Pekaanipähklitega šokolaadi brownied
Mahe ja maitsev. Ideaalne nauding peale õhtusööki.
Vaja läheb
5 spl orgaanilist kookosõli ja natukene lisaks ka küpsetuspannile määrimiseks
200 g tumedat šokolaadi
135 g jahu
35 g kookosjahu
3 tl kakaopulbrit
180 g kookospalmisuhkrut
meresoola
230 ml sojajooki
200 g pekaanipähkleid
200 g tumedat šokolaadi
135 g jahu
35 g kookosjahu
3 tl kakaopulbrit
180 g kookospalmisuhkrut
meresoola
230 ml sojajooki
200 g pekaanipähkleid
Valmistamine
- Eelkuumuta ahi 180ºC.
- Määri kandiline küpsetusvorm kookosõliga ja soovi korral võid küpsetusvormi vooderdada ka määrdepaberiga.
- Sulata šokolaad veevannil.
- Sõelu jahu ja kakaopulber suurde kaussi ja sega juurde suhkur ja sool.
- Sega juurde kookosõli, sojajook ja sulatatud šokolaad.
- Haki pekaanipähklid ja sega osa pähklitest segu hulka.
- Vala segu ühtlaselt panile ja puista peale ka ülejäänud pähklid.
- Tõsta pann ahju ja küpseta 20-25 minutit.
- Lase umbes 5 minutit jahtuda.
- Serveeri koos vaniljejäätisega!
Retsept ja pilt pärinevad Biomarketi koostööpartneri Biona lehelt.