/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
15 juuli
2015

Liivimaa Lihaveise mahedad valmistooted aitavad korraldada maitsva grilliõhtu

Kui himustad isuäratava grillribi järele, siis leiad selle nüüd sulle lähimast Biomarketi kauplusest. Meie külmikutes on koha sisse võtnud Liivimaa Lihaveise uus mahedate valmistoodete sari maitsvast ja tervislikust rohumaaveise lihast.

Liivimaa Lihaveise sarjast leiad kvaliteetsed, maitsvad ja tervislikud valmistooted – rohumaaveise grillribi „Agnes“, hakkliha, lihalõiked, minutipihvi, vardaliha marinaadis, rohumaaveise rasva ning toorvorstid rohumaaveise- ja sealihast.

MTÜ Liivimaa Lihaveis rajasid Eesti suuremad anguse ja herefordi tõugu lihaveiste kasvatajad eesmärgiga tutvustada rohumaadel kasvatatud veiste liha. Liikmete karjad asuvad ajaloolistel Liivimaa aladel ja on mahetunnustusega.

Liivimaa Lihaveise eesmärk on pakkuda kvaliteetset tervislikku lihaveiseliha, pidades samal ajal silmas loomade heaolu ja kasvatades neid rohumaal. Liivimaa Lihaveise veisekasvatajad leiavad, et veiseid tuleb kasvatada sellistes tingimustes ja hoolivusega, et järgmises elus võiks ka ise julgelt veisena sündida.

Liivimaa Lihaveise liha puhul võib olla kindel, et see on maitsev ja kvaliteetne. Rohumaaveiselihale on iseloomulik intensiivne maitse, mis tuleneb taimestikust, mida loom on söönud. Maheliha eelistades on su valik keskkonnasõbralik – rohumaaveiseliha tootmise ökoloogiline jalajälg ja süsiniku jalajälg on väikesed. Rohumaaveiseliha süües on laual n-ö õnnelik liha, kuna veised on kasvanud neile loomuomases keskkonnas ehk rohumaal. Samuti toetad kodumaist Liivimaa Lihaveise liha valides otseselt kohalikku põllumeest.

Foto: Liivimaa Lihaveis

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid