/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
20 mai
2021

See imeline rabarber

Rabarber on jõudnud meie kauplustesse. Oleme sinu jaoks välja toonud mõned ideed, mida rabarberist valmistada. Leia siit inspiratsiooni ja proovi ise ka!



RABARBERIKOOK

Kogus: kaheksale  Ettevalmistusaeg: 15 minutit  Valmimine: 40 minutit


KOOSTISOSAD

Taigen

100 g võid

1 dl suhkrut

1 muna

50 g hapukoort

180 g täistera nisujahu

1 tl veinikivi küpsetuspulbrit


Täidiseks

 1 muna

250 g hapukoort 

250 g kohupiima

4 sl suhkrut

5 rabarberivart

 

VALMISTAMINE


  1. Vahusta või suhkruga.
  2. Seejärel sega juurde ka teised taigna koostisosad.
  3. Valmis taigen suru sõrmede abil küpsetusvormi.
  4. Kuumuta ahi 190 kraadini.
  5. Puhasta ja tükelda rabarber.
  6. Seejärel sega omavahel kõik täidiseks mõeldud koostisosad ja vala need küpsetusvormis olevale taignale.
  7. Küpseta kook ahjus kuni 40 minutit ja seejärel lase koogil jahtuda.
  8. Naudi kooki endale sobival ajal!



RABARBER SUHKRUGA

KOOSTISOSAD


  1. Puhasta rabarber ja lõika endale sobilikeks viiludeks. 
  2. Kalla rabarbri peale suhkur ja naudi snäkina endale sobival ajal.



RABARBER JÄÄTISEGA


KOOSTISOSAD


VALMISTAMINE


  1. Puhasta ja tükelda rabarber.
  2. Kuumuta pannil õli ja lisa rabarber.
  3. Lisa pannile ka suhkur.
  4. Kui suhkur on sulanud ja imendunu rabarberisse võid panni pliidilt eemaldada.
  5. Serveeri soojalt koos külma jäätisega.

RABARBERIMOOS



KOOSTISOSAD


VALMISTAMINE

  1. Puhasta ja tükelda rabarber.
  2. Sega kõik koostisosad potis ja aja segu keema.
  3. Keeda moosi kuni 10 minutit.
  4. Võta pott pliidilt ja vala klaaspurki. Sulge klaaspurk ja hoia moos külmas.




RABARBERIKISSELL

KOOSTISOSAD

500 g rabarberit
1,5 l vett
3 dl suhkrut
3 sl kartulitärklist

VALMISTAMINE

  1. Tükelda rabarber.
  2. Lisa potti vesi, tükeldatud rabarber ja suhkur.
  3. Kuumuta keemiseni ning keeda veel 5 minutit kuni rabarber muutub pehmeks.
  4. Sega kartulitärklis vähese külma veega ja seejärel lisa see kissellile.
  5. Kuumuta segu keemiseni ja tõsta seejärel kissell jahtuma.
  6. Naudi joogina või koos kohupiimaga.
liitu uudiskirjaga
Kõige värskemad uudised
Email again: