/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
13 veebruar
2022

Ilusad uudised: Urtekram Narcissa näohooldussari

Skandinaavia mahekosmeetika teerajaja, tänavu 50. sünnipäeva tähistav Urtekram rõõmustab oma uusi ja pikaajalisi sõpru noorusliku ja trendijärgiva näohooldussarjaga Narcissa Detox & Glow.  Roosa välimuse ja maheda lillearoomiga niisutav, nahka keskkonnasaaste eest kaitsev ja antioksüdantsete omadustega taimede ekstrakte sisaldav tootesari on inspireeritud skinimalismi trendist ning sobib kõigile, kes soovivad, et igapäevane nahahooldus oleks mittekomplitseeritud, samas tõhus ja jätkusuutlik. 

Narcissa Detox & Glow värskusest ja puhtusest särava naha heaks

Naha eest hoolitsemine on kõige lihtsam samm, et jume oleks enesekindlust tõstvalt kaunis ja särav. Narcissa Detox & Glow 5 toodet on igapäevase näohooldusrituaali mugavat kasutmist soosivad tõhusad abimehed tänu C-vitamiinile, superviljadele (tervistav terminaalia, mõõkjaokkaline kivijugapuu, kakaduuploom) ja hüaluroonhappele.  Meigi eemaldamiseks sobiv mitsellaarvesi, puhastusgeel, seerum, näokreem ja öökreem kaitsevad nahka keskkonnamõjude eest, turgutavad teda keskkonnasaastest tekkiva oksüdeeriva mõju eest ning annab nahale ka tubli annuse niisutust, energiat ja sära.


Tootesarja staar on hõlpsalt imenduv ja eriti tõhusalt niisutav ning näonahale sära toov seerum. Tänu C-vitamiini antioksüdantsetele omadustele kaitseb seerum päevakreemi alla kantuna nahka välismõjude eest. Kasutades seerumit õhtuti öökreemi alla, toetab hüaluroonhape naha niiskustasakaalu.

Skinimalism – trendisuundumus, mis soosib mitmeotstarbelisi nahahooldusvahendeid, et igapäevane ilurutiin oleks lihtne, kiire ja mugav.


Narcissa Detox & Glow ilurituaal

1. Eemalda meik mitsellaarveega kasutades vatipatja.
2. Pese nägu puhastusgeeliga. 
3. Ekstraniisutuseks kasuta hommikuti ja õhtuti seerumit.
4. Kaitse ja niisuta näonahka päeva- või öökreemiga.
5. Iluune mask. Narcissa Detox & Glow öökreem sobib kasutamiseks maskina kui soovid tõhusamat niisutust. Kanna nahale suurem kogus kreemi ja lase sel imenduda enne pea padjale panemist.








LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid