Pannkoogid
Jagame sinuga ühte imeliselt maitsvat ja veganitele sobilikku pannkookide retsepti. Kui ka sinu ema lemmikuks on pannkoogid, siis see on üks imehea retsept, mille järgi talle emadepäeva puhul rõõmu valmistada.
Kogus: neljale Ettevalmistusaeg: 10 minutit Küpsetamine: 10 minutit
KOOSTISOSAD
125 g mandlijahu
2 spl kookospalmisuhkrut
1 spl küpsetuspulbrit
½ tl soola
240ml taimset jooki
soovi korral 1 spl õunasiidriäärikat
soovi korral vanilliekstrakti
BANAANIDE KARAMELLISEERIMISEKS
2 küpset banaani
1 spl kookospalmisuhkrut
½ spl kookosõli
SERVEERIMISEKS
vahtrasiirup
pähklikreem
valge mandlivõie
VALMISTAMINE
125 g mandlijahu
2 spl kookospalmisuhkrut
1 spl küpsetuspulbrit
½ tl soola
240ml taimset jooki
soovi korral 1 spl õunasiidriäärikat
soovi korral vanilliekstrakti
BANAANIDE KARAMELLISEERIMISEKS
2 küpset banaani
1 spl kookospalmisuhkrut
½ spl kookosõli
SERVEERIMISEKS
vahtrasiirup
pähklikreem
valge mandlivõie
VALMISTAMINE
-
Lisa keskmisse kaussi jahu, kookospalmisuhkur, küpsetuspulber ja sool. Sega koostisosad omavahel.
- Lisa teise kaussi taimne jook, soovi korral õunasiidriäädikas ja vanilliekstrakt. Sega koostisosad.
- Vala vedel segu kuivainete hulka ja sega koostisosad omavahel. Lase segul seista umbes 5 minutit.
- Kuumuta pann keskmisele kuumusele ja seejärel vala umbes 65 g segust pannile. Kui pannkook hakkab pealt mullitama, siis on õige aeg pannkook ümber keerata.
- Samal ajal kui pannkoogid valmivad saad valmistada ka karamellistatud banaane.
- Viiluta banaanid endale sobivas suuruses. Määri mõlemad banaani pooled kookospalmisuhkruga.
- Lisa pannile kookosõli ja küpseta banaani viilud mõlemalt poolt kuldpruuniks.
- Serveeri pannkoogi soojalt koos karamellistatud banaanidega. Lisa juurde vahtrasiirupit, pähklikreemi või valget mandlivõiet.