/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
23 mai
2023

Lustime päikest!

Kui eelistad mineraalset ehk naha pinnale jäävat päikesekaitset keemilisele ja looduskosmeetikat sünteetilisele, sul on päikesega armastav suhe ning sulle on südamelähedased puhas keha ja hoitud planeet, siis vaata, mida Biomarket selle aasta päikesehooajaks pakub. Igaks suvehooajaks valime oma sortimenti sertifitseeritud looduskosmeetika, mis oleks tõhus, mugav kasutada ja pakendatud keskkonnasõbralikult.

Loodusbrändide arendajad jäävad truuks tavakosmeetikast erinevale lähenemisele – austada naha intelligentsust, looduse tarkust ja teaduse edusamme. Võib tunduda sootuks teistsugune idee, et päike ei ole vaenlane, vaid pigem sõber, kellel on rohkem anda, kui võtta. Ta on elu allikas, teeb enesetunde rõõmsaks, toetab terve olemist, parandab und, tugevdab immuunsust, turgutab ainevahetust. Ilma temata ei toimu taimedes fotosünteesi ega teki kehas D-vitamiini. Viimast on muu hulgas vaja tervete luude ja hammaste heaks, vere normaalseks hüübimiseks ning kaltsiumi, magneesiumi ja fosfori omastamiseks. Ja selleks vajame me päikest, mille eest oskab nahk end tänu oma intelligentsusele ja pigment melaniinile suurepäraselt kaitsta – päevitumisega.

Päikesevalguse vähesusega on seostatud D-vitamiini puudust, nõrka elujõudu, meeleoluhäireid, depressiooni ja laste üha suurenevat lühinägelikkust. Päikesega liialdamist aga naha enneaegse vananemise ja nahavähi ohuga. Lahendus? Tasakaal päikese käes olemise ja päikesepelguse vahel. Esimeste päikesekiirte ilmudes või talvel valge nahaga ei maksa päikesenäljasena tormata randa peesitama, vaid nahka treenida – lasta tal päikesega harjuda. Tasa ja targu: hoiduda keskpäevase ägeda päikese eest, kõrge UV-kiirgusega paigas kanda kohast riietust ja peakatet ning kasutada oma naha jaoks sobiva päikesekaitsefaktoriga (SPF) kreemi. Nii on hundid söönud ja lambad terved ehk organism saab toimimiseks hädavajalikke päikesekiiri, nahale samas kurja tegemata.

Odyskin üllatab pakenditega
Biomarketi jaoks uus bränd Prantsusmaalt peab oluliseks päikesekaitsevahendite looduslikku koostist, mahedaid aroome ja suurepärast imendumist. Aga mitte ainult - tavapärasest erinev pakendilahendus püüab pilku. Ümbertöötlemist võimaldavates alumiiniumtuubides päikesekaitsekreemid ning klaaspurgis päevitusjärgne piim näole ja kehale on kaasaegne ja keskkonnahoidlik. Lisaks saab tuubide tilgatumaks tühjendamiseks soetada tuubirulliku. Et päevitus saaks ühtlane ja püsiv, soovitab Odyskin kasutada ka pesukinnast, mille käsnkõrvitsast külg on nahka kooriva toimega, pehmest puuvillast külg peseb päikesepõlenud nahka õrnalt ja lisastressi tekitamata.

i+m naturkosmetik niisutav päikesekaitse
Saksamaalt pärit tootesari sisaldab päikesekiirgusest põhjustatud enneaegse vananemise märkide ärahoidmiseks E-vitamiini ja jojoobiõli ning naha niiskustasakaalu toetavat hüaluroonhapet. Pumbaga pudelis kerge tekstuuriga päikesekaitsepiim imendub hetkega ja sobib hästi kogu perele. Näole võlub koheselt kergelt päevitunud jume tooniv päikesekaitsekreem SPF30. Kergelt jahutava toimega päevitusjärgne geel sisaldab naha päikesestressi rahustavat aaloed.

 Dr. Hauschka soovitab 3-astmelist nahahooldust

Biomarketi klientide suur lemmik, Dr. Hauschka pakub tooteid, mis kaitsevad nahka päikesekiirte enneaegselt vanandava ja nahka kuivatava toime eest, tugevdavad naha võimet end ise päikese eest kaitsta, päikesega kohaneda, nahas niiskust ja tasakaalu hoida, ning samal ajal lisaks ka ravimtaimetõmmiste ja taimeõlide abiga rahustavad, turgutavad, toidavad ja kosutavad.

Et päikesest oleks vaid rõõmu, soovitab Dr. Hauschka nahka nii päikesekiirte kahjuliku mõju eest kaitsta, kui ka päikesestressis naha eest hiljem põhjalikult hoolitseda:

• Päikese eest kaitsmiseks: päikesekaitsekreem näole SPF 10 ja tooniv päikesekaitsekreem näole SPF 30.

Päikesejärgseks turgutamiseks: taastav mask ja päevitusjärgne kehapiim.

Öiseks taastumiseks: rahustav hoolduskuur.

Ära unusta kaitsta ka huuli, selleks sobib hästi Dr. Hauschka hooldav huulepalsam, mis sisaldab looduslikke ja madala päikesekaitsefaktoriga vahasid.

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid