Pähkline marjapuder
Pähkline marjapuder
Kogus: 1 inimesele
'
Vaja läheb
Kaunistuseks
peotäis marju, sarapuupähkleid
mõned õunaviilud
mõned banaaniviilud
kakakaobinse
piparmündilehti kaunistuseks
mõned õunaviilud
mõned banaaniviilud
kakakaobinse
piparmündilehti kaunistuseks
Valmistamine
- Pese marjad ja lõika need pooleks.
- Haki sarapuupähklid endale sobilikeks tükkideks ja rösti need pannil. Peale röstimist pane sarapuupähklid taldrikule jahtuma.
- Rösti kaerahelbed potis ilma õlita umbes 5 minutit aeg-ajalt segades. Seejärel lisa kaerakoor ja hauta putru madalal temperatuuril pidevalt segades 15 minutit.
- Veel enne kui puder täitsa valmis saab lisa ka näpuotsatäis soola.
- Tõsta valmis puder kaussi ja kaunista marjade, õunte, banaani, sarapuupähklite ja kakaonibsidega. Võid kaunistuseks lisada ka piparmünti.
- Naudi!
Retsept pärineb Biomarketi koostööpartneri Lebensbaumi lehelt.