 tk hind mais 5,09 eurot, hind püsikliendile 4,74, tavahind 5,99

Kuigi puhas vesi on intiimpiirkonnale parimaks pesuvahendiks, võib rasedusest ja imetamisest tingitud hormonaalse tasakaalutuse tõttu tekkinud ebamugavusele leida leevendust ka intiimpesugeelist. Masmi intiimpesugeelile lisab põletikuvastast ja ärritust leevendavat toimet saialilleekstrakt, pehmendavalt ja värskendavalt mõjub mustikaekstrakt. Õrn lavendlihõng mõjub meelirahustavalt.
Masmi Intiimpesugeel, 250 ml hind mais 6,71 eurot, hind püsikliendile 6,24, tavahind 7,89 

Weleda ihuhooldustoodete edu saladuseks on saialille rahvameditsiinist tuntud ning teaduslikult tõestatud põletikuvastane ning nahaärritusi leevendav toime. Lastekreemis ja šampoon-dušikreemis hooldab saialille tõmmis imikute õrna nahka ärritusi ennetavalt, beebikreemile lisatud tsink aitab aga ravida juba tekkinud mähkmelöövet.  
Weleda saialille-beebikreem tsingiga 75ml, hind mais 6,96 eurot, hind püsikliendile 6,47, tavahind 8,19
Weleda saialille-lastekreem 75ml, hind mais 6,96 eurot, hind püsikliendile 6,47, tavahind 8,19
Weleda saialille šampoon-dušikreem 200ml, hind mais 8,93 eurot, hind püsikliendile 8,30, tavahind 10,50

Weleda rasedusaegsele nahale mõeldud hooldusõlis sisalduvad mandliõli, nisuiduõli ja arnika tõmmis parandavad naha elastsust ning niisutavad nahka.  Korrapärasel kasutamisel nii raseduse ajal kui peale sünnitust aitab hooldusõli ennetada tuharate, reite, kõhu ja rindade naha venitusarme.
Weleda hooldusõli rasedatele 100ml, hind mais 16,96 eurot, hind püsikliendile 15,77, tavahind 19,95  

Primavera lilleveed on saadud eeterlike õlide destilleerimise kõrvalproduktina, milles on säilinud aroomiõli ning lisatud veidi mahealkoholi. Lõhnavad lilleveed niisutavad ja hooldavad nahka seda kuivatamata. Lilleveed sobivad hästi igapäevaseks näoveeks ning mõnusaks näo- ja kehavärskendajaks.
Hinnalist Damaskuse roosi sisaldav roosivesi jahutab ja toniseerib nahka, tasakaalustades samas meeli. Sobib normaalsele, tundlikule ja küpsemas eas nahale.
Rahustav ja tasakaalustav lavendlivesi leevendab kergema päikesepõletuse nähtusid ning vähendab nahaärritusest või putukahammustusest tingitud sügelust.  
Primavera roosivesi 100ml, hind mais 11,05 eurot, hind püsikliendile 10,28, tavahind 13.00
Primavera lavendlivesi 100ml, hind mais 10,20 eurot, hind püsikliendile 9,49, tavahind 12.00

Kosutav kõhutäis 

Sinu beebi teeb esimese eluaasta jooksul läbi hämmastava arengu siputavast pambukesest uudishimuliku uitajani. Ühes uute oskustega areneb ka maitsemeel ning mitmekesistub toitainete vajadus. Muidugi oled Sina ise oma lapsele parim kokk, kuid ajanappuses abi vajades leiad abi Babease’i ja Good Gout valmistoitudest.
Babease’i püreed on valmistatud mahedast toorainest koostöös lastearstide ning toitumisteadlastega, tagamaks Sinu beebile eakohaseid toitaineid. Valikus on palju põnevaid maitseid kasutamiseks erinevas eas:

Peale neljandat elukuud:

  • Babease köögiviljapüree bataadist, porgandist ja lillkapsast. 
  • Babease köögiviljapüree muskaatkõrvitsast, porgandist ja brokolist
  • Babease pirnipüree marjade, kookosvee, pruuni riisi ja kinoaga
  • Babease bataadi- ja pirnipüree kookosvee, pruuni riisi ja kinoaga. 
  • hind mais 1,69 eurot, hind püsikliendile 1,57 , tavahind 1,99 

Peale seitsmendat elukuud:

  • Babease peedipüree kinoa, muskaatkõrvitsa ja ubadega
  • Babease brokoli- ja pastinaagipüree, läätsedega
  • Babease ökoloogiline kõrvitsa-, kikerherne- ja tomatipüree pruuni riisi, kookospiima, maitserohelise ja maheda masalaga
  • hind mais 2,20 eurot, hind püsikliendile 2,05 , tavahind 2,59
Veel maitsvat: 
  • Good Gout puder nisu-, riisi ja kaerajahust sobib beebile peale 6. elukuud,  200g hind mais 4,67 eurot, hind püsikliendile 4,34, tavahind 5,49
  • Good Gout teravilja ja maasika müsli peale 8. elukuud 200g hind mais 4,84 eurot, hind püsikliendile 4,50, tavahind 5,69
  • Good Gout porgandimaitselised riisisnäkid sobivad krõbistamiseks peale 10 elukuud. Hind mais 2,03 eurot, hind püsikliendile 1,89, tavahind 2,39 

Apteegitilli- ehk fenkoliseemnetest valmistatud teega leevendasid imikute gaasivalusid ja seedimishäireid juba me esiemad. Samale teele on omistatud ka rinnapiima eritust soodustavat toimet. 
Lebensbaum apteegitilli tee, 150g hind mais 4,24 eurot, hind püsikliendile 3,94, tavahind 4,90
Yogi Naiste energiatees täiendavad apteegitilli soodsat toimet aniis ja särtsakas apelsinikoor. Hind mais 3,39 eurot, hind püsikliendile 3,15, tavahind 3,99


Vaata kõiki maikuiseid sooduspakkumisi siit. 

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid