/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
15 juuni
2022

Teeme tutvust: Pizzolato 

Biomarketi vahuveiniriiulitelt leiad rea intrigeerivalt sädelevate siltide ja erilise tekstuuriga pudeleid. Meie klientide poolt lühikese ajaga ülipopulaarseks saanud vahuveinide puhul pole põhjust karta, et tegijate fookust on jagunud pelgalt välimusele. Põhja-Itaalia kuulsas Veneto venipiirkonnas öko ja vegan märgiseid kandvaid veine valmistav Pizzolato perekond peab oluliseks nii sisu kui vormi nagu ka tootmisprotsesside keskkonnasõbralikkust ja jätkusuutlikkust.
Pizzolato pere peab oluliseks fakti, et loodus ei kiirusta kunagi, ometi kõik toimib. Viis põlvkonda kogemusi koos teadmisega, et parim kvaliteet sünnib vaid arvestades keskkonnaga tähendab, et Pizzolato viinamarjaaedades võetakse arvesse vajadust säilitada ökosüsteem ja tootmisprotsesside disainimisel pööratakse suurt tähelepanu energiatõhususele ning eesmärgile toota minimaalselt jäätmeid. Tootmises kasutatatakse roheenergiat ja poole energiast toodab veinimaja ise tänu hoolikalt läbimõeldud tehnoloogiale. Pizzolato ei lisa veinidele säilitusaine eesmärki kandvaid sulfiteid, sest viinamarjad, mis on kasvanud puhtalt ja keemilise saasteta, võimaldavad valmistada veini, mis ei vaja lisatud säilitusaineid. 

Kõik Pizzolato veinipudelid on muide valmistatud ümbertöödeldud klaasist ja tekstuurse pinnaga pudelid inspireerivad neid peale tühjakssaamist taas kasutama kasvõi lillevaasi või veeanumana. Kreatiivsema lahendusena lõigatakse pudeleid ka veeklaasideks ja neist valmistatakse valgusteid.


Mitmekülgne vahuveinivalik
Pizzolato pakub eriilmelist vahuveinide valikut alates erinevate viinamarjade kooslusena valmivatest vahuveinidest kuni ülipopulaarse Prosecconi, mille klassikalist, vaid Glera viinamarjast valmistatud pudelite rida täiendab Glera ja punase viinamarjasordi Pinot Noir kooskõlana valmiv roosa Prosecco. See  elegantne kooslus pakub lõhnameelele intensiivse lilli ja puuvilju meenutava elamuse, maitsemeelele aga ühtaegu värskendava ning sametiselt pehme ja puuviljase mulje. Rohkelt rahvusvahelisi auhindu võitnud roosa vahuvein sobib suurepäraselt seltskonnajoogiks, aga ka toidukõrvaseks.

Uudisena soovitame puuviljasest magususest pakatavat Pinot Grigio viinamarjasordist valminud vahuveini, mille pudel hakkab tänu merest inspireeritud türkiissinisele silma juba kaugelt. See vahuvein sobib suurepäraselt suvisteks seltskonnajookideks, aga passib imehästi ka puuviljade ja kergemate magustoitude saatjaks.

Suvine kokteil
Kuidas oleks ühe suvise jahutava spritziga? Aga palun, nüüd saad valmistada mõrkjasmagusa ja värskendavalt kihiseva veinikokteili ökokvaliteediga koostisosadest, sest nüüd leiad meie riiulitelt lisaks kokteili tegemiseks vajalikule vahuveinile ka bitter ja mõistagi ei ole meil kunagi puudus ökoapelsinidest.

Itaallaste eeskujul ka meil levinud oranžile suvekokteilile annab iseloomuliku maitse bitter. Keskajal seedimise parandamiseks kasutatud vürtsidest ja taimsetest ekstraktidest valmistatud mõru bitteri eeskujul on Pizzolato veinimaja
Live Bio valmistatud veest, suhkrust, alkoholist, taimsetest ekstraktidest ja puuviljadest, millele on lisatud ka veidike mustsõstra, õuna ja porgandi kontsentraati.

Ökospritzi retsept
3 osa Proseccot
1 osa Live Bio bitterit
1 osa gaseeritud vett
Pane suurde veiniklaasi jääkuubikud, lisa Prosecco, seejärel gaseeritud vesi ja siis bitter.
Sega lusikaga ja lisa kaunistuseks apelsiniviil.

Bitter sobib segamiseks ka lihtsalt apel

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid