Orgaaniline vegan Bounty
20 maitsvat vegan Bounty šokolaadi
Vaja läheb täidise jaoks
100 g kookosvõid
30 g kookosõli
40 g kookospiima
30 g vahtrasiirupit
90 g kookoshelbeid
1 näputäis jahvatatud vanilli
1 näputäis soola
30 g kookosõli
40 g kookospiima
30 g vahtrasiirupit
90 g kookoshelbeid
1 näputäis jahvatatud vanilli
1 näputäis soola
Šokolaadikatte jaoks
Valmistamine
- Kuumuta ahi 50°C-ni.
- Täidise jaoks sega väikeses metallkausis kookosvõi, kookosõli, kookospiim ja vahtrasiirup. Sulata need koostisosad ahjus.
- Samal ajal sega teises kausis kookoshelbed, vanill ja sool. Kui koostisosad ahjus on sulanud, lisa nende hulka ka kookoshelvestem vanilli ja soola segu.
- Vormi käsitsi 20 väikest batoonikest ja pane need jahtuma sügavkülma. Võid kasutada ka koogivormi.
- Purusta mõrušokolaad väikesteks tükkideks ja aseta metallkausiga ahju ja sulata.
- Võta sügavkülmast välja jahtunud batoonikesed.
- Kasta batoonid šokolaadi sisse ja pane need seejärel restile, et üleliigne šokolaad saaks ära voolata.
- Lase šokolaadil hetke taheneda.
- Naudi!
Originaal retsept pärineb Biomarketi koostööpartneri Vivani retseptide hulgast.