See imeline rabarber
Rabarber on jõudnud meie kauplustesse. Oleme sinu jaoks välja toonud mõned ideed, mida rabarberist valmistada. Leia siit inspiratsiooni ja proovi ise ka!
RABARBERIKOOK
Kogus: kaheksale Ettevalmistusaeg: 15 minutit Valmimine: 40 minutit
KOOSTISOSAD
Taigen
1 tl veinikivi küpsetuspulbrit
Täidiseks
VALMISTAMINE
- Vahusta või suhkruga.
- Seejärel sega juurde ka teised taigna koostisosad.
- Valmis taigen suru sõrmede abil küpsetusvormi.
- Kuumuta ahi 190 kraadini.
- Puhasta ja tükelda rabarber.
- Seejärel sega omavahel kõik täidiseks mõeldud koostisosad ja vala need küpsetusvormis olevale taignale.
- Küpseta kook ahjus kuni 40 minutit ja seejärel lase koogil jahtuda.
- Naudi kooki endale sobival ajal!
RABARBER SUHKRUGA
KOOSTISOSAD
- Puhasta rabarber ja lõika endale sobilikeks viiludeks.
- Kalla rabarbri peale suhkur ja naudi snäkina endale sobival ajal.
RABARBER JÄÄTISEGA
KOOSTISOSAD
VALMISTAMINE
- Puhasta ja tükelda rabarber.
- Kuumuta pannil õli ja lisa rabarber.
- Lisa pannile ka suhkur.
- Kui suhkur on sulanud ja imendunu rabarberisse võid panni pliidilt eemaldada.
- Serveeri soojalt koos külma jäätisega.
RABARBERIMOOS
KOOSTISOSAD
VALMISTAMINE
- Puhasta ja tükelda rabarber.
- Sega kõik koostisosad potis ja aja segu keema.
- Keeda moosi kuni 10 minutit.
- Võta pott pliidilt ja vala klaaspurki. Sulge klaaspurk ja hoia moos külmas.
RABARBERIKISSELL
KOOSTISOSAD
VALMISTAMINE
- Tükelda rabarber.
- Lisa potti vesi, tükeldatud rabarber ja suhkur.
- Kuumuta keemiseni ning keeda veel 5 minutit kuni rabarber muutub pehmeks.
- Sega kartulitärklis vähese külma veega ja seejärel lisa see kissellile.
- Kuumuta segu keemiseni ja tõsta seejärel kissell jahtuma.
- Naudi joogina või koos kohupiimaga.