/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
01 juuni
2015

Jaanikuul 25% soodsamalt: maiustustest ja müslist toiduõli ja plekivastase sapiseebini

Jaanikuul juunis leiad Biomarketi kampaanialaualt 25% soodsamalt mitmed meie klientide armastatud tooted – väekad ja vitamiinirohked kanepivalgu- ja klorellavetikapulbrid, inkade imevilja amarandiga vahvlid ja müsli, matkakotti või sportimise vahel energia ammutamiseks puuviljabatooni ja pähklisegu, maiustamiseks küpsised, kasulike oomega-3-rasvahapete rikka toiduõli ning suviste plekkide eemaldamiseks loodusliku plekieemaldusvahendi sapiseebi.

  • Naturya kanepivalgupulber 300 g 12.11 EUR (tavahind 16.15 EUR)

Sisaldab rohkelt valku, kiudaineid, mineraale ja 18 asendamatut aminohapet, soovitatav suure füüsilise koormuse korral ja sportlastele, soodustab seedimist. Ideaalne lisand värskendavatesse ja energiat andvatesse smuutidesse.

  • Naturya klorellavetikapulber 200 g 14.55 EUR (tavahind 19.40 EUR)

Puhastab ja kaitseb keha, tugevdab immuunsust, puhastab maksa, turgutab närvisüsteemi, annab energiat, toidab verd ja vähendab põletikke. Organismi puhastava ja seedimist soodustava smuuti valmistamiseks lisa kannmikserisse pool keskmist ananassi, 2 banaani, 2 kuhjaga spl klorellapulbrit, magustamiseks 2 kuhjaga spl luukumipulbrit ning pigista juurde ühe suurema laimi mahl. Täida kann poolenisti veega, surista smuutiks ja naudi!

  • Allose amarandi-maisivahvel meresoolaga 100 g 2.21 EUR (tavahind 2.95 EUR) 
  • Allose amarandimüsli šokolaadiga 375 g 3.82 EUR (tavahind 5.09 EUR)

Amarandi ehk rebasheina muudab eriti väärtuslikuks kõrge lüsiinisisaldus. Asendamatu aminohape lüsiin osaleb teise aminohappe karnitiini tootmises, mis on eelkõige oluline sportlastele, sest karnitiin annab energiat, põletab rasvu ning parandab füüsilist vastupidavust. Amarant sisaldab ka rikkalikult mineraalaineid – kaltsiumi, magneesiumi ja rauda. Kiudainete kõrge sisalduse poolest mõjub amarant hästi seedimisele ja ainevahetusele ning 59% ulatuses koosneb see hästi omastatavatest ja kergesti seeditavatest süsivesikutest.

  • Allose ploomi-Kreeka pähkli puuviljabatoon 40 g 1.04 EUR
    (tavahind 1.39 EUR)

Puuviljabatoonid on tulvil puuviljade ja marjade kasulikke toitaineid ning priid lisatud suhkrust ja säilitusainetest. Puuviljad ja marjad on kasvanud mahedalt ning korjatud just siis, kui need on kõige küpsemad ja mahlasemad. Nii sisaldavad batoonid rohkesti vitamiine ning sobivad tervislikuks vahepalaks. Rikkalikult toitvad batoonid sobivad ka sportimise vahepeal ampsamiseks, aidates võidelda väsimusega, andes jõudu ning leevendades magusaisu.

  • Naturata pähklisegu 200 g 5.49 EUR (tavahind 8.45 EUR)

Pähklisegu täidab kõhtu, annab energiat ja sisaldab kasulikke rasvaineid. Pähklisegu on kerge taskusse pista ja kaasa võtta. Segu sisaldab sarapuupähkleid, India pähkleid, mandleid, parapähkleid ja Kreeka pähkleid.

  • Pagar Võtaksi täisterajahust keelekesed 150 g 2.48 EUR
    (tavahind 3.30 EUR)

Pagar Võtaksi agarad pagarid on puhta tooraine usku ehk kasutavad oma toodetes ainult mahepõllumajanduslikult kasvatatud koostisaineid ning hoiduvad kindlasti sünteetilistest värv-, lõhna- ja säilitusainetest. Puhtaid maitseid pakutakse koostise arvelt koonerdamata!

  • Emile Noëli oomega-3-õli linaseemneõliga 500 ml 5.51 EUR
    (tavahind 7.35 EUR)

Kõrge oomega-3-rasvhapete, E-vitamiini ja antioksüdantide sisaldusega esimese külmpressi õli sobib kasutamiseks salatikastmetes. Ei sobi kuumutamiseks.

  • Soneti vedel sapiseep 300 ml 3.74 EUR
    (tavahind 4.99 EUR)

Ammustest aegadest järeleproovitud tõhus plekieemaldusvahend oma headuses vedelal kujul. Eemaldab kergesti puuvilja-, vere-, rasva-, tindi-, rohu- jms plekid. Sobib valgele ja värvilisele looduslikest ja segakiududest värvikindlale kangale. Kanna lahjendamata sapiseep enne pesu plekkidele ja lase 10-15 minutit mõjuda. Loputa riideese korralikult läbi või pese pesumasinas. Sapiseepi võib lisada ka masinpesule.

Hea hind! Suvised ökoveinid Hispaaniast ja Itaaliast 750 ml 5.50 EUR

  • El Torito Blanco, La Mancha DOP

Kuiv, värske ja puuviljane, kerge ja aromaatne valge vein Aireni viinamarjadest. Ideaalne lauavein soojemateks kuudeks, sobib kala- ja linnulihaga.

  • El Torito Rosado, Yecla DO

Kuiv ja kerge, värskendav ja puuviljane roosa vein Garnacha viinamarjadest. Ideaalne vein soojemateks kuudeks, grilltoitude ja paella (panniroog riisist, kalast või kanast ja köögiviljast) juurde.

  • Collina Bianco, Terre di Chieti IG

Kuiv ja puuviljane, värske suvine vein Malvasia ja Trebbiano viinamarjadest. Sobib linnuliha ja koorekastmes pasta kõrvale.

Pakkumised kehtivad kuni 30.06.2015 või kuni kaupa jätkub. Hindadele lisandub püsikliendisoodustus -7%. Tervislikku jaanikuud!
Fotod: tootjad
LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid