/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
02 juuni
2014

Juunis proovi soodsamalt: looduslik ja kasulik Himaalaja kristallsool

Soola on kasutatud selle raviva ja puhastava toime tõttu aastatuhandeid. Teisalt kahjustab soola tarbimine tervist. Põhjus on selles, et sööme soola liiga palju ja söögisoolal on algupärase kristallilise soolaga vähe pistmist. 
Tavaline söögisool saadakse rafineerimise ja kuumtöötlemise tulemusena. Sellisel viisil puhastatakse soolast välja kõik selles algselt olnud mineraalid peale naatriumkloriidi. Liigne sool, mida keha kasutada ja väljutada ei suuda, muutub jääkaineks, mis võib kuhjudes tekitada terviseprobleeme.

Himaalaja looduslik kristallsool tekkis 250 miljoni aasta eest mere kuivamise tulemusena ning kuulub loodusliku soola kõige mineraalaineterikkamate vormide hulka. Himaalaja kristallsool mõjub puhastavalt, tasakaalustavalt ja jääkaineid väljutavalt ning on seetõttu abiks puhastuskuuride ja dieetide korral.

Sool on jodeerimata ja lisaaineteta ning sisaldab inimese organismile vajalikke mineraale nagu kaltsium, kaalium, magneesium, jood, tsink, raud jne. Tänu soolakristallide erakordselt peenele kristallilisele struktuurile on need ained organismi jaoks kergesti omastatavad. Himaalaja sool sobib nii toiduvalmistamiseks kui ka vanni- või saunasoolana kasutamiseks.

Himaalaja kristallsool on müügil nii jahvatatud peensoolana kui ka jämesoolana, samuti erinevate maitsesooladena. Lisaks on saadaval ka pisut suuremad soolakristallid, mida kasutatakse vee ja soola segujoogi valmistamiseks. Joogikuur soolveega kiirendab ainevahetust ja tugevdab immuunsüsteemi. Samuti sobib see kasutamiseks suuveena, kurgu- ja ninaloputuseks jne.

Juunis proovi Bioenergie Himaalaja kristallsoola (fotol) 25% soodsamalt -
500 g 2,13 EUR (tavahind 2,84 EUR). 

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid