/photos/bg_blog.jpg

Blogi

Uued tooted, sooduspakkumised, kauplustes toimuv ja nõuanded
14 veebruar
2022

Ilusad uudised: Dr. Hauschka Med kuivale peanahale

Olgu talvel müts või suvel kübar – ühed saavad neid kanda lustiga, teistele toovad aga pisara silma, sest ajavad tundliku ja kuiva peanaha veel rohkem sügelema. Nüüd on sellel lõpp! Põneva ja rahustava koostisega kaks uut šampooni ja mask peanahale on Saksa päritolu looduskosmeetika teerajaja Dr. Hauschka tänavused esimesed uudistooted. MED meditsiinilise hooldussarja pereliikmetena on need 100% puhta ja loodusliku sisuga, toetuvad teadusuuringutele ja Dr. Hauschka ravimtaimetarkusele, sobivad nii suurtele kui väikesetele ning teevad ärritunud peanahale pai isegi atoopilise dermatiidi puhul.

Ära lase pead norgu

Kuiva, tundliku, sügeleva ja kirvendava peanaha või liigse kõõma pärast pole vaja enam pead norgu lasta. Dr. Hauschka MED igapäevaseks kasutamiseks mõeldud kristall-lõunalille šampoon ning intensiivhoolduseks loodud Rhassoul mineraalsavi kreemšampoon ja kõrvitsaseemnemask peanahale sisaldavad Emakese looduse ande, olgu need erilised ravimtaimetõmmised, niisutavad taimeõlid, unikaalne Atlase mägede mineraalsavi või kosmeetikaturu ainus mahekvaliteediga villavaha. Toodete nahasõbralikkus isegi atoopilise dermatiidi puhul on dermatoloogiliselt testitud. Ja testijad rõõmustavad: “Juba pärast esmakordset kasutamist sain sümptomitele leevendust. Kahe nädala pärast oli sügelemine kadunud ja peapesemine polnud enam piin.”

Uued šampoonid ja mask sobivad ka neile, kel peanahaga suuremaid probleeme pole, ent see mõnikord stressist, liigsest ja karmist juuksehooldusest või aastaaegade vahetudes närviliseks muutub – on ju peanahk keha kõige tundlikum nahapiirkond.


Dr. Hauschka erilised koostisained

KRISTALL-LÕUNALILL Mesembryanthemum crystallinum on MED sarja nahatoodete südametaim. Tema värskelt pressitud mahl niisutab nahka ja utsitab tööle naha enda loomupärased niiskust hoidvad omadused, kaitstes nõnda peanahka kuivuse eest. Kuivade alade taimena on kristall-lõunalill õppinud ellujäämiseks hoidma niiskust isegi käreda põua ajal – selle oskuse annab roheliste kurviliste lehtedega taim edasi ka nahale. Itaaliast ja Lõuna-Aafrikast saadud mahekvaliteediga kristall-lõunalillest pressitakse mahl Dr. Hauschka tootjatehases WALA Lõuna-Saksamaal.

MINERAALSAVI Rhassoul kreemšampooni tarvis tuleb selle ainsast teadaolevast leiukohast maailmas, Atlase mägedest Marokos. Imepeeneks jahvatatud mineraaliderikas savi peseb vägivallatult, võttes endaga kaasa rasu ja mustust just niipalju, kuipalju peanahk ja juuksed on valmis ära andma, häirimata seejuures naha loomulikku kaitsekihti. Põhja-Aafrikas on selle saviga pestud pead ja ihu juba sajandeid.

KÕRVITSASEEMNEJAHU jahvatatakse õlikõrvitsa Cucurbita pepo styriaca valgu-, õli- ja klorofüllirikastest tumerohelistest seemnetest, mille kest kõrvitsaseemnetele harjumatult pehme on. Kõrvitsad ise kasvavad Austria mahepõldudel. Meie maskis annab jahu kuivusest kurnatud peanahale elujõudu, tugevust ja jaksu tervenemiseks.

LANOLIIN ehk villavaha on väga sarnane inimese naharasule. Koos rasu ja higiga moodustab see peanahale niiskust hoidva, toitva ja kaitsva kihi, mis aitab leevendada ärritust. Kõrvitsaseemnemaskis oleva lanoliini saab WALA Argentiina mahesertifikaadiga lambafarmist ning see on ainus mahekvaliteediga villavaha kosmeetikaturul.

KADAKAMARJAD jõuavad WALA-sse tõmmise valmistamiseks Bosnia ja Hertsegoviinast ning on mahekvaliteediga. Peanahatalitlust tasakaalustava, ergutava ja eluväge andva tõmmise retsept töötati WALA-s välja just nende kolme toote jaoks. Tumesinistes marjades, mis õigupoolest käbid on, on tallel kadaka Juniperus communis omadus säilitada tasakaal ja eluvägi karmidele kasvutingimustele ehk kuivusele, tuulele, külmale, päikesele vaatamata.

ÕUNASIIDRIÄÄDIKAS annab väsinud peanahale särtsu ja värskust, muudab juuksed läikivaks ja paremini kammitavaks ning on tehtud biodünaamiliselt kasvanud Saksamaa õuntest.

TAIMEÕLID toidavad, niisutavad ja kaitsevad kuivuse eest nii peanahka kui kiharaid. Oliiviõli tuleb Hispaaniast, avokaadoõli Lõuna-Ameerikast ja Keeniast, jojoobiõli Argentiinast ja mujalt Lõuna-Ameerikast. Kõik mahekvaliteediga.

LOODUSLIKUD VAHUAINED meie šampoonides panevad viimased vahutama peanahka ärritamata ning valmistatakse oliivi- ja kookosõlist ning suhkrutest.

Terviklik looduslik peanaha hooldus

Mis teeb MED peanaha hoolduse eriliseks?
* Sari sobib neile, kes otsivad lõhna- ja eeterlike õlide vaba juuksekosmeetikat. Lõhnavaba tähendab, et toodetele ei ole aroomi andmiseks lisatud eeterlikke õlisid, küll on neis aga tunda ravimtaimede lõhna, mis juuste kuivades hajub.
* Tpoted sobivad kasutamiseks nii koos kui üksikult. Tõsi, koos kasutades toimivad tooted tõhusamalt, sest täiendavad ja toetavad üksteise toimet.
* Tooted on mõeldud igat tüüpi, ka värvitud juustele.
* Tooted sobivad lastele alates 3. eluaastast.
* Tooted on valmistatud ilma silikooni, kunstlike värv- ja säilitusaineteta.

KRISTALL-LÕUNALILLE ŠAMPOON

See kullakarva šampoon sobib igapäevaseks pesemiseks kuivale ja tundlikule peanahale, samuti atoopilise dermatiidi korral. Peseb leebelt, kaitseb peanahka kuivuse eest, rahustab ja toidab. Rohkelt vahutavad tavašampoonid sisaldavad sünteetilisi vahuaineid, mille ülesanne on muuta rasu, higi ja mustus vees lahustuvateks, et need peanahalt ja juustest veega välja loputada saaks. Paraku uhutakse nii minema ka peanahka kaitsvad lipiidid. Meie kristall-lõunalille geelšampoon seda ei tee tänu looduslikele vahuainetele, lipiide taastavatele jojoobi-, avokaado- ja oliiviõlile ning muule heale ja paremale, mida see sisaldab. 150 ml suuruses tuubis šampoon sobib veganitele ja on gluteenivaba.

RHASSOUL MINERAALSAVI KREEMŠAMPOON

See savilt oma hallikaspruuni värvuse saav šampoon toob peanahale kiiresti leevendust, kui sügelus, ebamugav kirvendustunne ja liigne kõõm enam asu ei anna - märgid, mis näitavad, et peanahk on stressis. Nüüd on vaja peanaha rahu ja tasakaal võimalikult ruttu taastada, mistarvis mineraalsavi kreemšampoon loodud ongi. Ravitoimega mineraalsavi imab mustuse, kõõma ja rasu endasse nagu švamm, nahka ärritamata ja naha loomulikku kaitsekihti ära uhtumata. Just sellepärast on hea jätta šampoon enne väljapesemist peanahale ja juuksejuurtele toimima. Šampoonis olev väike kogus looduslikke vahuaineid on vajalikud savi ja mustuse väljapesemiseks. Sobib ka atoopilise dermatiidi puhul, veganitele ja on gluteenivaba. 150 ml suuruses tuubis.

Profid soovitavad: probleemse peanaha puhul pesta pead vaheldumisi kord mineraalsavišampooni, järgmine kord kristall-lõunalille šampoooniga. Kui peanahk jätkuvalt talumatult sügeleb ja kisub, kasutada peanaha veelgi tõhusamaks rahustamiseks enne mineraalsavišampooniga pesemist kõrvitsaseemnemaski.

KÕRVITSASEEMNEMASK PEANAHALE

See rohelisekarva kreemmask on mõeldud väga kuiva, sügeleva, kiheleva, kiskuva ja kõõmase peanaha koheseks ja pikaajaliseks rahustamiseks. Ka neile, kel on atoopiline dermatiit. Niisutab sügavalt, annab peanaha kahjustada saanud kaitsekihile tagasi tasakaalu ning jaksu seda tasakaalu hoida ja stressiga paremini toime tulla. Maskis olevad lanoliin, kõrvitsaseemnejahu, mesilas- ja kandelillavaha ning muud koostisained leevendavad lisaks ärritust. Mask on gluteenivaba, ent ei sobi lanoliini ja mesilasvaha tõttu veganitele ning on 25 ml suuruses tuubis mugava otsikuga peanahale kandmiseks.   

Kasutamine: maski võib kasutada kas kogu peanahal või vaid ärritunud ja sügelevatel kohtadel. Masseerida peanahka, mähkida pähe rätik ja jätta mõneks ajaks toimima. Mida pikemalt, seda tõhusam. Võib jätta kavõi kogu ööks ja pesta maha alles hommikul. Kogu peal kasutades peaks maski jaguma kuni 12 kasutuskorraks.

MED annab nahale rahu pealaest jalatallani

Tänu uuele triole leiab Dr. Hauschka MED looduslikus meditsiinilises hooldussarjas nüüd kokku 12 kosmeetikumi nii kuivale, tundlikule ja atoopilisest dermatiidist vaevatud näonahale, kehale kui peanahale, mis sobivad nii lastele kui täiskasvanutele. Lisaks kreemi huultele, hambapastad ja suuvee. MED sari on välja töötatud koos dermatoloogide, looduskosmeetikute, uurimisinstituutide ja ülikoolidega, toetudes teaduse viimastele saavutustele ja WALA enam kui 85 aasta pikkusele ravimtaimetarkusele. Toodete toimet ja nahasõbralikkust kinnitavad teadusuuringud.

Dr. Hauschka MED meditsiinilise hooldussarja nahale mõeldud tooted on toime järgi jaotatud kolme rühma:

Põhihooldus kuivale ja väga kuivale, tundlikule ja ebamugavalt kiskuvale nahale: MED näokreem, MED kehapalsam, MED kätekreem, MED kristall-lõunalille šampoon.

Intensiivhooldus väga ja ülikuivale, sügelevale ja ketendavale nahale: MED intensiivkreem (sobib näole ja kehale), MED mineraalsavi kreemšampoon, MED kõrvitsaseemnemask peanahale.

SOS-abi ärritunud, punetavale ja sügelevale nahale: MED SOS-nahakreem (sobib näole ja kehale).

Lisaks nahakosmeetikale on MED sarjas SOS-huulekreem, hambapasta tundlikele igemetele, hambapasta tundlikele hammastele ja suuvesi.




LIITU UUDISKIRJAGA
Kõige värskemad uudised
UUDIS!

Uudsed ja maitsvad Yourzooki toidu-lisandid