/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
07 märts
2022

Orgaaniline vegan Bounty


20 maitsvat vegan Bounty šokolaadi


Vaja läheb täidise jaoks


Šokolaadikatte jaoks



Valmistamine

  1. Kuumuta ahi 50°C-ni.
  2. Täidise jaoks sega väikeses metallkausis kookosvõi, kookosõli, kookospiim ja vahtrasiirup. Sulata need koostisosad ahjus.
  3. Samal ajal sega teises kausis kookoshelbed, vanill ja sool. Kui koostisosad ahjus on sulanud, lisa nende hulka ka kookoshelvestem vanilli ja soola segu.
  4. Vormi käsitsi 20 väikest batoonikest ja pane need jahtuma sügavkülma. Võid kasutada ka koogivormi.
  5. Purusta mõrušokolaad väikesteks tükkideks ja aseta metallkausiga ahju ja sulata.
  6. Võta sügavkülmast välja jahtunud batoonikesed.
  7. Kasta batoonid šokolaadi sisse ja pane need seejärel restile, et üleliigne šokolaad saaks ära voolata.
  8. Lase šokolaadil hetke taheneda.
  9. Naudi!



Originaal retsept pärineb Biomarketi koostööpartneri Vivani retseptide hulgast.
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised