/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 mai
2016

Kingi emale lõõgastavaid hetki: Dr. Hauschka salongihoolitsused mais erihinnaga

Dr. Hauschka salongihoolitsused, see on tähelepanelik puudutus, sügav lõõgastus ja tõhusad impulsid. Kingi emale emadepäevaks üks tore elamus. Maikuus on Biomarketi ilu- ja tervisetoas kinkekaartidel emadepäevahinnad!
Biomarketi ilu- ja tervisetoas Tallinnas Kalamajas saavad kõik soovijad nautida Dr. Hauschka salongihoolitsuste sügavalt lõdvestavaid impulsse, mis tasakaalustavad nahka ja mille hea mõju kajab kehas vastu veel päevigi hiljem.

Maikuus on ilutoa kinkekaartidel emadepäevahinnad - klassikalise hoolitsuse hind on mais 40 EUR (2,15 h, tavahind 50 EUR) ja hoolitsuse „Tund aega iseendale“ hind on mais 27 EUR (60 min, tavahind 34 EUR).


Klassikaline hoolitsus annab kerge ja helge tunde ning loob sisemise tasakaalu. „Tund aega iseendale“ on just ema vajadustele kohandatud näohoolitsus, mis sobib siis, kui pikemaks lõõgastuseks aega napib. Milliseid hoolitsusi ilutoas veel nautida saab, loe lähemalt. Kinkekaardi tellimiseks helista telefonil 5855 2832. 

Rõõmusta ema ka toreda kinkekomplektiga: mais pakume Biomarketi kauplustes Dr. Hauschka Regenerating sarja kinkekomplekti 19-eurose soodushinnaga (tavahind 23.90 EUR). Pinguldav ja uuendav Regenerating sari pakub rida naha elastsust ja taastumist turgutavaid tooteid näole ja kehale. 

Või tule 17. mail koos emaga Dr. Hauschka Loomuliku Ilu Akadeemia lummavatest lõhnadest tulvil looduskosmeetika töötuppa "Avasta naha loomulik tarkus ja sära". Loe koolitusest lähemalt
Fotod: Dr. Hauschka
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid