/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
12 veebruar
2015

Kingi rõõmu ja armastust: 5 vahvat kingiideed sõbrapäevaks

Sõbrapäeval on tavaks pidada meeles lähedasi ja kalleid inimesi. Oleme teinud sulle valiku meie toodetest, mis sobivad sõprade või kallima rõõmustamiseks.
  • Õnnehormoonide tulv

Šokolaad, see hurmav maius ei jäta külmaks küll ühtegi sõpra ega kallimat. Šokolaadi süües vabanevad kehas õnnehormoonid endorfiinid, mis rahustavad, tõstavad tuju ja teevad meid õnnelikuks. Kingi sõbrale või kallimale ehedat ja maitsvat ökošokolaadi ning nautige seda koos! Meie klientide lemmikud on Vivani ökošokolaadid – 92% ekstratume kookosõiesuhkruga šokolaad, valge šokolaad mango ja kookosega, piimašokolaad tervete pähklitega, 85% mõrušokolaad ning mõrušokolaadid tšilliga, cappuccino-täidisega ja jõhvikatega.

Lisaks leiad meie valikust ka põnevad Zotteri ökošokolaadid, mis ei ole lihtsalt söömiseks, vaid nautimiseks. Need käsitsi valmistatud šokolaadid on tõesti ainulaadsed ja eristuvad. Sarjast leiab tõelisi iludusi ja haruldusi, näiteks šokolaadid nimedega „Kaks inglit“, „Imeline tähistaevas“, „Lõputult maasikaid“, „Rock´n roses“,  „Imed ja muinaslood“, „Muskaatvein viinamarjadega“ jne.

Huuli limpsima paneva elamuse kindlustab ka kuum šokolaad. Milliseid tervisele kasulikke omadusi see pakub ning milliseid kuuma šokolaadi jooke leiab Biomarketist, loe lähemalt meie blogist


  • Hetked iseendaga

Hellitav ja tasakaalustav roos, rahustav ja lõõgastav turvas-lavendel, ergastav ja pinguldav sidrun-sidrunhein, kostutav ja paitav mandel, värskendav ja soojendav salvei või soojendav ja rahustav kuusk – Dr. Hauschka vanniessentside seast leiab sõber või kallim endale lõhnabuketi iga meeleolu jaoks. Nagu Dr. Hauschka dušipalsamid, kehaõlid või kehapalsamid, mõjuvad ka vanniessentsid mitmel tasandil – nii meelele, vaimule kui nahale. Aroomid kirgastavad meeli ning essentsides olevad mandli-, avokaado-, jojoobi- ja riitsinusõli hooldavad ja hellitavad nahka. Kuidas muuta vanniskäik eriliseks elamuseks, mis annab nahale ja meeltele uue elu, loe lähemalt meie blogist


  • Rahu kiirel päeval

Viirukit on peetud pühaks ning kasutatud aegade jooksul vahendina, mis aitab tuua ellu rohkem rahu ja rõõmu. Viirukid aitavad luua lõõgastava ja aromaatse õhkkonna vanniõhtu mõju ja naudingu suurendamiseks, külaliste tervitamiseks, keskendumise soodustamiseks või lihtsalt tööpäeva järel puhkamiseks. Biomarketist leiad Jaapani viirukid firmadelt Nippon Kodo ja Shoyeido. Jaapanlaste peenetundeliele maitsele on omased mahedad ja õrnad lõhnad. Viirukites kasutatakse akvilaaria- ja sandlipuitu, viiruki-, bensoe- ja kamprivaiku, kaneeli, nelki, roosi, jasmiini ja teisi imelisi taimi. Jaapanlased omistavad viirukile 10 voorust, loe meie blogist lähemalt, millised need on.


  • Uks aroomteraapia imelisse maailma

Tutvusta sõbrale või kallimale aroomteraapia saladusi ning luba tal kogeda oma ihu ja hingega looduslike lõhnade imelist toimet. Primavera eeterlikud õlid tasakaalustavad emotsioone ja hingeseisundit, tõstavad keha vastupanuvõimet, leevendavad stressi, elustavad ja värskendavad ning puhastavad ümbrust. Lisaks meeldivale lõhnale ja psüühikale mõjuvatele omadustele on eeterlikel õlidel ka bakterite, viiruste ja seente vastane ning valuvaigistav toime. Sõbra tuju aitab tõsta näiteks Primavera bergamoti eeterlik õli, harmooniat ja hingerahu loob roosi eeterlik õli, külmetusele toob leevendust eukalüpti eeterlik õli ning unetuse viib, lõõgastuse toob ja haavu tohterdab lavendli eeterlik õli.


  • Puhas energia

Biomarketi loodusapteegi ja väetoitude riiulitelt leiab mitmeid marju, seemneid,  mahlu ja taimedest valmistatud toidulisandeid, mis tugevdavad organismi ja annavad puhast energiat. Väetoitudeks nimetatakse toiduaineid, mis sisaldavad tavatoiduga võrreldes oluliselt rohkem toitaineid. Looduslike tervise hoidjate valikust maitsevad su sõpradele kindlasti näiteks inka ehk füüsali, mooruspuu ja goji-marjad, chia-seemned, toorkakaooad šokolaadis, külmetushaigusi aitab ennetada CitroPlusi greibiseemneekstrakt, smuutisse lisades annavad energiat rohelised pulbrid - nisu- või odraoras, spirulina või klorella vetikas jne.


Fotod: Vivani, Dr. Hauschka, GSE Vertrieb, Primavera, Nippon Kodo

LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid