/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
29 september
2021

Kosmeetik ja  koolitaja Margit Järva jagab sinuga enda lemmik tooteid

„Kas te ise ka Dr. Hauschka tooteid kasutate?“, küsivad aegajalt kliendid minu käest. Jaa, loomulikult kasutan! Lisaks leian tihti loodusapteegi riiulilt toredaid toidulisandeid, millega pingelisematel aegadel oma tervist toetada.

Minu hommikune ärataja on viimased 13 aastat olnud Dr. Hauschka puhastuskreem. See on geniaalne toode, mis puhastab tõhusalt kuid samas leebelt ja nahasõbralikult nii nahapinna kui poorid öösel eritunud jääkainetest. Seejärel suhistan näole Dr. Hauschka üldist näotoonikut – mõjub nagu värskendav jalutuskäik läbi hommikukastese lilleaia. Jume hakkab särama ja meel muutub erksaks. Jahedamate sügisilmade saabudes vahetasin Roosi Light päevakreemi rikkalikuma ja rasvasema Roosi päevakreemi vastu. Nii tunneb nahk ennast kaitstuna ja rahulikuna ka kõige vingema tuule ja vihmaga õues viibides. Lisaturgutuseks teen sügiseti Dr. Hauschka 28-päevase öise hoolduskuuri. See aitab nahal aastaaegade vahetumisega kohaneda. Samuti armastan külmal hooajal kord nädalas teha Dr. Hauschka taastavat maski.

Ilu ja tervis saavad alguse seestpoolt. Oma hommikuid alustan klaasi veega, kuhu on lisatud Kiki Health Aluselist 4 soola segu. See annab mulle energiat ja tasakaalu algavaks päevaks. Pärast hommikusööki tarbin BetterYou juustele, nahale ja küüntele mõeldud suukaudset pihustit. Kuna naha tervis ja korrasolek sõltub palju soolestiku tervisest ja ka 80% immunsüsteemist paikneb soolestikus, siis teen aegajalt erinevaid probiootikumide kuure. Praegu on mul käsil Biolatte Original kapslid. Õhtul enne uinumist võtan Viridiani magneesiumi B6 ja saffraniga. Magneesium lõõgastab pinges lihased, vitamiin B6 toetab närvisüsteemi ja saffran tõstab tuju. Aga minu peamine „vitamiin“ tuleb merest. Ujun aastaringselt hommikuti sõltumata ilmast merevees. Sellises rütmis toimetades olen viimastel aastatel lahti saanud talvemasendusest, ka kõige hallimal ja lörtsisemal päeval on tunne, et päike paistab ja energiat on piisavalt. Ma ei mäleta, millal viimati haige olin. Olen terve ja rõõmus, seda väljendab ka minu nahk!

 

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid