/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
09 september
2014

Mahedate puu- ja köögiviljade valik nüüd rikkalikum

Igal nädalal jõuab Biomarketitesse uus kogus värskeid mahedalt kasvatatud aedvilju, nii kodu- kui välismaiseid. Täiendame oma puu- ja köögiviljavalikut pidevalt ning sellest nädalast alates on valik meie värske toidu riiulitel jälle rikkalikum. Valikus on ka mitu uut vilja. 
Rikkalikust aedviljavalikust leiad puuviljadest greipi ja prini, apelsini ja banaani, mangot ja sidrunit, õuna ja ananassi, ploomi ja laimi, avokaadot ja kiivit.

Köögiviljadest pakume tomatit ja kurki, punast ja kollast sibulat, küüslauku, sellerit ja pastinaaki, porgandit ja paprikat, mitut sorti baklažaani, maguskartulit ja muskaatkõrvitsat. Salatiriiulilt leiad jääsalati, Rooma salati ja Hiina salati.

Mahedalt kasvatatud puu- ja köögiviljad on puhtad – nende kasvatamisel ei ole kasutatud kunstlikke taimekaitsevahendeid ega väetisi. Oleme seda meelt, et üks hea ja õige ökotoode ei ole mitte ainult looduspuhta koostisega, vaid peab tänu sellele ka suurepäraselt maitsema ja hästi toimima. Seepärast usume, et tervislik ja puhas toit aitab muuta elu tervemaks ja rõõmsamaks. Nii kutsume sindki oma tervisele head tegema ning mahedaid puu- ja köögivilju proovima.

Värskete puu- ja köögiviljade huvilisi ootame külla igal nädalal, sest uus kogus värskeid vilju jõuab meile just korra nädalas. Viljade valik on iga kord pisut erinev ning tihti võtame valikusse erilisemaid vilju. 


Foto: Biomarket

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid