Retsept: prantsusepärane vegan röstsai
Maitsev ja klassikaline hommikusöök valmib kiirelt ja lihtsalt ja täidab kõik kõhud imeliste maitsetega.
Koostisosad
Enda lemmik sai/sepik
1 tl Biona orgaanilist kookosõli
150 ml mandlijooki
1 1/4 tl Biona orgaanilist kookossuhkrut
1 sl tavalist jahu
1 spl kaneeli
1 tl Biona orgaanilist kookosõli
150 ml mandlijooki
1 1/4 tl Biona orgaanilist kookossuhkrut
1 sl tavalist jahu
1 spl kaneeli
1 spl pärmi
Kaunistamiseks
Värsked puuviljad ja marjad
Orgaaniline vahtrasiirup
Orgaaniline vahtrasiirup
Valmistamine
- Sega kausis omavahel mandlipiim, suhkur, jahu, kaneel ja pärm ühtlaseks massiks.
- Lisa pannile teelusikatäis kookosõli ja kuumuta madalal kuumusel.
- Pista oma oma saiaviil kausis olevasse segusse ja tõsta see seejärel kuumale pannile.
- Prae saiad mõlemalt poolt kuni need on kuldpruunid.
- Serveeri koos vahtrasiirupi ja värskete marjade ja puuviljadega.