/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
02 november
2021

Saame tuttavaks: Clipper

Tee on maailma populaarseim jook, kohe peale vee. Iga sekund juuakse 70 000 tassi teed. Meil on hea meel, et meil on selline koostööpartner nagu Clipper, kes usub, et iga tassike teed peab olema eriline.

Clipperi teed aitavad sul teha looduslikuma, õiglasema ja maitsvama valiku juba aastast 1984. Clipper usub, et iga väike samm parema tuleviku nimel teeb kokku suure muutuse.

Clipperi firma sai alguse 1984. aastal kodu köögist, teed armastavate mehe ja naise poolt. Nad tahtsid jagada oma armastus tee vastu eetilises ja looduslikus võtmes. Nende lugu sai alguse kui nad müüsid esimesed karbikesed parima kvalteediga Assami teed kohalikele Suurbritannia tervisepoodidele ja kohvikutele. Tänaseks müüakse Clipperi teesi üle 50 erinevas riigis ja teesõpradele on valida lausa 150 erineva sordi vahel. Clipperi teede tootmine ei toimu küll enam kodu köögis kuid tootmise piirkonnaks on jätkuvalt  Beaminster, Dorset.

Clipperi eesmärkidest: "Meie usume, et iga tassike teed loeb. Meie järjepidev püüdlus tagada parim kvaliteet ja detailidele tähelepanu pööramine on kooskõlas meie sooviga alati teha õiget asja. Nii et näete: "Looduslik, õiglane ja maitsev" ei ole meie jaoks niisama sõnad, need sõnad on meie teenäitajad igale meie otsusele."

Clipperil on 3 eesmärki: looduslik, õiglane ja maitsev.

Looduslik


Mitte ükski Clipperi toode ei sisalda midagi tehislikku. Ja ei hakka ka kunagi sisaldama! Kõik tooted on mahedad ja omavad ka vastavat tunnistust. Aastal 2018 oli Clipperi ettevõte maailma esimene tee ettevõte, kes vahetas oma teepakid taimsete, biolagunevate, geneetiliselt muundamata ja valgendamata teepakikeste vastu. Me tegeleme pidevalt ka sellega, et olla veel rohelisemad oma tootmises ja toodete pakendamisel. Iga väike samm parema tuleviku nimel teeb kokku suure muutuse.


Õiglane

Clipper on esimene Suurbritannia õiglase kaubanduse tee ettevõte ja seda juba aastast 1994. Clipperi abiga koostati ka õiglase kaubanduse standardid. 25 aastat hiljem on nad maailma suurimad õiglase kaubanduse tee sisseostjad ja toetajad, toetades tootjaid ja nende perekondi üle maailma.

Maitsev

Tee maitsed on ettevõtte südameasi. Clipperi kaks teemeistrit töötavad väsimatult selle nimelt, et nende teede segud maitseksid paremini kui kellegil teisel. Selle tõestuseks on Clipper võitnud ka erinevaid auhindu.



Vaata kogu Clipperi teede valikut ka Biomarketi e-poest:
Clipperi taimeteed
Clipperi roheline tee
Clipper must tee






Clipperi pildid pärinevad www.clipper-teas.com kodulehelt.
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid