/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
05 mai
2021

Oma Maitse Lemmikud 2021

Meil on sulle rõõm teatada, et Biomarketi tooted osalesid sel aastal "Oma Maitse LEMMIK 2021" konkursil ja 2 toodet saavad tähistada ka võitu.

Oma Maitse soovib esile tõsta ja tunnustada põnevaid ning tervislikke tooteid, mis rikastavad eestlaste toidulauda. Parimad saavad pärjatud „Oma Maitse LEMMIK 2021“ märgisega, mis aitab inimestel toidukauplustes paremaid valikuid teha.

Biomarketi 3 toodet olid esindatud koguni viies erinevas kategoorias: parim importtoode, parim maius, parim kuum jook, parim mahetoode, parim vegantoode.
Clipper Snore&Peace tee
PARIM KUUM JOOK


Clipper Snore and Peace unetee on sind lohutav ja delikaatselt lõhnav infusioon, mis tasakaalustab kummeli ja lavendli maitsvat lillemaitset sidrunmeliss värskendava iseloomuga. Ideaalne enne magamaminekut. Tee on valmistatud ainult puhastest ja looduslikest koostisosades. Clipperi teed on, lisaks headele maitseomadustele, pakendatud plastikuvabadesse teekottidesse.

Kui sa ei ole seda imelist teed veel proovinud, siis võid selle endale kohe tellida ka meie e-poest!

Fudgio iiriskommid
PARIM VEGANTOODE

Fudgio iirise maitseline komm on ülimalt kreemjas ja rikkaliku maitsega. Valmistatud 100% orgaanilistest koostisosadest. Tegemist on tõenäoliselt kõige maitsvama laktoosivaba iirisega terves maailmas.

Täienda oma kommivarusid meie e-poes!


LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid